18-02-2011, 15:50
Przypomniałam sobie o takiej grze z poków. Będzie fajnie, dużo osób ostatnio je lubi. XD Gra zapożyczona z forum PV, za zgodą.
Chodzi mniej więcej o to, że prowadzimy Waszą historię w świecie pokemon (a przynajmniej ja tak to pojęłam XD).
A więc po 1 - NIE MA LIMITU GRACZY!
Po 2 - Już ni ma. : D
Po 3 - mam prawo kogoś nie przyjąć, ale zawsze można spróbować jeszcze raz.
Po 4 - Wasze opisy mają być staranne, zrozumiałe i bez błędów jak coś. XD
Po 5 - NIE MA PO PIĄTE! Ale może będzie. XDDD
A więc podanie zgłoszeniowe.
Imię i nazwisko, przezwisko:
Wiek i płeć:
Wygląd:
Charakter:
Profesja: trener/koordynator/breeder/ranger
Kraina: Kanto / Johto / Hoenn / Sinnoh/Unova
Historia postaci: Na to będę zwracała uwagę przy przyjmowaniu. Rozpiszcie się, zrozumiale, ładnie, ciekawie.
Starter: Może być CO CHCECIE, ale żadnych legend i uberów. Podajcie płeć, jak chcecie to nadajcie mu imię, ataki.
Dodatkowe prośby: Jak chcecie żeby ktoś Wam towarzyszył, jakieś dodatkowe pierdoły, przedmioty, uwagi.
Powodzenia. : D
A, i żeby nie zrobił się burdel - gra jednej osoby będzie pisana w jednym poście, który założycie Wy. Wtedy i ja i Wy będziecie mogli go edytować. To ułatwi grę zarówno Wam jak i mi. XD
Kolejna zasada - mogę zmieniać regulamin kiedy chcę.
Kolejna - ja mogę być nieobecna ile chcę. XDDDD
A, i zgłoszenia w temacie.
Chodzi mniej więcej o to, że prowadzimy Waszą historię w świecie pokemon (a przynajmniej ja tak to pojęłam XD).A więc po 1 - NIE MA LIMITU GRACZY!
Po 2 - Już ni ma. : D
Po 3 - mam prawo kogoś nie przyjąć, ale zawsze można spróbować jeszcze raz.

Po 4 - Wasze opisy mają być staranne, zrozumiałe i bez błędów jak coś. XD
Po 5 - NIE MA PO PIĄTE! Ale może będzie. XDDD
A więc podanie zgłoszeniowe.
Imię i nazwisko, przezwisko:
Wiek i płeć:
Wygląd:
Charakter:
Profesja: trener/koordynator/breeder/ranger
Kraina: Kanto / Johto / Hoenn / Sinnoh/Unova
Historia postaci: Na to będę zwracała uwagę przy przyjmowaniu. Rozpiszcie się, zrozumiale, ładnie, ciekawie.
Starter: Może być CO CHCECIE, ale żadnych legend i uberów. Podajcie płeć, jak chcecie to nadajcie mu imię, ataki.
Dodatkowe prośby: Jak chcecie żeby ktoś Wam towarzyszył, jakieś dodatkowe pierdoły, przedmioty, uwagi.
Powodzenia. : D
A, i żeby nie zrobił się burdel - gra jednej osoby będzie pisana w jednym poście, który założycie Wy. Wtedy i ja i Wy będziecie mogli go edytować. To ułatwi grę zarówno Wam jak i mi. XD
Kolejna zasada - mogę zmieniać regulamin kiedy chcę.
Kolejna - ja mogę być nieobecna ile chcę. XDDDD
A, i zgłoszenia w temacie.