Wystąpiły następujące problemy:
Warning [2] count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable - Line: 864 - File: showthread.php PHP 7.4.33 (Linux)
File Line Function
/showthread.php 864 errorHandler->error

Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
(Nie)zwykłe Życie Gwiazdy
Muzyka 
Cześć! Zachciało mi się prowadzić taki mini-pamiętnik z moim Tamagotchi Music Star Uśmiech
Może na początku przedstawię moją córkę: Nicole.
[Obrazek: b3r0c0.png]
Oto jej wszystkie statusy. Jak widzicie, jest to Ichigotchi i ma dosyć dużo punktów umiejętności muzycznych.
[Obrazek: qytqnc.jpg]
Widać, że Niki kocha święta, to chociażby przez mikołaja-króla, który odwiedził ją aż dwa razy w dniu Bożego Narodzenia Oczko
[Obrazek: 2dv4xet.jpg]
Niki: Kto śmie zakłócać spokój takiej gwieździe, jak ja?! Nicole, powinnaś być trochę grzeczniejsza dla gościa...
[Obrazek: 2hf71jd.jpg]
Niki: OMG! Przecież to Gotchi Król! Wreszcie zauważył, jak lśnię w porównaniu z innymi tama! Jednak trochę się myliła. Pod choinkę dostała dość dziwne prezenty, z których się ucieszyła.
[Obrazek: f1lwn.jpg]
Hmm... Rak! Chyba nie zepsuł się w podróży, trzeba sprawdzić.
[Obrazek: rjkwm9.jpg]
Król jednak chyba zapomniał dać jej wszystkiego, ponieważ znowu nas odwiedził.
Tym razem jednak dał nam 2000 gp, z czego Nicole bardzo się ucieszyła, tak bardzo, że kupiła sobie kokardkę w sklepie.

Chwilę później mieliśmy kolejnego gościa. Był to, nazywany przez Nicole, pan Anioł, czyli nauczyciel w szkole muzycznej.
[Obrazek: jrs65z.jpg]
Niki dostała od niego pianino. Następnie zapragnęła poznać nowych kolegów w szkole, więc zaprowadziłam ją tam.
[Obrazek: 2el5eah.jpg]
Na początku myślałam, że się nie polubią, ale wkrótce znaleźli wspólny język. Poznała chłopaka Ryo i dziewczynę Lydię.
Okazało się, że we troje mieli marzenie, by założyć zespół. Pan Anioł usłyszał to, gdy przechadzał się korytarzem szkolnym i zorganizował im prywatne lekcje. Powiedział, że mogą wybrać nazwę zespołu. Po długich debatach wymyślili: TAMAH.
Może nazwa nie jest jakaś bardzo artystyczna, ale za to chwytliwa. W przyszłości wierzę, że będą mieli dużo fanów w całym TamaTown.
[Obrazek: 358a2wl.jpg]
Nauczyciel ciągle im coś tłumaczył, ale czasami było to dla nich zbyt trudne i spoglądali na mnie niepewnie.
[Obrazek: jkxa4n.jpg]
Potem mieli sami coś zagrać, ale kompletnie się pogubili i nic z tego nie wyszło. Nicoli podniósł się tylko stres, więc sięgnęła po swojego ulubionego misia-koalę, którego ma od urodzenia.
Dzień minął bardzo pracowicie, ale Niki była bardzo zadowolona. Teraz ćwiczy granie na swojej harfie i pozdrawia was Uśmiech

P.S. Przepraszam za jakość zdjęć i proszę nie sugerować się datą w prawym dolnym rogu, ponieważ chciałam jakoś uporządkować wydarzenia, by to wszystko składało się do kupy Uśmiech Mam nadzieję, że się podobało Uśmiech

[Obrazek: 14vs7ja.png]
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
(Nie)zwykłe Życie Gwiazdy - serduszko18 - 25-12-2013, 16:08
RE: (Nie)zwykłe Życie Gwiazdy - Chantal - 25-12-2013, 16:20
RE: (Nie)zwykłe Życie Gwiazdy - toffi - 25-12-2013, 20:40
RE: (Nie)zwykłe Życie Gwiazdy - toffi - 26-12-2013, 17:17