22-10-2010, 16:12
Trochę mnie pamiętnik nudzi, to będę dawała tylko jak będę mieć wolny czas, bo mam go mało. Powiem, że z Mizu Leddy ewoluował na Gourmetchi a dzisiaj na Simasimatchi. 
Na razie będzie bez zdjęć, bo zgubiłam kabel od aparatu.
Moja nowa mamusia dba o mnie i o to, żebym zawsze miała dużo punktów życiowych. Właśnie gramy sobie w Mimic`a jedną ręką. Jesteśmy już w 2 rundzie. Chciałabym ewoluować na Violetchi, kiedy dorosnę. Jest taka ładna. A w ogóle, byłam dziś 1 raz w przedszkolu. Mam bardzo miłą przedszkolankę. Ma ciepły, wysoki głosik. Niższy ode mnie, ale i tak fajny.
Bardzo lubię bawić się na mojej zjeżdżalni. Jest duża i mogą zmieścić się na niej 3 osoby. Dowiedziałam się, że niedługo będę mieć kolegę lub koleżankę. Właśnie! Moja postać to Puchitchi. Niestety, muszę kończyć. Paa!
No, napisała się malutka.
To tyle, paa!

Na razie będzie bez zdjęć, bo zgubiłam kabel od aparatu.
Moja nowa mamusia dba o mnie i o to, żebym zawsze miała dużo punktów życiowych. Właśnie gramy sobie w Mimic`a jedną ręką. Jesteśmy już w 2 rundzie. Chciałabym ewoluować na Violetchi, kiedy dorosnę. Jest taka ładna. A w ogóle, byłam dziś 1 raz w przedszkolu. Mam bardzo miłą przedszkolankę. Ma ciepły, wysoki głosik. Niższy ode mnie, ale i tak fajny.
Bardzo lubię bawić się na mojej zjeżdżalni. Jest duża i mogą zmieścić się na niej 3 osoby. Dowiedziałam się, że niedługo będę mieć kolegę lub koleżankę. Właśnie! Moja postać to Puchitchi. Niestety, muszę kończyć. Paa!No, napisała się malutka.
To tyle, paa!