31-05-2011, 17:42
Notka dziewiętnaście ~~przebojowe tamki~~
Gen 4, iD
Lolek
Loleczek zebrał już wszystkie litery, łącznie z ostatnią.
Zdobyliśmy ładny znaczek i poszliśmy do swatki. Swatka jak zawsze miała trzy kandydatki. A wśród nich: piękna Memetchi, urocza Lovelitchi i słodka Chamametchi. :3 Loluś zdecydował się poślubić Chamametchi. Trochę się tego spodziewałam. ; ) Kikitchi po randce z Chamame i po zabawie z małą zieloną kupką uciekł ode mnie. Zostawił tylko maluszka. ~~
Gen 3, music star
Zack
Nie wiem dlaczego, ale Zack wyewoluował w Ninje. D:
Co nawaliłam? Czy po prostu w ms jest to "dobra" postać (dla mnie nią nigdy nie będzie :<)? Już sama nie wiem.
Jednak pewne jest to, że jeśli mój tamek wyewoluuje to i rośnie cały jego zespół. I oznacza to też, że należy zagrać koncert dla sędziów. Ale najpierw przygotowałam go. Sprawdziłam czy jest zestresowany- oj, 25. Dałam mu zabawkę, i troszkę pysznego jedzenia. Zagrali. Byłam (chyba) bardziej zestresowana niż oni, ale... UDAŁO IM SIĘ! Pierwszy tamek w tym pamiętniku, któremu udało się zostać gwiazdą (jeszcze nią nie są, ale będą na pewno, na pewno.
)!~~
Jako, że jest to już ostatnia moja notka- chciałabym wszystkim serdecznie podziękować~~! C: Za te budujące komentarze, za to, że byliście cały czas ze mną i z moimi przebojowymi tamkami!
DZIĘĘĘĘKUUUUUJEEEMYYY!
~~ Midlana & przebojowe tamki~~
![[Obrazek: e16h3q.jpg]](http://i43.tinypic.com/e16h3q.jpg)
PRECZ Z ACTA! GŁOSUJ NA OSU!
xD
od Cheer <3