Jak to się stało, że nie widziałem tego tematu? :O
W ogóle ostatnio mega się przekonałem do v5 i za tą "nudną wersję" to pffff... :<<< Omg, Twoja szczerość "A tata pracuje w mafii". <33
To i ja. Z góry przepraszam, za brak pomysłu, ale piszę to stosunkowo na szybko, jutro spróbuję zrobić coś lepszego.
Jestem Elsa. Królowa.
Dobra Elsa, weź się w garść. Zostałaś osierocona. Musisz udawać, że jest Ci przykro. Przynajmniej tak robili na tych telenowelach, które oglądała matka ze mną całe bite, długie letnie dni. Jak to tam było w making of? Ach, myśl o brudnych, samotnych pieskach, chore kociaki... Nie, to nie działa. Pusty skarbiec, durni poddani, o matko, czy ja... łzy, kurde. Dobra jestem!
Łatwo poszło, fotka do królewskich kronik będzie! "Osierocona księżniczka, przyszła władczyni królestwa rozpacza po stracie rodziców". Bardzo rozpaczam, naprawdę strasznie, nie powiem. Tak bardzo, że coś zjem. A co se będę jak se mogę, potyrtole fasolką, a wy róbcie zdjęcia, niech będzie, że mimo mojego wieku jestem samowystarczalną kobietą. Nie dziewczynką, kobietą! To tylko stan umysłu, błagam was...
Pobrudziłam się, o Boże... czy ktoś to widział? Kurde, uśmiechnę się głupio, może nikt nie zauważył... a jak zauważyli to trudno, lochy są wolne.
Jeszcze jeden uśmiech! Błagam was, ktoś widział ładniejszą ode mnie? Nie sądzę..
Moi poddani... nadchodzi królowa, oj tego lata, będzie się działo!