Ocena wątku:
  • 10 głosów - średnia: 4.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nieśmiertelny czyli życie po hibernacji [Ostatni wpis już zrobiony]
Dziękuję za komentarz x3 Postaram się zrobić coś, jakieś TMV x3 (coś jak AMV albo CMV tylko z Tamagotchi x3)

Dzisiaj tak krótko, bo czasu nie miałam.
Katechi otworzyła oczy a chwilę później usłyszała listonosza. Przyniósł znowu jakieś ulotki z wróżbami. Spam Tama-pocztą. Zjadła śniadanko i nakarmiła Aru po czym zaprowadziła go do szkoły. Co z tego, że jest niedziela. Szkoła była otwarta i z tego trzeba korzystać. Po powrocie ze szkoły pograł jeszcze trochę w swoją ulubioną grę. Następnie razem z Kat posłuchali muzyki z nowo kupionego odtwarzacza. Mati miał w szufladach dwie płyty, które to najpierw odsłuchali. Na pierwszej były dwie ucieszne piosenki. Kolejna płyta zawierała utwory klasyczne. Najpierw żywą muzykę. Kat nie mogła sobie przypomnieć jej kompozytora. Utworem numer dwa było Dla Elizy w wykonaniu Fryderytchi Chopina. Na sam koniec przełączyli odtwarzacz na Tama-radio i wysłuchali hitów. Aru bardzo się spodobał pierwszy utwór. Jakiś t-rock lub t-metal. Nawet do niego zatańczył. Kolejny utwór to zdecydowanie t-pop. Aru też się bardzo spodobał i do niego również tańczył.
-Aru, które utwory Ci się podobały? – spytała na koniec Kat.
-Te z radia.
-Źle! Za karę nie dostaniesz obiadu!
-Ale… Czemu?
-Najpiękniejsze utwory to te muzyki klasycznej albo te z pierwszej płyty. Te z radia to byle co!
-Ojejku… A… Katechi, mam pytanie… Pan nauczyciel mówił o moim marzeniu… Chce mi pomóc je spełnić ale ja nie wiem co jest moim marzeniem.
-E… Może on ci pomoże je znaleźć. Moim marzeniem jest abyś stał się najlepszym Street Fighterem.
-…?
-Wojownikiem ulicznym.
-A… - Aru się troszkę przestraszył. Ktoś, kto ma pluszami na łóżku i kocha wszystko co jest kawaii, zmusza swojego tamka do zostania kimś takim. – No bo ja… Ja mam też takie marzenie jedno… - zaczął nieśmiało malec
-Taaak?
-No bo… Ale się nie śmiej!
-No dobra.
-Ja… Chciałbym mieć dziewczynę. – powiedział i poczerwieniał na twarzy
-Aha, spoko, to się załatwi – powiedziała Kat i go mocno przytuliła.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Kolejny dzień... - Katechi - 04-05-2011, 20:05
RE: Nieśmiertelny czyli życie po hibernacji - OsuMesu - 07-05-2011, 22:56
RE: Nieśmiertelny czyli życie po hibernacji - Katechi - 08-05-2011, 19:03