![]() |
|
Kilka Tamagotchi na sprzedaż. - Wersja do druku +- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl) +-- Dział: Społeczność Tamafanów (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=5) +--- Dział: Ogłoszenia (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=31) +--- Wątek: Kilka Tamagotchi na sprzedaż. (/showthread.php?tid=2641) Strony:
1
2
|
Kilka Tamagotchi na sprzedaż. - Ralveyn - 13-05-2014 Żółwik! Robię to niestety z ogromną rezygnacją, ale kradzież laptopa i spalony telefon, nie dają mi zbyt dużych manewrów w kwestii moich oszczędności, a telefon jednak wypadałoby sobie jakiś sprawić. Także pamiętajcie; i tak będę miał super kolekcje i kiedyś zdecydowanie nadrobię straty. Tama-Go Nie ma żadnych rysek na ekraniku (brawo ja), obudowa też ma się dobrze, nawet bardzo. Z figurką ta sama historia. ![]() ![]() Chciałbym za nie 30 zł + wysyłka, myślę że cena jest okej. RE: Kilka Tamagotchi na sprzedaż. - Ralveyn - 13-05-2014 Jasne, nie ma sprawy. Naprawdę? To nawet nie wiedziałem, myślałem że jak zawsze, trafiło mi się coś definitywnie innego. xD RE: Kilka Tamagotchi na sprzedaż. - Ralveyn - 13-05-2014 Michu, okej. ^^ Blue, no wiem, ale mogłeś się też targować, to było takie minimum, byś mógł podbić, czy coś. D: Nie no, ale masz całkowitą rację, dziękuję. RE: Kilka Tamagotchi na sprzedaż. - Ralveyn - 13-05-2014 Weee, okej! Tylko co do przesyłki, wysłać paczką priorytetową, czy listem? v:
RE: Kilka Tamagotchi na sprzedaż. - Carol - 13-05-2014 Maciejo, czy mogę może zaklepać iD L? Pięknie proszę, bo zielone bym bardzo, bardzo chciała. <3 Szybko skombinuję kasę, bo wiem, że Ci pewnie na czasie zależy. RE: Kilka Tamagotchi na sprzedaż. - Ralveyn - 13-05-2014 Jasne Carol, nie ma problemu. ^3^ RE: Kilka Tamagotchi na sprzedaż. - Ralveyn - 13-05-2014 /Off. Bo stwierdziłem, że jak Ty nie proponujesz, to dam śmiesznie niską cenę - co robię zawsze w takiej sytuacji - byś Ty coś zaproponował, ale dobra, nieważne. XD Może to nie tyle co rysa, a takie łączenie plastiku? W sensie może to są dwie połówki i jakoś je tak łączą. *Maciejo majster* RE: Kilka Tamagotchi na sprzedaż. - Rhaenys - 13-05-2014 Gdyby znudziło Ci się kiedyś Twoje P's to wiesz gdzie mnie szukać
RE: Kilka Tamagotchi na sprzedaż. - Inka - 13-05-2014 P's już ma nabywcę jeżeli Maciejo się zdecyduje.
RE: Kilka Tamagotchi na sprzedaż. - Rhaenys - 13-05-2014 /off No kurczę zawsze mnie wszystko mija ;_; ale żyję w przeświadczeniu takim, że w tym wypadku skoro mnie wszystko mija to los czeka na to żebym miała coś super super
RE: Kilka Tamagotchi na sprzedaż. - Ralveyn - 14-05-2014 Rha, zobaczysz, jeszcze Ci darmowe P's wpadnie. :'D Edytowałem pierwszy post odnośnie dostępnych tama, dzisiaj wysłałem paczuszki już. ^3^ + Jeżeli ktoś by chciał, mam jeszcze różowe v4 i czerwone v5, których też się mogę pozbyć. Jak ktoś chętny to wrzucę zdjęcia, hmnn? /Albo wymienię v4 na inne v4./ RE: Kilka Tamagotchi na sprzedaż. - Inka - 16-05-2014 Dostałam przed chwilą P's! Było trochę zamieszania (całkowicie z mojej winy), trochę się nalatałam i nastresowałam, ale pan kurier nawet nie był aż tak zły. XDDDD No i paczka miała w środku bardzo miłą wiadomość, dziękuję. ;u; RE: Kilka Tamagotchi na sprzedaż. - Ralveyn - 16-05-2014 Yay! Cieszę się, że jesteście zadowolone. (: Michu, tak, pieniądze przyszły jeszcze w ten sam dzień co wysłałaś. ![]() Inka, trening z rana dobra sprawa. XD XD Oww! RE: Kilka Tamagotchi na sprzedaż. - Pathss - 21-05-2014 Czy tama-go jest jeszcze?
RE: Kilka Tamagotchi na sprzedaż. - Carol - 21-05-2014 No, zielone iD L zapłacone już wczoraj, teraz tylko czekać aż przyjdzie.
|