Wystąpiły następujące problemy:
Warning [2] count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable - Line: 864 - File: showthread.php PHP 7.4.33 (Linux)
File Line Function
/showthread.php 864 errorHandler->error

Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pikselowe dzieci Feri~
Błąd 
Ten wątek miał powstać trzy tygodnie temu, heh. Cały czas nie mam głowy do stukania w klawiaturę, ale jak to będę tak ciągle odkładać, to nigdy się za pamiętnik nie wezmę :u

Aktualnie włączone mam dwa Tamagotchi - Genjintchi i +Color. 

W Genjintchi wyrósł mi Tamek-Kciuk, jest to postać dorosła. Zdjęcie wstawię jutro. W sumie nie wiem, co dalej robić w tej wersji, nie wiem nawet, czy przychodzi swatka. 

W +C pomyliłam się przy liczeniu care missów i wyrosła mi postać, za którą zupełnie nie przepadam - Lavuzukintchi. 
[Obrazek: 11mgto4.jpg]

Kiedy tylko stało się to możliwe, zabrałam ją do swatki. Ta przyprowadziła Mametchiego. Po niecałych dwudziestu sekundach od rozpoczęcia znajomości, Tamki się pobrały. Wiecie, miłość od pierwszego wejrzenia i te sprawy. 
[Obrazek: t6t4it.jpg]

Urodził im się mały chłopczyk. 
[Obrazek: bi0bqh.jpg]

Wyrodna matka zostawiła swoje dziecko pod moją opieką. W końcu chłopiec ewoluował. Wziął gorącą kąpiel i poszedł spać.
[Obrazek: 35avcpw.jpg]

No, na dziś tyle.

EDIT: Zmniejszyłam zdjęcia.
You took my hand and then we both started running
Both started running, there's no place to go

Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Pikselowe dzieci Feri~ - Ferishia - 29-09-2016, 19:36
RE: Pikselowe dzieci Feri~ - Frogless - 29-09-2016, 19:57
RE: Pikselowe dzieci Feri~ - Ralveyn - 06-10-2016, 16:27
RE: Pikselowe dzieci Feri~ - Ferishia - 21-04-2017, 19:32