Liczba postów: 15
Liczba wątków: 2
Tamagotchi: Friends (Blue Dalmatian)
Heya,
Ciężki tydzień w pracy przełożył się na moje relacje z Tamagotchi. Mój Knighttchi pogniewał się na mnie, spakował torby i od godziny co chwila na mnie pokrzykuje.
Pytanie jest oczywiste - co mogę z tym zrobić? Czy da się go jakoś udobruchać? Powstrzymać przez wyprowadzką? Ocalić zdobyte przedmioty, punkty, wspomnienia?
Pozdrawiam,
Kamil
![[Obrazek: yX1eDCS.jpg]](http://i.imgur.com/yX1eDCS.jpg)
:huh:
Caremay
Niezarejestrowany
Spróbuj może zresetować Tamagotchi. Następnie zamiast RESET wybierz opcję DOWNLOAD. W starszych wersjach to działa i wszystko wraca do normy. Jednakże, potem musisz się nim zaopiekować : nakarmić, posprzątać i tak dalej.
Caremay
Niezarejestrowany
Właśnie Michu. W kolorowych wtedy przyjeżdża karetka pogotowia i jedzie ze zwierzątkiem do szpitala. Chociaż to nie jest ikonka z apteczką, a koniczynką raczej.
Ok, sam jakoś sobie poradziłem.
Nie, nie da się leczyć Tama kiedy jest spakowane. Wszystkie opcje są zablokowane, nie da się go nawet przełączyć w tryb pauzy. Co ja zrobiłem? Naciskałem wszystkie przyciski przez kilka minut. Wydaje mi się, że chodziło o reakcję na czas w momencie kiedy Tama podnosi głos. Efekt? Wróciło. <3 Nakarmione, nabawione, nasprzątane. Wszystko jest już w normie.
Liczba postów: 6,718
Liczba wątków: 26
Tamagotchi: ~30
Dzięki za ciekawostkę, chyba nikt jeszcze nie wiedział co się dzieje z TF jak jest zaniedbane.
Świadomość, że odkrywam zupełnie nowe poziomy zaniedbania wirtualnego zwierzaka jest szczerze niepokojąca.
Jasne! Gdybyście nie wiedzieli jak NIE karmić, NIE bawić, albo NIE sprzątać, to walcie do mnie śmiało! Chętnie pomogę.
BTW - znajomy twierdzi, że był w podobnej sytuacji i jemu nie udało się odratować zwierzaka. Po jakimś czasie sam się zresetował.