07-01-2016, 17:16
Carol, przepraszam, że grudniowa gazetka się nie pojawiła.
Wiem, że odpowiadam za to wszystko, natomiast nie wypuszczę numeru, który ma jeden artykuł. Już nie chciałem wszystkich w okresie świąt ścigać i przypominać o tekstach. Nikogo nie oskarżam, ani nic (te osoby które mi coś tam obiecały, teraz i tak wchodzą raz na miesiąc na forum, takżeXD), czy coś, po prostu czasami sam nie mam pomysłu na tyle, żeby napisać od deski do deski cały numer. No a naprawdę nie chcę wrzucać wam tutaj.. czegokolwiek.
Jeżeli to Cię jakoś pocieszy to - przyda się na święta 2016, wiesz to zawsze jakiś plus.XDD
Yay, tak, Katechi super dała radę z rysowaniem tego komiksu, sam czekam na kontynuację. c:
Teraz jak masz eBaya to nic tylko szaleć.XDD
Wiem, że odpowiadam za to wszystko, natomiast nie wypuszczę numeru, który ma jeden artykuł. Już nie chciałem wszystkich w okresie świąt ścigać i przypominać o tekstach. Nikogo nie oskarżam, ani nic (te osoby które mi coś tam obiecały, teraz i tak wchodzą raz na miesiąc na forum, takżeXD), czy coś, po prostu czasami sam nie mam pomysłu na tyle, żeby napisać od deski do deski cały numer. No a naprawdę nie chcę wrzucać wam tutaj.. czegokolwiek. Jeżeli to Cię jakoś pocieszy to - przyda się na święta 2016, wiesz to zawsze jakiś plus.XDD
Yay, tak, Katechi super dała radę z rysowaniem tego komiksu, sam czekam na kontynuację. c:
Teraz jak masz eBaya to nic tylko szaleć.XDD
![[Obrazek: usRtoXY.png]](https://i.imgur.com/usRtoXY.png)