Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
~Hatch Wakacyjny~
Zdjęcie 
No to zaczynajmy Duży uśmiech

Wybrałam v5 brata. Uruchomiłam je z nadzieją na Hatch... no ale nie wyszło i zaczynamy dopiero od drugiej generacji Duży uśmiech Mam nadzieję, że zrobię to jakoś ciekawie, bo v5 to strasznie nieciekawa wersja. Ale lubię wyzwania xD
[Obrazek: hatch1_by_katechi-d7plvgy.jpg]
Odpowiedz
Jak to się stało, że nie widziałem tego tematu? :O
W ogóle ostatnio mega się przekonałem do v5 i za tą "nudną wersję" to pffff... :<<< Omg, Twoja szczerość "A tata pracuje w mafii". <33
To i ja. Z góry przepraszam, za brak pomysłu, ale piszę to stosunkowo na szybko, jutro spróbuję zrobić coś lepszego.
Jestem Elsa. Królowa.
Dobra Elsa, weź się w garść. Zostałaś osierocona. Musisz udawać, że jest Ci przykro. Przynajmniej tak robili na tych telenowelach, które oglądała matka ze mną całe bite, długie letnie dni. Jak to tam było w making of? Ach, myśl o brudnych, samotnych pieskach, chore kociaki... Nie, to nie działa. Pusty skarbiec, durni poddani, o matko, czy ja... łzy, kurde. Dobra jestem!
[Obrazek: 6dtvex.png]
Łatwo poszło, fotka do królewskich kronik będzie! "Osierocona księżniczka, przyszła władczyni królestwa rozpacza po stracie rodziców". Bardzo rozpaczam, naprawdę strasznie, nie powiem. Tak bardzo, że coś zjem. A co se będę jak se mogę, potyrtole fasolką, a wy róbcie zdjęcia, niech będzie, że mimo mojego wieku jestem samowystarczalną kobietą. Nie dziewczynką, kobietą! To tylko stan umysłu, błagam was...
[Obrazek: 2dl63rd.png]
Pobrudziłam się, o Boże... czy ktoś to widział? Kurde, uśmiechnę się głupio, może nikt nie zauważył... a jak zauważyli to trudno, lochy są wolne.
[Obrazek: 2ll2dc0.png]
Jeszcze jeden uśmiech! Błagam was, ktoś widział ładniejszą ode mnie? Nie sądzę..
[Obrazek: 2jb00fq.png]
Moi poddani... nadchodzi królowa, oj tego lata, będzie się działo!
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
^Dziękuję Michu! Duży uśmiech Faktycznie ten wyświetlacz to no cóż...
Znowu będzie krótko, bo ciężko coś się tworzy podczas podróży, ale no.

~~

Mało serdecznie pozdrawiam mojego pana opiekunkę, który został mi przydzielony przez straż królewską. Ja rozumiem, naprawdę rozumiem, że potrzebuję ochrony - taka osobistość - ale litości, zostawia taki diament, jakim ja jestem na długie godziny i idzie sobie gdzieś, nie wiadomo gdzie? Halo, chop do lochów, natychmiast.
[Obrazek: 2zsb894.png]
Dobra, co se będę jak se mogę, chlaptam w balerinkach robionych przez moich poddanych w szopie ogrodowej, do pobliskiego parku. Muszę się pokazać... Tylko błagam, nie za dużo zdjęć, jest za gorąco.
[Obrazek: 25jz7cy.jpg]

[Obrazek: rlgg7n.jpg]
Nie wiem gdzie jest pan opiekunka, ale jakoś mało mnie to obchodzi gdyż ponieważ poznałam Roniego. Jest fajny, mówi że mieszka w pobliskich krzakach, bo buduje statek kosmiczny. No nic, każdy ma swoje aspiracje na przyszłość..
[Obrazek: rk7i21.jpg]

[Obrazek: 141nn1y.jpg]
Było miło, nie powiem, ale raczej czas by się zabrać za pisanie przemowy na nowe święto które utworzyłam "Dzień dawania prezentów Elsie, bo jest najlepsza."
[Obrazek: akkbj4.jpg]
Odpowiedz
Już po północy, ale trochę się zagrałam :'D
[Obrazek: tmgt9_by_katechi-d7ptbce.jpg]
Odpowiedz
Dołączam do zabawy z lekkim opóźnieniem. <3
Akurat dziś wykluły mi się dwa dziecka w iD L 15th Anniversary i w P's, więc mogę zapostować. ^^

[Obrazek: tumblr_n8enknHGlg1soif0yo1_500.jpg]

[Obrazek: tumblr_n8eoggB8br1soif0yo1_500.jpg]
Odpowiedz
[Obrazek: tmgt1_by_katechi-d7pyhhe.jpg]
Odpowiedz
iD L 15th Anniversary: moja ukochana postać! Ufotchi! <3

[Obrazek: tumblr_n8gaouZR5k1soif0yo1_500.jpg]

P's: słodko i różowo. ;3

[Obrazek: tumblr_n8gfg2MEX61soif0yo1_500.jpg]

TamaSuku! Duży uśmiech

[Obrazek: tumblr_n8g6zmDEJI1soif0yo1_500.jpg]
Odpowiedz
Uwielbiam Ufotchi w tej wersji <3
[Obrazek: tmhatch2_by_katechi-d7q8nco.jpg]
*KWOK - Kij W Oko Króla
Odpowiedz
Gotchiman Lovelin Duży uśmiech

[Obrazek: tumblr_n8jzp9PAXA1soif0yo1_500.jpg]

Kiramotchi na słodko. ;3

[Obrazek: tumblr_n8jzurth021soif0yo1_500.jpg]

Nowy uczeń - BaguBagutchi! <3 I większa tablica. (:

[Obrazek: tumblr_n8jzzuPx0x1soif0yo1_500.jpg]
Odpowiedz
Ta tablica wygląda trochę jakby była pęknięta xD
Odpowiedz
Wyłączyłam P's, bo mi się znudziło i włączyłam TMGC+C. ;P
iD L 15th Anniversary wciąż na chodzie! <3

Śpiący YoungMametchi. =^.^=

[Obrazek: tumblr_n8nxf0iZyt1soif0yo1_500.jpg]

Lovelitchi w wydaniu japońskiego kawaii. *___*

[Obrazek: tumblr_n8ny8uXrZw1soif0yo1_500.jpg]
Odpowiedz
[Obrazek: hatch_last_by_katechi-d7qm0kz.jpg]
Trochę opóźnienia, ale już w końcu skończyłam generację .u. Z małymi niespodziankami (dosłownie małymi xD).
Odpowiedz

~*~

Elsa po prostu mnie zostawiła, zostawiając list, że lepiej jej będzie z obecnym mężem. Świetnie się bawiła, ale stwierdziła, że sprzedając królestwo zarobi wystarczająco dużo na kupno wszystkich szczeniaczków świata i pudełek pysznych lodów.
Wrzucam zdjęcie i przepraszam za zaniedbanie tego tematu, ze względu na przyjazd "gościa" nie miałem wystarczająco dużo czasu, by się za to solidnie zabrać.
[Obrazek: nnrxqa.jpg]

[Obrazek: 29x6exu.jpg]

[Obrazek: 2pslst5.jpg]

[Obrazek: wqvrxc.jpg]

[Obrazek: 2lc4ub4.jpg]

[Obrazek: 2ly4xox.jpg]

Gdzieś w międzyczasie odpaliłem TamaSuku, uwielbiam je. <3
[Obrazek: keyk9l.png]
Odpowiedz