27-07-2014, 14:31
^ Jak najbardziej możesz sobie zapłacić po jakimś czasie, wystarczy, że klikniesz "kup teraz", a potem wybierzesz coś w stylu "kontynuuj zakupy". Potem z zakładki kupione wybierasz sobie przedmiot, za który chcesz zapłacić.
Aczkolwiek nie wiem, czy nie zależy to od sprzedawcy. Powiązanie karty kredytowej nie jest konieczne, a robi Ci się tak chyba właśnie z kwestii nie doładowanego konta, przynajmniej ja tak miałem, gdy brakowało mi pieniędzy na przewalutowanie.
No i owszem, możesz zapłacić przelewem, ale tylko wtedy, gdy sprzedający wyraża na to zgodę, a jak mam być szczery, dawno takowego nie widziałem. Wszyscy wolą przez system PayPal, wiadomo, bezpieczniej.
Mam nadzieję, że niczego nie pokręciłem, ale raczej nie.
Btw. Arriane, co kupujesz? : D
Aczkolwiek nie wiem, czy nie zależy to od sprzedawcy. Powiązanie karty kredytowej nie jest konieczne, a robi Ci się tak chyba właśnie z kwestii nie doładowanego konta, przynajmniej ja tak miałem, gdy brakowało mi pieniędzy na przewalutowanie. No i owszem, możesz zapłacić przelewem, ale tylko wtedy, gdy sprzedający wyraża na to zgodę, a jak mam być szczery, dawno takowego nie widziałem. Wszyscy wolą przez system PayPal, wiadomo, bezpieczniej.
Mam nadzieję, że niczego nie pokręciłem, ale raczej nie.Btw. Arriane, co kupujesz? : D
![[Obrazek: usRtoXY.png]](https://i.imgur.com/usRtoXY.png)