![]() |
|
~Hatch Wakacyjny~ - Wersja do druku +- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl) +-- Dział: Tamagotchi (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Moje Tamagotchi (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=18) +---- Dział: Hatche - wykluwacze (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=48) +---- Wątek: ~Hatch Wakacyjny~ (/showthread.php?tid=2697) |
~Hatch Wakacyjny~ - Katechi - 07-07-2014 No to zaczynajmy ![]() Wybrałam v5 brata. Uruchomiłam je z nadzieją na Hatch... no ale nie wyszło i zaczynamy dopiero od drugiej generacji Mam nadzieję, że zrobię to jakoś ciekawie, bo v5 to strasznie nieciekawa wersja. Ale lubię wyzwania xD
RE: ~Hatch Wakacyjny~ - Ralveyn - 07-07-2014 Jak to się stało, że nie widziałem tego tematu? :O W ogóle ostatnio mega się przekonałem do v5 i za tą "nudną wersję" to pffff... :<<< Omg, Twoja szczerość "A tata pracuje w mafii". <33 To i ja. Z góry przepraszam, za brak pomysłu, ale piszę to stosunkowo na szybko, jutro spróbuję zrobić coś lepszego. Jestem Elsa. Królowa.
Dobra Elsa, weź się w garść. Zostałaś osierocona. Musisz udawać, że jest Ci przykro. Przynajmniej tak robili na tych telenowelach, które oglądała matka ze mną całe bite, długie letnie dni. Jak to tam było w making of? Ach, myśl o brudnych, samotnych pieskach, chore kociaki... Nie, to nie działa. Pusty skarbiec, durni poddani, o matko, czy ja... łzy, kurde. Dobra jestem!![]() Łatwo poszło, fotka do królewskich kronik będzie! "Osierocona księżniczka, przyszła władczyni królestwa rozpacza po stracie rodziców". Bardzo rozpaczam, naprawdę strasznie, nie powiem. Tak bardzo, że coś zjem. A co se będę jak se mogę, potyrtole fasolką, a wy róbcie zdjęcia, niech będzie, że mimo mojego wieku jestem samowystarczalną kobietą. Nie dziewczynką, kobietą! To tylko stan umysłu, błagam was...
![]() Pobrudziłam się, o Boże... czy ktoś to widział? Kurde, uśmiechnę się głupio, może nikt nie zauważył... a jak zauważyli to trudno, lochy są wolne.
![]() Jeszcze jeden uśmiech! Błagam was, ktoś widział ładniejszą ode mnie? Nie sądzę..
![]() Moi poddani... nadchodzi królowa, oj tego lata, będzie się działo!
RE: ~Hatch Wakacyjny~ - Ralveyn - 08-07-2014 ^Dziękuję Michu! Faktycznie ten wyświetlacz to no cóż...Znowu będzie krótko, bo ciężko coś się tworzy podczas podróży, ale no. ~~ Mało serdecznie pozdrawiam mojego pana opiekunkę, który został mi przydzielony przez straż królewską. Ja rozumiem, naprawdę rozumiem, że potrzebuję ochrony - taka osobistość - ale litości, zostawia taki diament, jakim ja jestem na długie godziny i idzie sobie gdzieś, nie wiadomo gdzie? Halo, chop do lochów, natychmiast. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: ~Hatch Wakacyjny~ - Katechi - 08-07-2014 Już po północy, ale trochę się zagrałam :'D
RE: ~Hatch Wakacyjny~ - Carol - 08-07-2014 Dołączam do zabawy z lekkim opóźnieniem. <3 Akurat dziś wykluły mi się dwa dziecka w iD L 15th Anniversary i w P's, więc mogę zapostować. ^^ ![]()
RE: ~Hatch Wakacyjny~ - Katechi - 09-07-2014
RE: ~Hatch Wakacyjny~ - Carol - 10-07-2014 iD L 15th Anniversary: moja ukochana postać! Ufotchi! <3 ![]() P's: słodko i różowo. ;3 ![]() TamaSuku! ![]()
RE: ~Hatch Wakacyjny~ - Katechi - 11-07-2014 Uwielbiam Ufotchi w tej wersji <3 *** ![]() *KWOK - Kij W Oko Króla RE: ~Hatch Wakacyjny~ - Carol - 11-07-2014 Gotchiman Lovelin ![]() ![]() Kiramotchi na słodko. ;3 ![]() Nowy uczeń - BaguBagutchi! <3 I większa tablica. (:
RE: ~Hatch Wakacyjny~ - Katechi - 11-07-2014 Ta tablica wygląda trochę jakby była pęknięta xD RE: ~Hatch Wakacyjny~ - Carol - 13-07-2014 Wyłączyłam P's, bo mi się znudziło i włączyłam TMGC+C. ;P iD L 15th Anniversary wciąż na chodzie! <3 Śpiący YoungMametchi. =^.^= ![]() Lovelitchi w wydaniu japońskiego kawaii. *___*
RE: ~Hatch Wakacyjny~ - Katechi - 14-07-2014 ![]() Trochę opóźnienia, ale już w końcu skończyłam generację .u. Z małymi niespodziankami (dosłownie małymi xD). RE: ~Hatch Wakacyjny~ - Ralveyn - 17-07-2014 ~*~ Elsa po prostu mnie zostawiła, zostawiając list, że lepiej jej będzie z obecnym mężem. Świetnie się bawiła, ale stwierdziła, że sprzedając królestwo zarobi wystarczająco dużo na kupno wszystkich szczeniaczków świata i pudełek pysznych lodów. Wrzucam zdjęcie i przepraszam za zaniedbanie tego tematu, ze względu na przyjazd "gościa" nie miałem wystarczająco dużo czasu, by się za to solidnie zabrać. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gdzieś w międzyczasie odpaliłem TamaSuku, uwielbiam je. <3 ![]() |