![]() |
|
Wydanie styczniowe gazetki 2016 #5 - Wersja do druku +- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl) +-- Dział: Społeczność Tamafanów (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=5) +--- Dział: TamaGazetka (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=53) +--- Wątek: Wydanie styczniowe gazetki 2016 #5 (/showthread.php?tid=3165) |
Wydanie styczniowe gazetki 2016 #5 - Ralveyn - 07-01-2016 Shhh, wcale redakcja nie zrobiła sobie wakacji, wszystko wychodzi w terminie. ![]() Ważne:
Spis treści zostanie przeniesiony do tematu, już raczej na stałe. Także:
3: postać numeru, 4-5: horoskop na styczeń (traktujcie to humorystycznie! c: ), 6-7: nowości ze świata lalek, 8-9: krótkie podsumowanie nowej serii figurek, 10-13: komiks.Bardzo dziękuję Viktorowi oraz Katechi za pomoc przy tym numerze! c:
RE: Wydanie styczniowe gazetki 2016 #5 - Lyree - 07-01-2016 Świetna okładka. XDDDD I fajny pomysł z horoskopem. :3 Jak zwykle gazetka nie zawodzi. XD RE: Wydanie styczniowe gazetki 2016 #5 - Bella - 07-01-2016 Yay, gazetka! Nie znałam tych figurek Pokémonów, są przesłodkie. RE: Wydanie styczniowe gazetki 2016 #5 - Carol - 07-01-2016 Szkoda, że nie było grudniowej, jarałam się, że coś napisałam do gazetki. No trudno. Zaraz sobię pobiorę, bo je zbieram na kompie. RE: Wydanie styczniowe gazetki 2016 #5 - Ralveyn - 07-01-2016 Dziękuuuje.XDDDD Hello leciało cały czas przy tworzeniu tego numeru. XDD Horoskop chyyba zostanie już na stałe, jeżeli wam się spodoba oczywiście. c: Marta, ja zaczynam żałować, że je poznałem, bo już planuję kupić jakieś większe zestawy. A te niestety są droższe. ;;; RE: Wydanie styczniowe gazetki 2016 #5 - Ralveyn - 07-01-2016 Carol, przepraszam, że grudniowa gazetka się nie pojawiła. Wiem, że odpowiadam za to wszystko, natomiast nie wypuszczę numeru, który ma jeden artykuł. Już nie chciałem wszystkich w okresie świąt ścigać i przypominać o tekstach. Nikogo nie oskarżam, ani nic (te osoby które mi coś tam obiecały, teraz i tak wchodzą raz na miesiąc na forum, takżeXD), czy coś, po prostu czasami sam nie mam pomysłu na tyle, żeby napisać od deski do deski cały numer. No a naprawdę nie chcę wrzucać wam tutaj.. czegokolwiek. Jeżeli to Cię jakoś pocieszy to - przyda się na święta 2016, wiesz to zawsze jakiś plus.XDD Yay, tak, Katechi super dała radę z rysowaniem tego komiksu, sam czekam na kontynuację. c: Teraz jak masz eBaya to nic tylko szaleć.XDD RE: Wydanie styczniowe gazetki 2016 #5 - Katechi - 07-01-2016 Na to czekałam \o/ Super gazetka. Najlepszy horoskop XD I TO Z PARTNEREM KUPUJĄCYM TF XDDD [Na kiedy mam robić kolejną część komiksu? D8] RE: Wydanie styczniowe gazetki 2016 #5 - Ralveyn - 07-01-2016 A dałabyś radę na luty? Jeżeli nie, to spoko, rozmawiałem z Michu ostatnio i chyba zdecydujemy się wydawać gazetkę trochę rzadziej, żeby nagromadzić więcej rzeczy do niej. Tylko właśnie nie wiem, czy to już od teraz, czy po tym lutym. Muszę pomyśleć. A jak Tobie wygodniej? RE: Wydanie styczniowe gazetki 2016 #5 - Frogless - 07-01-2016 Bardzo udana gazetka. Najbardziej podoba mi się horoskop i zdjęcia ![]() I oczywiście komiks
RE: Wydanie styczniowe gazetki 2016 #5 - Katechi - 08-01-2016 W sumie bym dała radę to zrobić w następnym tygodniu raczej ^^ I w sumie tak zrobię, żeby potem nie było na ostatnią chwilę xD |