Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nowe Tamagotchi: Tamagotchi 4 U (27.09.2014) oraz Tamagotchi 4U+ (18.07.2015)
Podoba mi się jej reakcja na widok dzieci. XDD
Według mnie to i tak lepsza reklama niż ta od tamagotchi friends.
Nowe postaci z TMGC4U. ^^

[Obrazek: ff904ccd4797642f2e3740a004ee6627.jpg]
(05-07-2014, 23:08)Michu napisał(a): Ta grubiutka w różowej koszulce... *____* uwielbiam ją. Mega słodziutka. Wiadomo już jak się nazywa?

Tak, to Neenetchi, jest w anime. ;D Ma też słodką transformację, robi się szczuplutka i taka aaawww. ;3
Tak Nenetchi jest super fajna zakochała się w Kuromametchim jak coś myśli o nim romantycznego to oczy jej się robią w kształcie różowych serc tak jak Himespetchi. Nenetchi i Himespetchi stali się przyjaciółkami. Uśmiech

Spójrzcie:
[Obrazek: ojoxlh.jpg]

Podoba mi się nowe Tama takie eleganckie i fajne ma funkcje nowe. Uśmiech Muszę tylko kasę na nie uzbierać.
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Czy te nowe postaci będą już wgrane do 4u? ^^
(05-07-2014, 23:20)Carleesi napisał(a): Ma też słodką transformację, robi się szczuplutka i taka aaawww. ;3
Taka puszysta jest lepsza. <33

[Obrazek: usRtoXY.png]
Mi się najbardziej podoba chuda nenetchi i zwykły orenetchi.Ciekawe czy te transformacje są tylko na jakiś czas czy już na stałe.
Orenetchi ten niebieski jest bratem Neenetchi on podziwia Kuromametchiego i jego marzeniem jest zostać piłkarzem i grać w jego drużynie. Duży uśmiech

[Obrazek: 13zvra.png]
(06-07-2014, 12:18)Dogz20 napisał(a): on podziwia Kuromametchiego

On jest w nim zakochany. ;P

Więcej pokazywania tmgc. Troszkę więcej. ;p

Ja wybiorę różową obudowę 4u. Mam tylko jedno różowe v5. A dużo już mam Tama niebieskich.

A faceplace też jakieś kupię. Uśmiech

Zauważyliście, że tło pod ikonkami są podobne jak w TMGC+Color?
[Obrazek: 2j5e7p.jpg]

[Obrazek: aa298ccd124a96562f7a1ac3d97db8cc.jpg]
Pewnie kwestia przyzwyczajenia, ale strasznie mi się nie podoba ułożenie ikon. :x Statystyki -> karmienie było o wiele wygodniejsze.
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Mi też się nie podoba to ułożenie ikon, ikona medycyny jedzenia wanny drzwi skrzyni i łączenia są w innych miejscach poprzestawiane. Można się przyzwyczaić na początku w tej wersji chcemy wejść w ikonkę jedzenia a tu łączność.

Tak samo jest inna kolejność ułożenia ikon P1 i P2 prawie na samym końcu jest ikonka wagi. Kwestia przyzwyczajenia.
A mi to tam wisi... Przyzwyczaimy się.
[Obrazek: kcxopg.jpg] Znalazłam takie coś i taki tekst odnośnie Tamagotchi 4u.The new TAMAGOTCHI 4U will be available in Japan from the end of September (27th to be exact) and while a launch in Europe, the US and Asia is still under consideration we’re hoping that it will be soon after. A tu zapowiedź Tmgc 4u na Onecie ; D http://m.onet.pl/gadzety/gadzety,hej7w
Cytat:Tamagotchi powraca w nowej wersji
To Tamagotchi kiedyś odeszło? Onet na czasie...

Cytat:Największą różnicą w tym modelu jest technologia NFC, dzięki której jajka będą mogły się ze sobą porozumiewać drogą bezprzewodową, co rzecz jasna zapewni kilka nowych możliwości. Jakich? Tego producent na razie nie zdradził.
Hoho, widać że ktoś 'obeznany' to pisał.XD

Fajnie, że o tym piszą, ale obawiam się, że niektóre informacje mogą być mylące. Generalnie gdybym pamiętał Tamagotchi tylko i wyłącznie, jako starą zabawkę i przeczytał taki news, czekałbym na premierę w Polsce..
[Obrazek: usRtoXY.png]
http://blog.nxp.com/tamagotchi-4u-nfc-en...ractivity/ Tu jakieś wieści ale podchodzę z dystansem. Jakby Tmgc 4u byłoby w europejskiej dystrybucji to bym byla mega szczęśliwa. Tamagotchi byłoby w angielskim języku.