Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kilka Tamagotchi na sprzedaż.
Żółwik!
Robię to niestety z ogromną rezygnacją, ale kradzież laptopa i spalony telefon, nie dają mi zbyt dużych manewrów w kwestii moich oszczędności, a telefon jednak wypadałoby sobie jakiś sprawić.
Także pamiętajcie; i tak będę miał super kolekcje i kiedyś zdecydowanie nadrobię straty. Duży uśmiech

Tama-Go
Nie ma żadnych rysek na ekraniku (brawo ja), obudowa też ma się dobrze, nawet bardzo. Z figurką ta sama historia.
[Obrazek: 20tgk8m.jpg]
[Obrazek: 2lxyrms.jpg]
Chciałbym za nie 30 zł + wysyłka, myślę że cena jest okej.
[Obrazek: usRtoXY.png]
Jasne, nie ma sprawy. Uśmiech
Naprawdę? To nawet nie wiedziałem, myślałem że jak zawsze, trafiło mi się coś definitywnie innego. xD
Michu, okej. ^^
Blue, no wiem, ale mogłeś się też targować, to było takie minimum, byś mógł podbić, czy coś. D: Nie no, ale masz całkowitą rację, dziękuję.
Weee, okej! Duży uśmiech Tylko co do przesyłki, wysłać paczką priorytetową, czy listem? v:
Maciejo, czy mogę może zaklepać iD L? Pięknie proszę, bo zielone bym bardzo, bardzo chciała. <3
Szybko skombinuję kasę, bo wiem, że Ci pewnie na czasie zależy.
Jasne Carol, nie ma problemu. ^3^
/Off.
Bo stwierdziłem, że jak Ty nie proponujesz, to dam śmiesznie niską cenę - co robię zawsze w takiej sytuacji - byś Ty coś zaproponował, ale dobra, nieważne. XD Może to nie tyle co rysa, a takie łączenie plastiku? W sensie może to są dwie połówki i jakoś je tak łączą. *Maciejo majster*
Gdyby znudziło Ci się kiedyś Twoje P's to wiesz gdzie mnie szukać Uśmiech
☾~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾

http://www.rhaeenys.deviantart.com

[Obrazek: Hamster_Cupcake__by_XxSleepyKittenxX.gif][Obrazek: abbeb8d19bc0efd10c6ef0432f47e817-d3gq8zm.png][Obrazek: Beta_Fish_by_Enu.gif]
P's już ma nabywcę jeżeli Maciejo się zdecyduje. Oczko
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
/off
No kurczę zawsze mnie wszystko mija ;_; ale żyję w przeświadczeniu takim, że w tym wypadku skoro mnie wszystko mija to los czeka na to żebym miała coś super super Duży uśmiech
☾~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾

http://www.rhaeenys.deviantart.com

[Obrazek: Hamster_Cupcake__by_XxSleepyKittenxX.gif][Obrazek: abbeb8d19bc0efd10c6ef0432f47e817-d3gq8zm.png][Obrazek: Beta_Fish_by_Enu.gif]
Rha, zobaczysz, jeszcze Ci darmowe P's wpadnie. :'D

Edytowałem pierwszy post odnośnie dostępnych tama, dzisiaj wysłałem paczuszki już. ^3^
+ Jeżeli ktoś by chciał, mam jeszcze różowe v4 i czerwone v5, których też się mogę pozbyć. Jak ktoś chętny to wrzucę zdjęcia, hmnn?
/Albo wymienię v4 na inne v4./
Dostałam przed chwilą P's! Było trochę zamieszania (całkowicie z mojej winy), trochę się nalatałam i nastresowałam, ale pan kurier nawet nie był aż tak zły. XDDDD
No i paczka miała w środku bardzo miłą wiadomość, dziękuję. ;u;
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Yay! Cieszę się, że jesteście zadowolone. (:
Michu, tak, pieniądze przyszły jeszcze w ten sam dzień co wysłałaś. Duży uśmiech
Inka, trening z rana dobra sprawa. XD XD Oww!
Czy tama-go jest jeszcze? Uśmiech
No, zielone iD L zapłacone już wczoraj, teraz tylko czekać aż przyjdzie. Duży uśmiech