Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Użalamy się - elektroniczne zwierzątka
Pewna nie jestem właśnie, a sama na pocztę nie mogę iść a mama mnie zamorduje za ganienie jej tam. D: Ale z jednym awizo poszłam na pocztę i jakby inne paczki tam też były to by mi powiedzieli, nie? Ale cóż, już uzgodniłam że sprzedawcą.
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
Niekoniecznie, oni je chyba segregują czasowo, jak nie odbierzesz w przeciągu iluś tam dni, to trafiają "dalej" do innego magazynu czy coś. Więc jakby Ci przyszło w tym samym dniu co mi, to by mogli to przenieść na dalszy dział.
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Ehhh Dino-kun nie działa , w sumie to włącza się zegar ale przyciski nie odpowiadają. Próbowałąm go rozkręcić żeby obejżeć bebechy ale śróbki z jednej strony nie chcą nawet drgnąć, ale najgorsze jest to że mój podróbek nie działa :/

Nie wiem nawet czy warto szukać jakiegoś elektryka/złotej rączki, czy może lepiej sprzedać je na części ... nie mam teraz nawet czasu i głowy do tego Smutny ehhh szkoda mi że biedactwa leżą w kącie.
Odpowiedz
(29-04-2015, 10:15)Michu napisał(a): Jakby co to ja chętnie bym odkupiła dinkie dino.

Przemyślę to , w sumie to wolałabym je naprawić niz sprzedawać. Szkoda że nie znam się na elektronice
Odpowiedz
(29-04-2015, 11:01)WalnutSprout napisał(a):
(29-04-2015, 10:15)Michu napisał(a): Jakby co to ja chętnie bym odkupiła dinkie dino.

Przemyślę to , w sumie to wolałabym je naprawić niz sprzedawać. Szkoda że nie znam się na elektronice

Może poproś Carol o pomoc, żeby spróbowała Ci naprawić. Jak przyciski nie odpowiadają możliwe, że się kurz, brud dostał do środka. Wtedy trzeba rozkręcić oczyścić je zarówno jak i styki i gumowe przyciski wacikiem do uszu nasączonego spirytusem.

[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
Okazuje się, że nie dość, że gra w dinkie 4 in 1 jest dosłownie zaprojektowana tak, żeby jej nigdy nie wybrać, to jeszcze zwierzątko się freezuje po tym, jak się wyłączy dźwięk. Szkoda, że musiałam się przekonać o tym na własnej skórze po trzech dniach hodowania... D;
Odpowiedz
Carol niechętnie, bo i tak jeden jest trochę ugryziony, a i tak będę go niosła do elektronika czy jakoś tak.
☾~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾

http://www.rhaeenys.deviantart.com

[Obrazek: Hamster_Cupcake__by_XxSleepyKittenxX.gif][Obrazek: abbeb8d19bc0efd10c6ef0432f47e817-d3gq8zm.png][Obrazek: Beta_Fish_by_Enu.gif]
Odpowiedz
Ale reszta, np ekranik też by się przydała. Cóż, jakby co, to moja oferta jest. A mam kilka fajnych rzeczy, którymi bym się mogła wymienić. Uśmiech
Odpowiedz
Jak nie uda się naprawić to się odezwę Uśmiech
☾~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾

http://www.rhaeenys.deviantart.com

[Obrazek: Hamster_Cupcake__by_XxSleepyKittenxX.gif][Obrazek: abbeb8d19bc0efd10c6ef0432f47e817-d3gq8zm.png][Obrazek: Beta_Fish_by_Enu.gif]
Odpowiedz
Chciałem zobaczyć, czy mój super dinozaur jakoś cudem się sam naprawił, ale potrzebuję dwóch malutkich baterii. Mam jedną. Już wolałbym nie mieć żadnej. >:C
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Pamiętacie, jak kiedyś miałam taką chętkę na to elektroniczne zwierzątko, które miałam x lat temu? Pytałam się nawet kuzynki rok temu, czy pamięta, gdzie je ma (bo moja mama jej dała). A w te święta gadamy, no i ona coś, że miała elektroniczne zwierzątko i je młotkiem walnęła (q-q)
Tylko trochę mi coś nie pasuje, bo mówiła o pomarańczowym, a to moje było takie turkusowe, cóż. No i trochę też tak to brzmiało, jakby nie mówiła prawdy. Cóż.
Odpowiedz
...Ja bym nie potrafił prezentu od kogoś rozwalić. D: Nawet jeżeli to "teraz moje", to i tak bym nie potrafił.
Mam nadzieję że kłamała jednak.
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
Użalam się na to, że moje zwierzątko, które kupiłm my sweet pet garden działa, ale nie ma z tyłu tej blaszki od pokrywy baterii i nie wiem skąd wziąć chciałabym się zaopiekować, bo tam jest wiele zwierzątek piesek, kotek, ufo, kurczak, dinuś ale przycisk ostatni tragicznie chodzi i w ogóle jest zaniedbane takie kupiłam już z olx. Smutny Ale cieszę się, że mam takie tylko chciałabym, żeby, ktoś mi pomógł w naprawieniu go.
W ogóle działa jak się papier spożywczy lub drucik przyłożyłam do baterii, ale niestety nie mam śrubki odpowiedniej.
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
Coś mi się dzieje z tym Qpetem, mam nowe, dobre baterie, próbowałam dwóch różnych zestawów baterii i cały czas tak jest - mega ciemny ekran, robi się jasny na sekundę przed zgaśnięciem na czarno jak się nic nie rusza. D: nie da się tak nim bawić, o co chodzi, wiecie czy coś się da zrobić z takim czymś? Czy to już nadszedł limit funkcjonalności nieoryginalnego Tama?
Edit: na moment lekko wysunelam baterie tak odrobinę i wtedy ekran był jasny. Ale wówczas tama się zawiesiło więc wyjelam baterie i włozylam od nowa i sposób już nie działa XD ale to chyba mówi o tym że problem jest w położeniu baterii???? D: Ale wcześniej było ok?!
Edit: dobra, jednak kolejna zmiana baterii pomogła. XDDD
Odpowiedz