01-04-2014, 11:37
Ja dostałam swoje wczoraj i mogę je, jak na razie, tylko chwalić. Obudowa jest przecudna, a postaci jakie słodkie! Patrzyłam też na lokacje do odblokowania i też są bardzo fajne. Poza tym, parę postaci ma swoje "alter ego" - coś jak Henshin Jo w zwykłym iD L. W zależności od tego, jaką mamy postać, potrzebujemy inną lokację, żeby tama się zmieniło. Świetna sprawa, bo w iD L wystarczyło tylko odblokować Henshin Jo i mieć odpowiednie ubranie, a tutaj każda postać zmienia się gdzie indziej.
Z kolei w lokacji Akai czarne linie rysujące postać zmieniają się na czerwone, jak w Keitai Akai. ^^
Gry są inne i są trudniejsze do wygrania. Ach, no i wbudowane, startowe pokoje są o wiele ładniejsze moim zdaniem, niż te w zwykłym iD L, aż mi się nie chce zmieniać na te droższe. ^^
Z kolei w lokacji Akai czarne linie rysujące postać zmieniają się na czerwone, jak w Keitai Akai. ^^
Gry są inne i są trudniejsze do wygrania. Ach, no i wbudowane, startowe pokoje są o wiele ładniejsze moim zdaniem, niż te w zwykłym iD L, aż mi się nie chce zmieniać na te droższe. ^^

![[Obrazek: free_bullet___yellow_star_by_pastel_pain...63t4q2.gif]](https://1.bp.blogspot.com/-lKnDSjd2Lq4/Xchs7GWfm0I/AAAAAAAACLA/lQ3cw1vhWAse4zB1_CdcIJ-iosrlBdK1QCLcBGAsYHQ/s1600/free_bullet___yellow_star_by_pastel_paintbrushy-d63t4q2.gif)