Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
tamagotchi 4u pytania i odpowiedzi
Jezeli rzeczy sa jak w 4 U, to chodzi o pudelko, samochodzik jest w srodku.
Odpowiedz
Dokładnie tak jak Carol napisała, chodzi o to pudełeczko. Chyba nigdy tego nie używałem, więc ciężko ogarnąć, że to opakowanie wyścigówki.
[Obrazek: JkEm2nm.png]
Uśmiech
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
(26-08-2015, 15:49)Michu napisał(a): Ja specjalnie tylko po to kupiłam nexusa 4 XD  mój mąż bardzo polubił ten telefon i go używa, a jak jak potrzebuję to od niego go pożyczam i wysyłam rzeczy na tama. Układ idealny. ^^

Ohhh to ty kupiłas nexusa 4 a już chciałam się ciebie poradzić w sprawie nexusa 7 :/ ehh

Mam problem z koniczynką w 4u. Wydaje mi się że dostałam dwa płatki była animacja pełno serduszek ilatający platek z mordką ale jak wchodze w ekran z koniczynką to nadal jest pusta. Coś robię nie tak ?
Odpowiedz
A zapisały Ci się tam jakieś znaki? Bo koniczynka się pojawi, jak zbierzesz wszystkie cztery. Uśmiech
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
(01-11-2015, 17:12)WalnutSprout napisał(a):
(26-08-2015, 15:49)Michu napisał(a): Ja specjalnie tylko po to kupiłam nexusa 4 XD  mój mąż bardzo polubił ten telefon i go używa, a jak jak potrzebuję to od niego go pożyczam i wysyłam rzeczy na tama. Układ idealny. ^^

Ohhh to ty kupiłas nexusa 4 a już chciałam się ciebie poradzić w sprawie nexusa 7 :/ ehh

Mam problem z koniczynką w 4u. Wydaje mi się że dostałam dwa płatki była animacja pełno serduszek ilatający platek z mordką ale jak wchodze w ekran z koniczynką to nadal jest pusta. Coś robię nie tak ?
http://mrblinky.net/tama/4u/app/ 

tu jest spis urządzeń które działają z appką. Nexus 7 to zależy od wersji 2012 czy 2013
Odpowiedz
(01-11-2015, 17:19)Michu napisał(a): Nexus 7 z aparatem z tyłu, jest kompatybilny, a wersja bez aparatu jest starsza i nie działa z appką.

No dowiedziałąm się że nexus 7 II jest kompatybilny (pewnie to ten z aparatem) ale może wiesz czy musi on mieć jakąś konkretną wersję oprogramowania ?  A nexus twojego mężusia ma jakąś konkretną wersję oprogramowania ? Bo w sumie miałam zmieniać telefon Język a używane "czwórki" mają teraz niezłą cenę Duży uśmiech

(01-11-2015, 17:17)Michu napisał(a): Jak byla animacja to musiałaś dostać. To się wyświetla jako lista w pierwszej ikonce, 5 bodajże ekran, a te kółeczka to umiejętnosci.

No wiem który ekranik ... ale niestety koniczynka jest pusta :/ nie wiem o co chodzi, czyżby jakiś bug?
Odpowiedz
(01-11-2015, 20:07)Michu napisał(a): Na wszystkich androidach jakie posiadał Mariusza telefon, aplikacja działa bezbłednie. Miał zainstalowane wszystkie wersje z 4 i 5 ^^. Z tabletem pewnie tak samo by było.

Super informacja XD Dziękuję ci BAAAAARDZO ! :uściisk: 
Może zmienie sobie w końcu telefon :3 teraz mam dodatkową motywację.
Odpowiedz
A ja może sobie kiedyś kupię jakiegoś uszkodzonego czy coś... Chce móc przesyłać pierdoły na 4U. D;
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
(01-11-2015, 22:01)Viktor napisał(a): A ja może sobie kiedyś kupię jakiegoś uszkodzonego czy coś... Chce móc przesyłać pierdoły na 4U. D;

Kurczę też się zastanawiałam nad uszkodzonym (tych z pobitym dotykiem jest teraz pełno) ale w sumie nigdy nie wiesz ile ci taki uszkodzony podziała :/
Odpowiedz
Przyszło moje tmgc 4u+, tamek rozsypał mi klocki na podłodze ,to oznacza że brakuje mu rozrywki? O co chodzi w dwóch wgranych grach? Ktoś z was może wie?
Odpowiedz
To znaczy że musisz nauczyć go sprzątać.
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
(09-11-2015, 20:49)Michu napisał(a): W pierwszej grze wybierasz drzewko, które ma być ścięte i jak wypadną pieniążki to super i grasz dalej, a jak wypadnie żółty wielki kurczak, to przegrywasz. A drugiej gry chyba sama nie kumam. XD
A jeśli chodzi o rozrzucone klocki, to Viktor ma rację, w ikonce wanny wybierz 3cią pozycję, to tamek posprząta i koniecznie jak skończy musisz go pochwalić (pierwsza opcja pod ikonką koniczynki). Jak posprzata i go pochwalisz 3 razy to się nauczy i juz będzie sam sprzątał, podobnie jest z myciem i załatwianiem się.

Michu druga gra to trzeba naciskać przyciski w kolejności tak jak te ciastka się pojawiają Uśmiech a do do chwalenia jakoś nigdy tego nie robiłam a też się uczyły Duży uśmiech
Odpowiedz
Arriane, może co do opcji pomoże to. Oczko

Odpowiedz
O dzięki bardzo Carleesi! Uśmiech Bardzo się przyda Uśmiech
Odpowiedz
Aaaa, i jeszcze to, a propos uczenia umiejetnosci: http://gotchi-garden.blogspot.com/2015/1...s-and.html
Odpowiedz