Forum Tama-World
Ebay - Wersja do druku

+- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl)
+-- Dział: Tamagotchi (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Dział: Problemy i pytania (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=12)
+--- Wątek: Ebay (/showthread.php?tid=2540)

Strony: 1 2 3

Ebay - Pathss - 09-03-2014

Kupiłam przedmiot na ebayu i chce zrezygnować bo jeszcze nie zapłaciłam pisze mi kupilas ten przedmiot i zapłać teraz ,a chce to anulować POMOCY! Michu jeśli znowu napisałam w złym dziale to nie krzycz Smutny xD

RE: Ebay - Caremay - 09-03-2014

...a z forum robi się powoli śmietnik.

RE: Ebay - Pathss - 09-03-2014

Znowu w złym dziale? ;-; Jestem zła na siebie ....

Ja wiem Michu, ale tak dużo już tych wątków było od Pathss, że głowa mała. ( ; __ \

No chyba, że tak. W takim razie przepraszam.

RE: Ebay - Pathss - 09-03-2014

Raptem 12 wątków cofuru ^^ Tak , wiem że piszę dużo wątków ale po to jest forum prawda? Duży uśmiechJak się ma problem to lepiej napisać Uśmiech Ekspresowe odpowiedzi na forum ^^

O tym też wiem i to jest prawda.
...12 wątków. ; v ;

RE: Ebay - Carol - 09-03-2014

I mnóstwo postów nie na temat. Łiii.

Pathss, teraz już się nie możesz wycofać. Tak, jak Michu powiedziała, możesz spróbować napisać do sprzedawcy, że np sprawdziłaś stan swojego konta i się okazało, że Cię jednak nie stać i że bardzo prosić o wycofanie swojej oferty. Ale możesz za to dostać negatywny komentarz, a to nie jest dobre, jak się ma początkujące konto, potem możesz mieć problemy np ze sprzedażą...

RE: Ebay - Pathss - 31-03-2014

Żeby nie robić zamieszania z nowym tematem, pisze tutaj. Chcę na Ebayu kupić ID lub ID L lub P's . Jacy sprzedawcy dobrze się sprawdzili jak wy kupowaliście np. przyszło w stanie idealnym?

RE: Ebay - Pathss - 31-03-2014

Blue nie znam się na tym xD A pozatym czytałam pewien wątek w którym dziewczyna napisała że w 2 dni z Japonii jej doszło , nie wierzyłam w to więc tak napisałam żeby sprawdzić to dokładnie choć wiedziałam że to niemożliwe. Wątp ile chcesz ale powiem Ci jedno czy dziecko poszłoby samo na pocztę wysłało Carol tamka i robiło przelew? Bo nie rozumiem Cię.

RE: Ebay - Carol - 31-03-2014

Lol, przez pocztę każdy może zrobić przelew. Ale znowu offtop robicie, Blue, mogłeś jej to na PW napisać.

Pathss, patrz zawsze czy sprzedawca jest oznaczony znaczkiem "najlepszy sprzedawca" (czy coś w ten deseń) i patrz też na pozytywne komentarze.
Moje iD L 15th Anniversary dostałam dzisiaj, zostało wysłane w zeszły poniedziałek, przy czym tutaj już było w piątek - 4 dni drogi do Polski.
Poza tym Blue, to nie jest niemożliwe, bo są przesyłki ekspresowe. Są droższe, ale idą faktycznie czasem i 1 dzień. Moja mama raz czy dwa z tego korzystała w swoim sklepie na etsy.

RE: Ebay - Viktor - 31-03-2014

Mojemu bratu doszło w 3 dni, a jest w Belgii. Belgia nie jest tak daleko od Polski.

RE: Ebay - ArrianeAvenge - 07-06-2014

Ma pytanie , czy gdy zamawiałyście Tmgc z ebay'a było wam naliczane przy odbiorze przesyłki cło albo vat?

RE: Ebay - Ralveyn - 07-06-2014

O ile jest, to chyba wliczone w cenę przesyłki, żadnych dodatkowych kosztów nie ma. Oczko

RE: Ebay - Katechi - 07-06-2014

Nic nie płacisz przy odbiorze na 100%.