Forum Tama-World
Kilka Tamagotchi na sprzedaż. - Wersja do druku

+- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl)
+-- Dział: Społeczność Tamafanów (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=5)
+--- Dział: Ogłoszenia (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=31)
+--- Wątek: Kilka Tamagotchi na sprzedaż. (/showthread.php?tid=2641)

Strony: 1 2

Kilka Tamagotchi na sprzedaż. - Ralveyn - 13-05-2014

Żółwik!
Robię to niestety z ogromną rezygnacją, ale kradzież laptopa i spalony telefon, nie dają mi zbyt dużych manewrów w kwestii moich oszczędności, a telefon jednak wypadałoby sobie jakiś sprawić.
Także pamiętajcie; i tak będę miał super kolekcje i kiedyś zdecydowanie nadrobię straty. Duży uśmiech

Tama-Go
Nie ma żadnych rysek na ekraniku (brawo ja), obudowa też ma się dobrze, nawet bardzo. Z figurką ta sama historia.
[Obrazek: 20tgk8m.jpg]
[Obrazek: 2lxyrms.jpg]
Chciałbym za nie 30 zł + wysyłka, myślę że cena jest okej.

RE: Kilka Tamagotchi na sprzedaż. - Ralveyn - 13-05-2014

Jasne, nie ma sprawy. Uśmiech
Naprawdę? To nawet nie wiedziałem, myślałem że jak zawsze, trafiło mi się coś definitywnie innego. xD

Michu, okej. ^^
Blue, no wiem, ale mogłeś się też targować, to było takie minimum, byś mógł podbić, czy coś. D: Nie no, ale masz całkowitą rację, dziękuję.

Weee, okej! Duży uśmiech Tylko co do przesyłki, wysłać paczką priorytetową, czy listem? v:

RE: Kilka Tamagotchi na sprzedaż. - Carol - 13-05-2014

Maciejo, czy mogę może zaklepać iD L? Pięknie proszę, bo zielone bym bardzo, bardzo chciała. <3
Szybko skombinuję kasę, bo wiem, że Ci pewnie na czasie zależy.

Jasne Carol, nie ma problemu. ^3^

/Off.
Bo stwierdziłem, że jak Ty nie proponujesz, to dam śmiesznie niską cenę - co robię zawsze w takiej sytuacji - byś Ty coś zaproponował, ale dobra, nieważne. XD Może to nie tyle co rysa, a takie łączenie plastiku? W sensie może to są dwie połówki i jakoś je tak łączą. *Maciejo majster*

RE: Kilka Tamagotchi na sprzedaż. - Rhaenys - 13-05-2014

Gdyby znudziło Ci się kiedyś Twoje P's to wiesz gdzie mnie szukać Uśmiech

RE: Kilka Tamagotchi na sprzedaż. - Inka - 13-05-2014

P's już ma nabywcę jeżeli Maciejo się zdecyduje. Oczko

RE: Kilka Tamagotchi na sprzedaż. - Rhaenys - 13-05-2014

/off
No kurczę zawsze mnie wszystko mija ;_; ale żyję w przeświadczeniu takim, że w tym wypadku skoro mnie wszystko mija to los czeka na to żebym miała coś super super Duży uśmiech

RE: Kilka Tamagotchi na sprzedaż. - Ralveyn - 14-05-2014

Rha, zobaczysz, jeszcze Ci darmowe P's wpadnie. :'D

Edytowałem pierwszy post odnośnie dostępnych tama, dzisiaj wysłałem paczuszki już. ^3^
+ Jeżeli ktoś by chciał, mam jeszcze różowe v4 i czerwone v5, których też się mogę pozbyć. Jak ktoś chętny to wrzucę zdjęcia, hmnn?
/Albo wymienię v4 na inne v4./

RE: Kilka Tamagotchi na sprzedaż. - Inka - 16-05-2014

Dostałam przed chwilą P's! Było trochę zamieszania (całkowicie z mojej winy), trochę się nalatałam i nastresowałam, ale pan kurier nawet nie był aż tak zły. XDDDD
No i paczka miała w środku bardzo miłą wiadomość, dziękuję. ;u;

RE: Kilka Tamagotchi na sprzedaż. - Ralveyn - 16-05-2014

Yay! Cieszę się, że jesteście zadowolone. (:
Michu, tak, pieniądze przyszły jeszcze w ten sam dzień co wysłałaś. Duży uśmiech
Inka, trening z rana dobra sprawa. XD XD Oww!

RE: Kilka Tamagotchi na sprzedaż. - Pathss - 21-05-2014

Czy tama-go jest jeszcze? Uśmiech

RE: Kilka Tamagotchi na sprzedaż. - Carol - 21-05-2014

No, zielone iD L zapłacone już wczoraj, teraz tylko czekać aż przyjdzie. Duży uśmiech