29-03-2013, 17:17
Kto by pomyślał. Dostałam pracę! Wiem, że mam dopiero 16 lat, ale moi rodzice...nie czekajcie, najpierw się Wam przedstawię. Nazywam się Mint Grace i mieszkam w Paryżu. Moja mama jest właścicielką sieci sklepów, a tata ma własne biuro, które jest w Bostonie. Nigdy ich nie ma w domu. Widujemy się może raz na rok. Mieszkam ze starszą siostrą Natą. Dogadujemy się dość dobrze, mamy wspólne tematy ( w końcu jest tylko 3 lata starsza.) Nata jest naprawdę inteligentna. Uczęszcza do uczelni która jest ok. 40 km od naszego domu. Zmusza ją to do pobytu w internacie. Widujemy się więc w soboty i w niedziele. Ja uczę się w domu. Wracając do tego, że dostałam pracę. Rodzice dali nam karty kredytowe, na które co miesiąc wpłacają dość duże kwoty, więc posiadanie fachu nie jest mi praktycznie potrzebne. Razem z Natą nigdy nie byłyśmy zadowolone z takiego życia. Niektórym wydawałoby się bajkowe, ale nie nam. Postanowiłam pracować. Tak dla samego poczucia własnej wartości. Nie jestem pełnoletnia, więc mogę posiadać tylko pracę dorywczą, taką jak np. opiekunka... i taką dostałam. Zaczynam od jutra. Będę pracować dla rodziny Smith. Oprócz matki i ojca rzecz jasna, jest tam trójka dzieci- dziewczynka Belltchi, jej siostra Sakuramotchi, oraz brat dziewczynek- Ahirukutchi. Jestem ciekawa tego co będzie, a tym samym się boję. Zobaczymy, co przyniesie jutro.
![[Obrazek: ziewajacy-rudy-lis-likely-pl-ecd8fd45.jpeg]](http://img.likely.pl/photo/medium/20130204/ziewajacy-rudy-lis-likely-pl-ecd8fd45.jpeg)
Damn.