19-10-2010, 20:09
To już od dawna znam. Ale nie rób z tak dużej ogległości.
I jeszcze nie jest poobijane!
Cytat:Ciekawi mnie tylko po co kłamiesz?
Najpierw kilka dni temu, mówiłaś wszystkim, że ktoś ukradł Ci tamagotchi.
Wszędzie i w kółko użalałaś się z tego powodu.
Nagle wczoraj napisałaś, że policjant przyniósł twoje tamagotchi, bo złapali tego kto je ukradł. To jest jakaś totalna paranoja. W życiu policja nie zajęłaby się ukradzionym tamagotchi, oni nawet kradzionych telefonów czy rowerów nie znajdują (no chyba, że w Janowie Podlaskim w policji pracują jacyś Rambo). A tymbardziej nikt by Ci nie odniósł go do domu!
Jeszcze lepsze jest to, że twój tamosek ma tutaj dzieciaka! Oczyma wyobraźni już widzę, jak "złodziej" twojego tama nadal się nim opiekuje i dba o nie. Czy może od wczoraj wyrosło Ci dorosłe tama, które teraz ma dziecko? Pewnie zaraz tu napiszesz, że ja się czepiam, a ty mówisz prawdę, a tamagotchi zresetowałaś i zrobiłaś na download. Ja myślę jednak, że jakby ci naprawdę ukradli tamagotchi, to nadal by było wączone i w końcu by zdechło, więc nie byłoby co resetować. Ciekawi mnie tylko po co Ci to było? Chciałaś zwrócić na siebie uwagę, czy co?
Wydaje mi sie, że już dłużej nie opłacało Ci się udawać, że nie masz tama. Chciałaś sobie ponabijać więcej postów i dlatego walnęłaś historyję o cudownym odnalezieniu. Niestety kłamstwo ma krótkie nogi.
I jeszcze nie jest poobijane!

![[Obrazek: a4mw45.png]](http://img5.imageshack.us/img5/1106/a4mw45.png)