Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tamagotchi IDL 15th Anniversary Ver. - ogólna dyskusja
Myślę, że to udana wersja. 11 nowych postaci, bobasy, przedszkolaki i nastolatki znane ze starszych wersji. I ciekawe lokalizacje do odblokowania min: Ura i Akai. I dorosła postać np: Mametchi jak będzie w lokalizacji Ura to może zmienić się w UraMametchi!
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
Jako że mam to tama mogę wydać znaczącą opinię. Tama jest świetne, łatwe do połapanie. Zdecydowanie najlepsze z moich kolorowych. Dobre na pierwsze kolorowe tama. I ma śliczne obudowy <33

EDIT: Znalazłam jedną wadę. Ma długą nazwę. Osz ta zUa nazwa.
EDIT2: I mam kolejnego plusa. Ściągane rzeczy do iD L działają w tym tamku.
[Obrazek: 33w9yxh.png]
Odpowiedz
Ja dostałam swoje wczoraj i mogę je, jak na razie, tylko chwalić. Obudowa jest przecudna, a postaci jakie słodkie! Patrzyłam też na lokacje do odblokowania i też są bardzo fajne. Poza tym, parę postaci ma swoje "alter ego" - coś jak Henshin Jo w zwykłym iD L. W zależności od tego, jaką mamy postać, potrzebujemy inną lokację, żeby tama się zmieniło. Świetna sprawa, bo w iD L wystarczyło tylko odblokować Henshin Jo i mieć odpowiednie ubranie, a tutaj każda postać zmienia się gdzie indziej.
Z kolei w lokacji Akai czarne linie rysujące postać zmieniają się na czerwone, jak w Keitai Akai. ^^
Gry są inne i są trudniejsze do wygrania. Ach, no i wbudowane, startowe pokoje są o wiele ładniejsze moim zdaniem, niż te w zwykłym iD L, aż mi się nie chce zmieniać na te droższe. ^^
Odpowiedz
Czyli ze ID L i ID L 15 th Anniversay to coś innego ?
Odpowiedz
Przekonałyście mnie Duży uśmiech. Już wiem którego kolorka sobie kupię :3
☾~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾

http://www.rhaeenys.deviantart.com

[Obrazek: Hamster_Cupcake__by_XxSleepyKittenxX.gif][Obrazek: abbeb8d19bc0efd10c6ef0432f47e817-d3gq8zm.png][Obrazek: Beta_Fish_by_Enu.gif]
Odpowiedz
W tej wersji jak będziemy mieli Mametchi, Memetchi, Kuchipatchi i Violetchi jak się odblokuje lokalizacja do UraTown można je zmienić w postacie np. Ura Mametchi! Duży uśmiech
Odpowiedz
(07-04-2012, 16:37)Dogz20 napisał(a): I dorosła postać np: Mametchi jak będzie w lokalizacji Ura to może zmienić się w UraMametchi!

Już to raz napisałaś. No i to miałam też na myśli mówiąc o różnych lokacjach dla różnych postaci. Te trzy postaci Ura to są właśnie "alter ega".
Odpowiedz
A czy to ID L łączy się z Tmgc P's?
☾~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾

http://www.rhaeenys.deviantart.com

[Obrazek: Hamster_Cupcake__by_XxSleepyKittenxX.gif][Obrazek: abbeb8d19bc0efd10c6ef0432f47e817-d3gq8zm.png][Obrazek: Beta_Fish_by_Enu.gif]
Odpowiedz
Tak, to jest jak normalne iD L tylko nieco zmienione. To samo z Princess Spacy.
Odpowiedz
Raczej bardziej zmienione niż Princess Spacy.Z tego co wiem to PS ma tylko parę postaci zmienionych, a iDL 15th ma grubą większosć. Nie wiem czy są nawet postacie z normalnego iD La.
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
Kilka jest. Ale bardziej mi chodziło o to, że Princess Spacy też jest po prostu nieco zmienioną wersją iD L, ale jest traktowana tak samo przez inne Tamagotchi.
Odpowiedz
W princess Spacy tylko 4 postacie są nowe. Himespetchi, Spacytchi, Akaspetchi, Pipospetchi. Pozostałe postacie razem z przedszkolakami i nastolatkami są jak w normalnym ID L'u.
Odpowiedz
Mam chrapkę :< http://www.ebay.pl/itm/BANDAI-Tamagotchi...=item417e3
Odpowiedz
Polecam, to jest koleś, od którego moje kupiłam, cena też niska jak na 15th An. Oczko
Odpowiedz
(02-04-2014, 16:24)Carleesi napisał(a): Polecam, to jest koleś, od którego moje kupiłam, cena też niska jak na 15th An. Oczko
Narobiłaś mi ochoty,aby ponownie go włączyć.
Odpowiedz