Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Tama Friends] Wyprowadzka
Heya,

Ciężki tydzień w pracy przełożył się na moje relacje z Tamagotchi. Mój Knighttchi pogniewał się na mnie, spakował torby i od godziny co chwila na mnie pokrzykuje.

Pytanie jest oczywiste - co mogę z tym zrobić? Czy da się go jakoś udobruchać? Powstrzymać przez wyprowadzką? Ocalić zdobyte przedmioty, punkty, wspomnienia?

Pozdrawiam,
Kamil

[Obrazek: yX1eDCS.jpg]:huh:
Odpowiedz
Spróbuj może zresetować Tamagotchi. Następnie zamiast RESET wybierz opcję DOWNLOAD. W starszych wersjach to działa i wszystko wraca do normy. Jednakże, potem musisz się nim zaopiekować : nakarmić, posprzątać i tak dalej.
Odpowiedz
Właśnie Michu. W kolorowych wtedy przyjeżdża karetka pogotowia i jedzie ze zwierzątkiem do szpitala. Chociaż to nie jest ikonka z apteczką, a koniczynką raczej.
Odpowiedz
Ok, sam jakoś sobie poradziłem. Oczko

Nie, nie da się leczyć Tama kiedy jest spakowane. Wszystkie opcje są zablokowane, nie da się go nawet przełączyć w tryb pauzy. Co ja zrobiłem? Naciskałem wszystkie przyciski przez kilka minut. Wydaje mi się, że chodziło o reakcję na czas w momencie kiedy Tama podnosi głos. Efekt? Wróciło. <3 Nakarmione, nabawione, nasprzątane. Wszystko jest już w normie.
Odpowiedz
Dzięki za ciekawostkę, chyba nikt jeszcze nie wiedział co się dzieje z TF jak jest zaniedbane.
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
Świadomość, że odkrywam zupełnie nowe poziomy zaniedbania wirtualnego zwierzaka jest szczerze niepokojąca. Oczko
Odpowiedz
Jasne! Gdybyście nie wiedzieli jak NIE karmić, NIE bawić, albo NIE sprzątać, to walcie do mnie śmiało! Chętnie pomogę. Oczko

BTW - znajomy twierdzi, że był w podobnej sytuacji i jemu nie udało się odratować zwierzaka. Po jakimś czasie sam się zresetował.
Odpowiedz