25-04-2013, 15:18
Pomijając fakt, że licytacja ma ponad 200 wyświetleń...
No właśnie to jest minus kolorka, miałam już wszystkie postacie w nim jakie tylko można mieć. ;D No dobra, nie miałam tylko Patchiman'a.
Przydałaby się w sumie jakaś odmiana... Podoba mi się bardzo ta wersja. iD też jest spoko, ale wiadomo, mniej funkcji niż iD L jednak...
65 mówisz? To mega dużo, podoba mi się to. (;
A ile ma gier? I czy są fajne? ^^ Bo w kolorku są 4 razem z zamkiem króla Gotchi. I w ogóle nie są trudne... ;P
No właśnie to jest minus kolorka, miałam już wszystkie postacie w nim jakie tylko można mieć. ;D No dobra, nie miałam tylko Patchiman'a.
Przydałaby się w sumie jakaś odmiana... Podoba mi się bardzo ta wersja. iD też jest spoko, ale wiadomo, mniej funkcji niż iD L jednak...
65 mówisz? To mega dużo, podoba mi się to. (;
A ile ma gier? I czy są fajne? ^^ Bo w kolorku są 4 razem z zamkiem króla Gotchi. I w ogóle nie są trudne... ;P

![[Obrazek: free_bullet___yellow_star_by_pastel_pain...63t4q2.gif]](https://1.bp.blogspot.com/-lKnDSjd2Lq4/Xchs7GWfm0I/AAAAAAAACLA/lQ3cw1vhWAse4zB1_CdcIJ-iosrlBdK1QCLcBGAsYHQ/s1600/free_bullet___yellow_star_by_pastel_paintbrushy-d63t4q2.gif)