Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Użalamy się - elektroniczne zwierzątka
To się nie 'stabilizuje'. Styki przy kabelkach się luzują. Jeśli już teraz się tak dzieje, to znaczy, że za jakiś czas w ogóle nie będzie głosu. A wtedy to trzeba zlutować.
Odpowiedz
Ja mojego pieska jakoś przedwczoraj wyłączyłam, bo myślałam, że mi Umino dojdzie... ;<

A T. zdechł Dinkie Dino. Smutny
Odpowiedz
Carol, ten ostatni post nie był już potrzebny... Wszystkie posty nie wnoszące nic do tematu (4 ostatnie) usuwam.
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz
Po czekaniu przez ponad miesiąc na dinozaura (tego: http://img10.allegroimg.pl/photos/orygin...3777796839 )
pocztą kurierską (która podobno miała iśc 1-2 dni robocze) dostałam maila, że przesyłka zaginęła (dopiero jak im otworzyłam spór na allegro, bo tak to nie raczyli odpisać) i że mam przesłać dane do przelewu, bo chcą mi zwrócić kasę. A mail był napisany tak:
"okazalos ie ze byl problemz przesylka i nei jestesmuyw stanei jej odnalesc prosimy przesalnie danych do przelewu to zwrocimy peinaizki za nieotrzymane przedmioty"

Wyobrażacie sobie to??? -.-"
Odpowiedz
Michu, będę miała cztery podwójne, więc cztery będziesz miała, dogadamy się. Duży uśmiech

No widzisz, jakieś typy nieogarnięte, a sprowadzają towary z Anglii i prowadzą dwa sklepy: WyspaStylu i Marivo_Sklep.
Odpowiedz
Doszedł mi Password puppies, ale są tak zasyfione styki od baterii czymś białym, że jak wkładałam te baterie gra mi nie działała a sprzedający twierdzi, że jest sprawna.
Na szczęście Carl mi je wyczyści Dziękuję Ci. Uśmiech
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
(22-01-2014, 16:48)Dogz20 napisał(a): Carl

Wiem że to literówka, ale mnie to rozwaliło. XD

Nie mam baterii do mojego Powerpalza, a chciałam go jeszcze przetestować przed założeniem tematu o wymianę.
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
Kotek Anipalz mi się zepsuł działał poprawnie nagle mi się wyłączył i wymieniłam baterie i nic nie dało. Żadnych pikselków nic Mam doła z tego powodu. Smutny To mój jedyny kotek. Nie ma śladu, żeby wylały się baterie.

EDIT:
Poczekałam trochę godzinę poleżało bez baterii włożyłam je i nic się nie dzieje.
Odpowiedz
Jest reset wciskałam go ale nic się nie dzieje. W poniedziałek muszę zadzwonić do tego sprzedawcy, u którego kupowałam.
Odpowiedz
Dogz, po co? Co on Ci ma powiedzieć? ;/
Sprzedał Ci produkt jako nowy, w opakowaniu, i to po niższej cenie, bo pewnie czyścili magazyn z tego, co się nie sprzedało. Przecież on Ci nic nie powie, to nie była zabawka używana, tylko w nigdy wcześniej nie otwartym opakowaniu. Zepsuło się to u Ciebie po dłuższym czasie użytkowania, więc jedyne, co Ci powie, to to, że sama sobie to zepsułaś.
Odpowiedz
Nie wiem jak to się stało, ale czuję się dziwnie - chyba pierwsze elektroniczne zwierzątko, jakie mi padło. o: W ogóle tego nie ogarniam no..XD
[Obrazek: 30trz9t.jpg]
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Maciejo, to chyba ze starości po prostu. Oczko
Odpowiedz
Tak szybko by padł? Ledwie trzy, cztery dni. Trochę słabo.. ale chyba zresetuje i wezmę coś innego, no i zobaczę jak wygląda ich żywotność. Oczko
Odpowiedz
Niestety, Cheeks Chan jeszcze nie ma. Napisałam do gościa na ebayu i czekam na odpowiedź. Głupio się czuję bo w sumie 2 rzeczy potencjalnie zgubione mam teraz- mój sweter i spodnie dla facetów MH które kupiłam w grudniu i teraz to. :/
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
^ A weź może idź na pocztę i powiedz, że nie masz awizo, a jesteś pewna, że paczka przyszła do Polski i żeby poszukali ręcznie.. D: Kurde, dziwne max.
Odpowiedz