![]() |
|
Użalamy się - elektroniczne zwierzątka - Wersja do druku +- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl) +-- Dział: Tamagotchi (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Elektroniczne zwierzątka innych firm (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=72) +--- Wątek: Użalamy się - elektroniczne zwierzątka (/showthread.php?tid=2246) |
Użalamy się - elektroniczne zwierzątka - Carol - 04-06-2013 No, wiadomo o co chodzi - żalimy się na temat zwierzątek, które nie są Tamagotchi Bandai. ;P W moim Rikou No Koibito czas za szybko płynie i w rezultacie teraz ma godzinę 23:50 i nie umiem przestawić w nim godziny. ;/ RE: Użalamy się - Dogz - 10-06-2013 Piesio mi odszedł wczoraj ponieważ zapomniałam zgasić mu światła i zachorował. Miał 3 YR. RE: Użalamy się - Carol - 10-06-2013 Mój kotek się zamienił w staruszka i wygląda paskudnie. -.-"
RE: Użalamy się - Carol - 24-08-2013 To są ogromne zmary na czole! xDDD EDIT: Wkurzyłam się jak nigdy. Mój Gyaoppi Bird zdechł mi 3 razy pod rząd dlatego, że miał pełną tabelkę snu i mu się zachciało zdychać jak ja jeszcze spałam... Argh... Chyba go gdzieś wystawię, bo go już nie chcę, nie da się go hodować. Serio! A ja często sprawdzam zwierzaki. ;/ No więc teraz włączyłam Dinkie Dino, żeby sobie poprawić humor, bo jest takie kochane. ;3 RE: Użalamy się - Dogz - 19-11-2013 Piesio mi jeszcze nie doszedł. ![]() Elektroniczny pies mi doszedł działa ale nie wszystko ale jest tylko dźwięk. Nie ma wcale pikselków na ekranie. ![]() EDIT: Nie Nie są pikselki tylko je bardzo słabo widać właśnie tak: ![]() A włożyłam 2 sztuki baterii typu LR44. Nie wiem czy te baterie mają słabą moc czy to coś nie tak z moim pieskiem jest? Proszę o pomoc. RE: Użalamy się - Carol - 19-11-2013 Mój ma tak samo. Nawet po przeczyszczeniu wewnątrz. A dawałam nowe baterie. RE: Użalamy się - Dogz - 19-11-2013 Ale ciesze się, że go mam. Widać go nawet jak jest dobrze w oświetlonym miejscu wystarczy lekko przechylić główka pikachu w dół i jest ok. Już się przestraszyłam, że mam zepsute. RE: Użalamy się - Carol - 29-11-2013 Mój Pocket Puppy dalej nie urósł. o.o RE: Użalamy się - Carol - 11-12-2013 Michu, zegarmistrz Ci zlutuje. Ja już z 3 razy mojego zegarmistrza prosiłam, żeby mi kabelki w zwierzątkach lutował. Tylko jeśli chcesz, żeby taniej wyszło, to zanieś mu rozkręconego.
RE: Użalamy się - Carol - 11-12-2013 Oooo, no, czemu nie. Aktualnie będę miała już 3 tmgc v3, więc można by pokombinować. ![]() coś się wymyśli //Michu
RE: Użalamy się - Dogz - 11-12-2013 Mi też w piesku głos chwilowo przestał działać jak jakiś silniejszy wstrąs miał np po uderzeniu, ale po chwili głos już był z powrotem. RE: Użalamy się - zima - 13-12-2013 Już pewnie do Świąt nie znajdę kotka ;( ...oh well, przynajmniej mam tanio Tama v4.5, i prawie 2 tygodnie na zabawę nim. ;p PS. Dogz20, uderzeniu pieska?
RE: Użalamy się - Carol - 13-12-2013 To v4.5 to Twoje czy dla kogoś? Pocket Puppy nie urósł. ;/ RE: Użalamy się - zima - 13-12-2013 Dla kogoś, ale do Świąt ja mogę się nim bawić. ;> RE: Użalamy się - Dogz - 13-12-2013 (13-12-2013, 11:14)zima napisał(a): PS. Dogz20, uderzeniu pieska? Tak jak niechcący mi wypadł z ręki to nie było przez chwilę dźwięku, ale potem się ustabilizuje. |