18-05-2013, 17:54
DODAŁAM NOWE RZECZY, ZAINTERESOWANYCH PROSZĘ O KONTAKT.
Figurki
- Sebastian Nendoroid (Kuroshitsuji), nie zniszczony,stał grzecznie na półce i pilnował porządku ! 3 wymienne twarze + dodatki Jeżeli ktoś byłby chętny, piszcie na PW, mogę wysłać zdjęcia, cena do ustalenia.
-Nendoroid Near (Death Note), nie zniszczony. Informacje, zdjęcia itd itp do ustalenia
-Nendoroid Haruhi Suzymiya, nie zniszczona. 3 wymienne twarze + dodatki. Zdjęcie info itp itd na PW
-Mikuru Nendoroid z Haruhi, wymienne twarze, dodatki,
-Figma Kyon z Haruhi Suzumiy, nie zniszczony, wymienne twarze.
Peruki
Peruki pochodzą z Japonii. Są ta najwyższej jakości cosplayerskie wig'i. Z znanych i pożądanych sklepów.
-Peruka na Rin Kagamine (Ayamisatoru) z Vocaloid,
-Krótka brązowa peruka (Charissa),
-Różowa peruka idealna dla Lolit,
-Peruka dla Ciela z Kuroshitsuji,
-Krótka niebieska peruka, + kitki (na Miku Hatsune)
- Długa czerwona, pasuje na Miki z Vocaloid
Stroje
-cosplay, idealna kopia mundurka szkolnego z Lucky Star (letni, różowy). Dla fanów serialu jak i osób, które po prostu chcą się poczuć jak w Japońskiej szkole!
Figurki
- Sebastian Nendoroid (Kuroshitsuji), nie zniszczony,stał grzecznie na półce i pilnował porządku ! 3 wymienne twarze + dodatki Jeżeli ktoś byłby chętny, piszcie na PW, mogę wysłać zdjęcia, cena do ustalenia.
-Nendoroid Near (Death Note), nie zniszczony. Informacje, zdjęcia itd itp do ustalenia
-Nendoroid Haruhi Suzymiya, nie zniszczona. 3 wymienne twarze + dodatki. Zdjęcie info itp itd na PW
-Mikuru Nendoroid z Haruhi, wymienne twarze, dodatki,
-Figma Kyon z Haruhi Suzumiy, nie zniszczony, wymienne twarze.
Peruki
Peruki pochodzą z Japonii. Są ta najwyższej jakości cosplayerskie wig'i. Z znanych i pożądanych sklepów.
-Peruka na Rin Kagamine (Ayamisatoru) z Vocaloid,
-Krótka brązowa peruka (Charissa),
-Różowa peruka idealna dla Lolit,
-Peruka dla Ciela z Kuroshitsuji,
-Krótka niebieska peruka, + kitki (na Miku Hatsune)
- Długa czerwona, pasuje na Miki z Vocaloid
Stroje
-cosplay, idealna kopia mundurka szkolnego z Lucky Star (letni, różowy). Dla fanów serialu jak i osób, które po prostu chcą się poczuć jak w Japońskiej szkole!