02-04-2014, 18:42
Lubię sadzić nasionka, jest więcej zwierzątek do zaadoptowania i są fajniejsze (w P's jest tylko 5 i chyba wszystkie różowe i takie meh). Postaci mi się o wiele bardziej podobają, niż w P's.
A żeby nie schodzić z tematu, to w 15th Anniversary podoba mi się obudowa - jest po prostu mega cudna. Poza tym postaci - stare postaci w kolorze, no bajka.
Poza tym są tu fajne postaci sekretne (np reniferek z Santagotchi) no i są te postaci typu "alter ego", które też mi się bardzo podobają. I lubię też opcję robienia zdjęcia, jak się łączy dwa iD L.
A żeby nie schodzić z tematu, to w 15th Anniversary podoba mi się obudowa - jest po prostu mega cudna. Poza tym postaci - stare postaci w kolorze, no bajka.

Poza tym są tu fajne postaci sekretne (np reniferek z Santagotchi) no i są te postaci typu "alter ego", które też mi się bardzo podobają. I lubię też opcję robienia zdjęcia, jak się łączy dwa iD L.

![[Obrazek: free_bullet___yellow_star_by_pastel_pain...63t4q2.gif]](https://1.bp.blogspot.com/-lKnDSjd2Lq4/Xchs7GWfm0I/AAAAAAAACLA/lQ3cw1vhWAse4zB1_CdcIJ-iosrlBdK1QCLcBGAsYHQ/s1600/free_bullet___yellow_star_by_pastel_paintbrushy-d63t4q2.gif)