![]() |
|
ID L wady i zalety - Wersja do druku +- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl) +-- Dział: Tamagotchi (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Tamagotchi +C/Hexagontchi/iD/iD L/ P's/4U (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=15) +--- Wątek: ID L wady i zalety (/showthread.php?tid=1605) Strony:
1
2
|
ID L wady i zalety - Dogz - 27-10-2011 Jakie zauważyliście wady i zalety? Ja zauważyłam: Zalety: - można mieć zwierzaka jak Tamek jest dorosły, - dużo postaci ponad 32 dorosłych, - 4 niemowlaki, - można założyć ubranie Tamkowi, - można sadzić roślinki i wyhodować warzywa i owoce, - można wgrywać itemy tapetki i gry przez podczerwień, - przyciski są trochę przeźroczyste. Wady: - Postać nie przybliża się do ekranu tak jak w ID a w ID L'u postacie się przybliżają tylko do połowy ekranu, - Po jakimś czasie taki okrąg srebrny wokół kryształku po prostu farba ta srebrna zacznie trochę schodzić. RE: ID L wady i zalety - mijam - 18-11-2011 Jak dla mnie jest nudne... Mi się w każdym razie dość szybko znudziło .Szybko się rysuję tez kryształek. I to nie tylko mi... No i obudowy takie średnie RE: ID L wady i zalety - Dogz - 29-11-2011 (18-11-2011, 13:36)mijam napisał(a): Szybko się rysuję tez kryształek. I to nie tylko mi... No i obudowy takie średnie Mi się nie rysuje kryształek ponieważ noszę go w pokrowcu. Ogólnie to uważam na Tamagotchi z kolorowym wyświetlaczem. Łatwo się rysuje wyświetlacz, mi się trochę porysował w ID L'u ale nie jest to bardzo widoczne na szczęście. Trzeba po prostu uważać na japońskie Tamagotchi z kolorowym wyświetlaczem. Aha Tamagotchi ID L nadal mi się nie znudziło nawet jak trafiają mi się te same postacie co miałam. RE: ID L wady i zalety - Carol - 25-04-2013 Ło matko, mi się TMGC+C nie znudziło, to co dopiero takie iD / iD L... *_* Jak dużo jest w ogóle nowych opcji w iD L w porównaniu do kolorka? Bo tylko do niego mogę się jakoś odnieść, bo go mam. (; RE: ID L wady i zalety - Carol - 25-04-2013 WOW. To w takim razie musi być o wiele trudniejsze do opanowania niż kolorek... RE: ID L wady i zalety - cecil - 25-04-2013 Chciałbym mieć iD L'a tylko nie stać mnie :<. Może kiedyś sobie kupię .
RE: ID L wady i zalety - Francio30 - 25-04-2013 A ja przez znaczek CE se mogę jedynie pozazdrościc
RE: ID L wady i zalety - Francio30 - 25-04-2013 Ale licytacja Gdyby było kup teraz, ale nie
RE: ID L wady i zalety - Viktor - 25-04-2013 +C ma przede wszystkim malutko postaci, a iD L ma chyba 65. RE: ID L wady i zalety - Carol - 25-04-2013 Pomijając fakt, że licytacja ma ponad 200 wyświetleń... No właśnie to jest minus kolorka, miałam już wszystkie postacie w nim jakie tylko można mieć. ;D No dobra, nie miałam tylko Patchiman'a. Przydałaby się w sumie jakaś odmiana... Podoba mi się bardzo ta wersja. iD też jest spoko, ale wiadomo, mniej funkcji niż iD L jednak... 65 mówisz? To mega dużo, podoba mi się to. (; A ile ma gier? I czy są fajne? ^^ Bo w kolorku są 4 razem z zamkiem króla Gotchi. I w ogóle nie są trudne... ;P RE: ID L wady i zalety - Carol - 25-04-2013 A skąd można takie gierki pobierać? I inne rzeczy do iD L'a, jak itemy i co tam jeszcze...? RE: ID L wady i zalety - Carol - 25-04-2013 ALE CZAD! Znaczy się duży plus. ;> Z tym zwierzaczkiem. ;D A jakie są zwierzaczki do posiadania? I je się kupuje czy jak? ;D RE: ID L wady i zalety - Dogz - 25-04-2013 Trzeba wyjść kilka razy do parku i jak Tamek będzie dorosły musi się spotkać z tym zwierzakiem 3 razy i jak 3 raz spotka się tego zwierzaka to pyta nas czy zaadoptujemy go po prostu. RE: ID L wady i zalety - Carol - 25-04-2013 Ale słodziakowe. xD RE: ID L wady i zalety - Dogz - 25-04-2013 Jest 10 zwierzaków w ID L: 1. Rubytchi 2. Onsenmoguratchi 3. Harapparatchi 4. Chitchi 5. Shurikentchi 6. Hapihapitchi 7. Puchiberitchi 8. Doremitchi 9. Sopratchi 10. Bagubagutchi |