Wystąpiły następujące problemy:
Warning [2] count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable - Line: 864 - File: showthread.php PHP 7.4.33 (Linux)
File Line Function
/showthread.php 864 errorHandler->error

Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Virtual Petz Dino / Akachan Virtual Pet
Jakiś czas temu na allegro było do kupienia takie okrągłe, czerwone zwierzątko z napisem "my sweet pet garden" i opisem aukcji 'tamagotchi dinozaur', nie wiem, czy ktoś pamięta, w każdym razie udało mi się je kupić za symboliczne 5 zł. Zabawce brakowało guzika i ma głębszą rysę na ekraniku. Myślałam, że okaże się kolejną podróbą, ale nie! Okazało się, że udało mi się kupić oryginał "Virtual Petz Dino". Duży uśmiech
Po wymianie przycisków i dokładnym przetarciu wszystkich 'wnętrzności' spirytusem, a następnie włożeniu baterii ukazał mi się napis "Cute Rex" a następnie jajo, które po chwili pękło i wyskoczył z niego malutki T-Rex. Duży uśmiech
Zwierzątko jest przesłodkie, można mu nadać imię i ma fajne animacje włączając w to drzewka, kiedy dinozaur sobie chodzi w tę i we w tę. ;P

Znalazłam o nim filmik:
Virtual Petz Dino / Akachan Virtual Pet Review

A tutaj filmik o nim zrobiony przez Ra z Tama-Zone:
Akachan II Review

Co prawda mój ma zupełnie inną obudowę, ale 'zawartość' jest IDENTYCZNA.
Jestem bardzo, bardzo zadowolona, że się zdecydowałam zalicytować na tej aukcji. ^__^
No czyż nie jest słodki??? Duży uśmiech
[Obrazek: tumblr_mngvhdp1Dq1soif0yo1_500.jpg]

Osobiście uważam, że obudowa mojego jest ładniejsza niż te w filmikach. Język
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Virtual Petz Dino / Akachan Virtual Pet - Carol - 27-05-2013, 18:24

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości