Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Maciejowa gromadka.
Dogz, to jest log Maćka, nie twój, więc nie rozumiem po jaką cholerę piszesz o sobie jeszcze i tutaj.
Odpowiedz
(01-04-2015, 15:27)Bella napisał(a): Strasznie mi się podoba ten pomarańczowy colorek. @_@ Ma w sobie to coś.

Pomarańczowy kolor nie znajduje się na liście moich ulubionych, ale ten tamuś serio jakoś tak świetnie wygląda *-*

Super zdjęcia robisz, fajnie tak sobie co jakiś czas inne włączać Duży uśmiech Ładne v5 masz.
Odpowiedz
Bella, baaardzo się podobają i masę radości sprawiają, z pewnością! Duży uśmiech
A co do Colorka - to dokładnie! Też nie przepadam za tym kolorem, ale cieszę się, że je sobie kupiłem jest takie... żywe, bardzo. Więc fajnie wygląda w kolekcji. Uśmiech
Dzięki Katechi. ^^ Może pora coś u siebie wrzucić? Język

W Colorku oczywiście się pomyliłem z liczeniem powiadomień i mam inną postać niż chciałem, którą w sumie już miałem. Szkoda, że w tej wersji nie liczą się zebrane postacie. ;/
W v4+ Hitodetchi podrósł w wiecznego imprezowicza. Duży uśmiech A w niebieskim iD L właśnie zacząłem nową generację.

[Obrazek: rGl1DnE.jpg]

W ogóle myślę co sobie włączyć jeszcze, ale jakoś nie mogę się totalnie zdecydować. DD:
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Proponuję challenge pod tytułem "ile wytrzymam z tą nudną wersją", starring v5 i Friends. 8D
Jeśli któreś masz, bo nawet nie wiem dokładnie, jakie wersje posiadasz. :c
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz
Omg, hahahha, przekonałaś mnie serio.XDDDDDDD Odpalę zaraz moje TF i będę je tutaj opisywał ze szczegółami. Ile obstawiasz?XD
Ale ogólnie powiem Ci, że ostatnio się przekonałem do v5, ale to też pewnie spora zasługa obudowy.
Odpowiedz
Z tych wersji, które ja miałam w ręku v5 jest ewidentnie najgorsze. Od Was wiem, że TF ssie, no i jeszcze Tama Go bez figurek z tego co pamiętam.

Maciek, daję Ci tydzień. XD
Odpowiedz
O, noo v5 bez kodów jest fajne, chociaż właśnie v5+ ma mega gry i przez to aż chce się grać. Jedne z moich ulubionych zresztą. v5 jest po prostu taką... odskocznią no, chociaż pamiętam jak trafiło do Polski, to się tym jarałem i uważałem za najlepszą wersję ever, a teraz to cóż. Ale ma swój klimat, trzeba przyznać.
I dziękuję Michu. ^^
Bella, wyzwanie przyjęte, właśnie je włączyłem.XD Jutro zdjęcia powrzucam, drugą generację mam, więc szaleństwo. I omg, ten dźwięk w tej wersji... pomocy.XD
Odpowiedz
Czy ja wiem? W tych itemkach z kodów są takie, które odwracają efekty przemian, lub zmieniają w postaci specjalne.

To pomarańczowe +C mi się po nocach śni... ;____;
Odpowiedz
Hmn, a żeby np. pozbyć się tej chudziutkiej rodziny, nie trzeba ich utuczyć tylko? Pamiętam, że mlekiem, ale nie wiem, czy ono po prostu w sklepie nie jest? :< Hahhaa, to przepraszam za moje +C.XDDD

Okej, zaczynamy szalony, pełen przygód pamiętnik! Bohaterką jest Eliza, nie pytajcie czemu Eliza, sam nie wiem. Bynajmniej ta z Warsaw Shore, czy jakoś tam.
Przed zdjęciami zafundowałem jej kurację Rutinoscorbinem, by była bardziej wyraźna... ale wiecie jak to jest.:/
[Obrazek: 4yjR2Ap.jpg]

Eliza ma swoje mieszkanko, w którym się ledwo mieści, ale ogólnie daj radę.
[Obrazek: aWjpNMz.png]

Wydaje mi się, że ogólnie ona należy do gatunku gigantów, wcale nie jest wielkości budynków, nie nie.
[Obrazek: 3HK6a89.png]

Każdy ma swoje małe sukcesy, Eliza zaś cieszy się, że dotarła do parku dla gigantów...
[Obrazek: tfCAe9j.png]

I poznała swoją gigantyczną bff. Huśtawka z tytanu jak myślę..
[Obrazek: lzYnY4q.png]

Mam pewne wątpliwości, czy się tam zmieścisz, ale no... okej, nic nie mówię. Nie będę Ci psuł marzeń.
[Obrazek: i1RKdFd.png]

Jakoś dała radę. Ta gra jest całkiem fajna, ale nim dotrę do znaczka to czas minie. Guziki chyba strajkują na każdy możliwy sposób.
[Obrazek: CPTYsF0.png]

Czyżby pojedynek gigantów?
[Obrazek: MWGGKfb.png]

Och, mnie też przykro, że przegrałaś, ale już daj spokój.. zanim kawa dotarłaby do dna gardła żyrafy, byłaby już zimna. Myślisz o tym czasem? Nie Elizo, myślisz tylko o sobie. :/
[Obrazek: 9xU0KeA.png]

A na koniec nasza cudowna, ogromna kolekcja, wooo!
[Obrazek: DJkiFqL.png]

Straasznie się wymęczyłem z tymi zdjęciami i mam ochotę już wyłączyć TF, tylko ją karmię, bo granie w gry mnie zbyt wkurza. Duży uśmiech
Miłego, wyraźnego dnia!
Odpowiedz
Kocham. XDDDDDDDDDDDDD
Totalnie Eliza, pewnie jeszcze czerwone włosy ma. I długie palce. :|||||||||||||
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz
Hahaha, a to dopiero pierwszy dzień. XDDDD
W sumie to chętnie się przyjrzę tej wersji, bo nie czytałam żadnego pamiętnika z nią w roli głównej.
Odpowiedz
Nie, nie wystarczy utuczyc. Trzeba miec te itemki.
Odpowiedz
Inka, tak tak, tylko nie widać. :/// A po godzinach to ona pewnie w tych całych Warszaw Szorach występuje i tylko imprezuje, bankowo.:/
Bella, niestety się już nie przyjrzysz, bo... właśnie trafiło do skrzyni.XD Wybacz, szkoda mi baterii bo tylko w kółko ją karmie, a ona średnio co godzinę mi piszczy jakieś trzy razy podrząd i po prostu jak tylko słyszę to skrzeczenie, bo TF ma inne dźwięki, to mam ochotę wykrzyczeć "zajmij się sobą i daj mi żyć". Nie, to nie dla mnie.XDDD
Michu made my day.XDDDDDDDD

Wesołych świąt życzy gromadka!
[Obrazek: HP85NDV.jpg]
Odpowiedz
NIE WIERZĘ, WYTRZYMAŁEŚ DOBĘ?! XDDDDDDDDDDDDDDDDD
Odpowiedz
Ja mu się nie dziwię, to tmgc ssie w każdym aspekcie, masakra jakaś...
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości