Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kompleks wojskowy
(???) - 17
Siedziałam nadal w samochodzie, wgapiając się w ekran telefonu i oczekując na odpowiedź od Ralva, gdy nagle usłyszałam szelest otwieranych drzwi. Pojawił się w nich wartownik, który wpuścił mnie na teren placówki i Matt. Gwizdnęłam z uznaniem. No, no. Ten to szybko działa.
Wyskoczyłam z samochodu i zdecydowanym krokiem weszłam do budynku, gdy tylko panowie zniknęli za rogiem. Weszłam do windy i zmiażdżyłam przycisk "-4", licząc że w ten sposób winda zjedzie szybciej. Gdy tylko drzwi się otworzyły, miałam ochotę pobiec do pokoju kontrolnego, jednak w ten sposób przykułabym do siebie uwagę. Normalnym krokiem podeszłam do czytnika, przejechałam identyfikatorem i kolejne drzwi się rozsunęły. Weszłam do pokoju i od razu rzuciłam się na konsolę Matta. Wysunęłam tackę na płyty i wręcz cisnęłam dyskiem na odpowiednie miejsce. Miażdżyłam przyciski, naiwnie licząc, że przyspieszy to działanie komputera.
- Go go go gooooo - mamrotałam pod nosem. Szuflada zamknęła się i program od razu się załadował. Tak jak powiedział Ralv, instalacja płytki zajęła może z 5 sekund. Gdy na ekranie pojawił się zielony znaczek informujący o zakończeniu procesu, wysunęłam płytę i szybko włożyłam ją do torby. Rzuciłam się na windę, modląc się w duchu, by nie spotkać wracającego Matta. Na szczęście udało mi się wyjsć z budynku niezauważoną. Wskoczyłam do samochodu, odpaliłam go i odjechałam z piskiem opon, czując jak serce wali mi w piersi.
Chyba właśnie zdradziłam swojego pracodawcę.
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Kompleks wojskowy - Bella - 28-07-2015, 21:09
RE: Kompleks wojskowy - Ralveyn - 28-07-2015, 21:52
RE: Kompleks wojskowy - Bella - 28-07-2015, 22:13
RE: Kompleks wojskowy - Ralveyn - 28-07-2015, 22:37
RE: Kompleks wojskowy - Bella - 28-07-2015, 22:58
RE: Kompleks wojskowy - Ralveyn - 29-07-2015, 11:17

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości