Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[v4] Młode
Moje tama jest zakochane w drugim tama mojej kolezanki lecz dzieci z tego jak nie było tak nie ma. Używamy tego eliksiru miłości i nic T^T
Odpowiedz
Prawdopodobnie są jeszcze za młode. Tamagotchi nie mogą mieć dzieci zaraz po przemianie w dorosłych, dopiero jakoś od 6. roku życia. Uśmiech
Odpowiedz
(09-05-2014, 10:37)Carleesi napisał(a): Prawdopodobnie są jeszcze za młode. Tamagotchi nie mogą mieć dzieci zaraz po przemianie w dorosłych, dopiero jakoś od 6. roku życia. Uśmiech

Ale moje koleżance przyszła swatka jak jej tama miało 4 lata - to normalne?
A poza tym to jak zrobic by miały młode? Obydwa mają "skosztować" eliksiru?
Odpowiedz
Albo je łączyć cały czas i w końcu się w sobie zakochają, albo obydwa poczęstować eliksirem, jeśli nie chce się wam czekać, aż się zakochają (4 serca w ikonce książeczki).
W sumie to chyba racja, w wieku 4-6 lat, jakoś tak.
Odpowiedz
(09-05-2014, 12:08)Carleesi napisał(a): Albo je łączyć cały czas i w końcu się w sobie zakochają, albo obydwa poczęstować eliksirem, jeśli nie chce się wam czekać, aż się zakochają (4 serca w ikonce książeczki).
W sumie to chyba racja, w wieku 4-6 lat, jakoś tak.

Problem polega na tym, że one są w sobie zakochane T^T
Odpowiedz
To trzeba trochę próbować c:
W wieku 6< to na 100% powinno się udać.
Czy na pewno są przeciwnej płci? Wiem, że głupie pytanie, ale czasem tak jakoś można o tym zapomnieć... (na przykład w v3)
Chociaż ja miałam i takie bugi, że DZIECKO ze swoją ciocią miało dzieci x'D Ah te patologie...
Odpowiedz
(09-05-2014, 14:28)Katechi napisał(a): To trzeba trochę próbować c:
W wieku 6< to na 100% powinno się udać.
Czy na pewno są przeciwnej płci? Wiem, że głupie pytanie, ale czasem tak jakoś można o tym zapomnieć... (na przykład w v3)
Chociaż ja miałam i takie bugi, że DZIECKO ze swoją ciocią miało dzieci x'D Ah te patologie...

Na pewno są przeciwnej płci xD
A tak jakoś boje się czekać do tych 6 lat gdyż wtedy zazwyczaj moje poprzednie tama odchodziły... chociaż może to dlatego, ze pobyły dwa dni z swoim dzieckiem? (że od 4 roku życia już miało dziecko, bo swatka przyszła, a w wieku 6 lat odeszło od dziecka)
Odpowiedz
.. .rodzic zawsze odchodzi od dziecka w ciągu 24 godzin, z tego co mi wiadomo. Wtedy rozpoczyna się nowa generacja.
Odpowiedz
Nieee, 48 godzin. Oczko
Odpowiedz
Według mnie też, po min. 24 godzinach o północy, a nie 48.
Odpowiedz
Mi się wydawało, że odchodzi po tych właśnie 24 godzinach.
Odpowiedz
Po dwóch dniach na 100%, bo właśnie u mnie taka sytuacja.
Odpowiedz
No bo przeważnie jest to dłużej niż 24 godziny, z racji tego, że swata się Tamagotchi wcześniej niż ok. północy, a musi minąć minimalnie te 24. W tym wypadku mogą to być nawet prawie te 2 dni, zależy to też od tego, czy było pauzowane.
Odpowiedz
Na 24 godziny na pewno. Ja zawsze zapamiętuje kiedy przyszła swatka np: o 15:00 Malec jest z rodzicem 24 godziny i w następny dzień po 15:00 nastawiam na północ, żeby odszedł od malucha, bo chcę hodować kolejnego Tamka. Zawszę tak robię.
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
To moje wszystkie są chyba jakieś popsute.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości