11-10-2014, 10:36
Mój Kuromametchi wczoraj, zaraz po tym jak ewoluował nie mógł iść do szkoły. Ale już po paru godzinach owszem, mógł. I korzystał na lekcji sportu zarówno z piłki nożnej, jak i z zeszytu. (:
Tak samo jak mu dałam piłkę do zabawy to była zwykła animacja, a byłam pewna na 100%, że to jego lucky item. Jak mu ją dałam parę godzin później to pojawiła się animacja specjalna i już mam jeden z 3 lucky items dla niego. Widocznie niektóre rzeczy są dostępne dopiero, jak są 'bardziej dorośli'.
Tak samo jak mu dałam piłkę do zabawy to była zwykła animacja, a byłam pewna na 100%, że to jego lucky item. Jak mu ją dałam parę godzin później to pojawiła się animacja specjalna i już mam jeden z 3 lucky items dla niego. Widocznie niektóre rzeczy są dostępne dopiero, jak są 'bardziej dorośli'.

![[Obrazek: free_bullet___yellow_star_by_pastel_pain...63t4q2.gif]](https://1.bp.blogspot.com/-lKnDSjd2Lq4/Xchs7GWfm0I/AAAAAAAACLA/lQ3cw1vhWAse4zB1_CdcIJ-iosrlBdK1QCLcBGAsYHQ/s1600/free_bullet___yellow_star_by_pastel_paintbrushy-d63t4q2.gif)