22-03-2015, 12:38
Jak dobrze widzieć, że moje zielone iD poszło do dobrego domu! <3
|
Maciejowa gromadka.
|
|
22-03-2015, 12:38
Jak dobrze widzieć, że moje zielone iD poszło do dobrego domu! <3
22-03-2015, 13:05
O Michu, ostatnio na eBayu często iD się pojawiają, Carol chyba też o tym wspominała, więc trzymam kciuki byś trafiła na coś super.
No i taak, królewski wystrój świetnie pasuje, a jakoś nigdy nie zwracałem na niego uwagi. Violetchi pewnie szybko za mąż nie wyjdzie w takim razie. 8D A pudełeczko mam z Biedronki (przynajmniej tak mama twierdzi), kupiła mi je w tym tygodniu więc pewnie u Ciebie też się jeszcze znajdą. Dziękuję! ^^ Dzięki Monika! (Mam nadzieję, że mogę tak, bo nie wiem jak skrócić nick :x) Weź, pewnie że się nie obrażę, korzystaj póki są. Aww, dzięki Carol, uwielbiaaaam je! ![]() Jeszcze raz dzięki wszystkim! ![]()
22-03-2015, 14:06
(22-03-2015, 13:05)Ralveyn napisał(a): O Michu, ostatnio na eBayu często iD się pojawiają, Carol chyba też o tym wspominała, więc trzymam kciuki byś trafiła na coś super. Oooo, fajno, bo właśnie idę do biedronki szybko kupić jakieś żarcie, to poszukam. xD
23-03-2015, 16:02
Przyszła wiosna, to i selekcja naturalna zadecydowała o zmianach. W sumie to tylko o jednej; wyłączyłem swoje v4+ i przełożyłem baterię do czegoś słodkiego.
![]() Ale im to chyba należy obecnie nie przeszkadzać.. ![]() Zaś w zielonym iD Mametchi już się ożenił, i zostawił pod moją opieką chłopca. Nad czym ubolewam, bo mam już wszystkie męskie postacie w tym iD, także generacja raczej zmarnowana.. :/ ![]() No i w Cheeks Chanie udało mi się 'wyremontować' całą cukiernię. W rzeczywistości ma więcej szczegółów; jakieś paseczki pod sufitem i szafeczki, ale przez te kąty wyświetlacza raczej tego nie widać. :/ ![]() No i nawet nie zauważyłem, kiedy odblokowałem 45 postaci..
![]()
23-03-2015, 16:58
MACIEK, SKĄD TE NAKLEJKI NA OSTATNIM ZDJĘCIU? :O
Ok, już nie krzyczę. XD Kocham to v5, mimo że nie lubię v5 to bym chciała takie mieć. :c Fajnie nowa cukiernia w Cheeks Chanie wygląda. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
23-03-2015, 17:39
^ Z takiego taniego sklepu obok mojego domu, coś w stylu "cenowy raj", czy "wszystko po 2 zł".
![]() Też uwielbiam to v5, zresztą ja v5 tylko za obudowy szczerze lubię, no i pewnie w przyszłości sobie jeszcze jakieś kupię w fajnej obudowie..XD ![]()
23-03-2015, 18:39
Oddawaj sklep... ;__;
No racja, v5 to jednak kompensuje swoją nudność cudnymi obudowami. Pamiętam że zawsze to ciastkowe chciałam... A celebrity to w ogóle wszystkie piękne są. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
27-03-2015, 14:32
Nie oddam, bardzo go lubię. >:C
Ja to ciasteczkowe też chcę, ale strasznie drogie są (używane, bo nowych nawet nie ma chyba na eBayu). :/ Też tak czasem macie, że strasznie chcecie mieć coś włączone, ale właściwie nie wiecie co? No, to mnie to właśnie dopadło. ![]() Aż włączyłem tę słodycz, ale popływała w wodzie cały dzień i trafiła do szuflady.. meh. ![]() Idzie mi w sumie pocztą v4+ i LPS z pierwszej fali, to może się tym zajmę jakoś dłużej.. D: edit/ ^____^ Na razie bez większych zmian, więc tylko podrzucam zdjęcia. Naprawdę uwielbiam postacie w v5+ chętnie hodowałbym je w poprzednich wersjach, wydają mi się megaaa ciekawe. ![]() Pora na omomoomomonomnomonomnm! ![]() ![]()
27-03-2015, 17:15
Szkoda, że te rzeczy z McDonalda nie zapełniają głodu.
![]() Też mam iD włączone! I TamaSuku i EnTama. ![]() A Ty masz takie śliczne to kawowe.
27-03-2015, 17:50
O, tak właśnie. Animacja jest super, ale wskaźnik faktycznie mógłby w górę pójść. :/
Ty też masz super swoje EnTama! Na eBayu to moje kawowe gdzieś ostatnio widziałem, ale dość drogo, bo używane za 120 zł chyba. D:
![]()
29-03-2015, 12:45
Śliczne masz Tamki podoba mi się fioletowe v5.5 taką samą mam obudowę i v5 z watą cukrową.
Maciek podobno kupiłeś nano baby. Jak pierwsze wrażenia?
![]() ![]() ![]() ![]()
29-03-2015, 16:24
Dzięki Dogz! Z całą pewnością kupiłem, bo i zdjęcia wrzucałem.
Ale miałem je włączone przez dzień, czy dwa i nie spodobało mi się na tyle, by grać w nie dłużej. Jest okej, ale w sumie przybijam piątkę Carol, bo stwierdzam, że też nie lubię hodować ludzi/szczególnie dzieci w elektronicznym 'zwierzątku'. Okej, u mnie małe zmiany, więc powrzucam zdjęcia. Zostawiłem sobie tylko kolorowe tama i włączyłem też colorka. Znowu mam moją ulubioną postać ever i nie wiem, kiedy się z nim rozstanę. Nemutchi jest <3333333333333333 ![]() W żółtym iD właśnie zacząłem nową generację, znowu chłopiec, ech. ![]() Michu, zobacz jaką uroczą kruszynkę mam. ^____^ ![]() Może coś jeszcze z kolorowych włączę na święta, ale właściwie nie wiem zbytnio co. ![]()
01-04-2015, 13:34
^Aww, to piona!
Rano wyłączyłem swoje iD, głównie dlatego, że po raz trzeci mam chłopca, gdy już zebrałem wszystkich. A że chcę hodować tą wersję w "parę" to i zielone i żółte iD trafiło do pudła. Akurat dobrze się złożyło bo przyszło mi v4+ od Marty, za które raz jeszcze dziękuję. Jest to jedna z moich ulubionych obudów, jeszcze pamiętam, jak byłem młodszy to o nie mamę męczyłem w sklepie, ale koniec końców kupiła mi pomarańczowe v4+.XD Także cieszę się, że po tylu latach wreszcie je mam.![]() Obecnie mam Hitodetchiego, strasznie go lubię. Szkoda, że dzieciaki nie chcą się bardziej przybliżyć.. ![]() No i kolejna rzecz za którą uwielbiam v4+, gry! Przeciągnie liny i skakanie po chmurkach są świetne. ![]() Dodatkowo nadal mam włączonego Colorka i niebieskie iD L. Przynajmniej u nich panuje całkiem fajna pogoda, bo przez Polskę obecnie przechodzą dosłownie wszystkie możliwe warianty pogodowe...XD Obecnie pada grad, przed chwilą była wichura, a rano świeciło słońce, a to tylko dzień dzisiejszy. ![]() ![]() ![]()
01-04-2015, 15:27
Jejujeju jak ja lubię widzieć moje tamosy na Waszych zdjęciach. ❤️ Cieszę się, że się Wam podobają i mam nadzieję, że będziecie z nich mieć kupę radości.
Strasznie mi się podoba ten pomarańczowy colorek. @_@ Ma w sobie to coś. ![]() ![]() ![]()
01-04-2015, 18:27
Również to jest moja ulubiona obudowa v4.5 niebieskie w postacie ura. Ogólnie moje pierwsze tama ale tamto mi się zepsuło i to v4.5 mam od Osu.
Jeszcze v4.5 mi się podoba takie morskie z kulką białą. Napiszę o moim losach v4.5 w pamiętniku tylko zdjęcia najlepsze mi w świetle dziennym wychodzą, ale teraz późno z pracy przychodzę. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|