![]() |
|
(Nie)zwykłe Życie Gwiazdy - Wersja do druku +- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl) +-- Dział: Tamagotchi (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Moje Tamagotchi (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=18) +--- Wątek: (Nie)zwykłe Życie Gwiazdy (/showthread.php?tid=2390) |
(Nie)zwykłe Życie Gwiazdy - serduszko18 - 25-12-2013 Cześć! Zachciało mi się prowadzić taki mini-pamiętnik z moim Tamagotchi Music Star Może na początku przedstawię moją córkę: Nicole. ![]() Oto jej wszystkie statusy. Jak widzicie, jest to Ichigotchi i ma dosyć dużo punktów umiejętności muzycznych. ![]() Widać, że Niki kocha święta, to chociażby przez mikołaja-króla, który odwiedził ją aż dwa razy w dniu Bożego Narodzenia ![]() ![]() Niki: Kto śmie zakłócać spokój takiej gwieździe, jak ja?! Nicole, powinnaś być trochę grzeczniejsza dla gościa... ![]() Niki: OMG! Przecież to Gotchi Król! Wreszcie zauważył, jak lśnię w porównaniu z innymi tama! Jednak trochę się myliła. Pod choinkę dostała dość dziwne prezenty, z których się ucieszyła. ![]() Hmm... Rak! Chyba nie zepsuł się w podróży, trzeba sprawdzić. ![]() Król jednak chyba zapomniał dać jej wszystkiego, ponieważ znowu nas odwiedził. Tym razem jednak dał nam 2000 gp, z czego Nicole bardzo się ucieszyła, tak bardzo, że kupiła sobie kokardkę w sklepie. Chwilę później mieliśmy kolejnego gościa. Był to, nazywany przez Nicole, pan Anioł, czyli nauczyciel w szkole muzycznej. ![]() Niki dostała od niego pianino. Następnie zapragnęła poznać nowych kolegów w szkole, więc zaprowadziłam ją tam. ![]() Na początku myślałam, że się nie polubią, ale wkrótce znaleźli wspólny język. Poznała chłopaka Ryo i dziewczynę Lydię. Okazało się, że we troje mieli marzenie, by założyć zespół. Pan Anioł usłyszał to, gdy przechadzał się korytarzem szkolnym i zorganizował im prywatne lekcje. Powiedział, że mogą wybrać nazwę zespołu. Po długich debatach wymyślili: TAMAH. Może nazwa nie jest jakaś bardzo artystyczna, ale za to chwytliwa. W przyszłości wierzę, że będą mieli dużo fanów w całym TamaTown. ![]() Nauczyciel ciągle im coś tłumaczył, ale czasami było to dla nich zbyt trudne i spoglądali na mnie niepewnie. ![]() Potem mieli sami coś zagrać, ale kompletnie się pogubili i nic z tego nie wyszło. Nicoli podniósł się tylko stres, więc sięgnęła po swojego ulubionego misia-koalę, którego ma od urodzenia. Dzień minął bardzo pracowicie, ale Niki była bardzo zadowolona. Teraz ćwiczy granie na swojej harfie i pozdrawia was ![]() P.S. Przepraszam za jakość zdjęć i proszę nie sugerować się datą w prawym dolnym rogu, ponieważ chciałam jakoś uporządkować wydarzenia, by to wszystko składało się do kupy Mam nadzieję, że się podobało RE: (Nie)zwykłe Życie Gwiazdy - Chantal - 25-12-2013 Jeej *.* Ślicze masz Tama. Nicole jest jedną z moich ulubionych postaci! Super pamiętnik ! Wesołych świąt
RE: (Nie)zwykłe Życie Gwiazdy - toffi - 25-12-2013 Ale masz dużo punktów nabitych! Aż prawie 700 w każdym. Ja ledwie co wyciągam do 100 punktów umiejętności. :c Będę śledzić twój pamiętnik! RE: (Nie)zwykłe Życie Gwiazdy - Carol - 26-12-2013 Tofiku, to wcale nie jest takie trudne, ja w moim Music Star zawsze podciągam wszystkie punkty do 999. ;P Ichigotchi jest taka słodziuuutka! ;3 RE: (Nie)zwykłe Życie Gwiazdy - toffi - 26-12-2013 Dla mnie jest trudne, jestem zbyt leniwa by grać z Tamagotchi w gry. (.___.") Prędzej bym je wszystkie doprowadzić do otyłości. RE: (Nie)zwykłe Życie Gwiazdy - serduszko18 - 26-12-2013 Cześć! Witajcie znów! Tym razem trochę w króliczym nastroju, ponieważ moja Nicole stała się... Mimitchi! ![]() Gdy tylko się obudziła, zapragnęła dowiedzieć się, w co zamienili się jej przyjaciele. ![]() Czy tylko mi się wydaje, że Niki bardzo lubi Ryo ? Po przemianie mieli ocenić ich sędzowie. Tamah świetnie bawili się podczas występu, ale jurorów nie powalili. Tylko jeden dał ocenę pozytywną. By zgrać się przy koncertach zespół musi dużo ćwiczyć - to powiedziała mi Nicole. Może dlatego, że w jej zespole jest teraz przystojny Kuro ? Poszłyśmy razem spotkać się z zespołem w wytwórni muzycznej, by nagrać pierwszy singiel. Niestety, pierwsze kawałki wychodziły źle, ale potem było tylko lepiej. ![]() Nicole - z racji tego, że to wielka elegantka i przyszła mega gwiazda - musi ładnie wyglądać. Założyłam jej więc kokardkę kupioną przez nią, gdy była jeszcze nastolatką. ![]() Potem, listonosz przyniósł do niej śmierdzący list. Okazało się, że była tam w środku kupa. Kto w ogóle przysyła kupę listem?! ![]() A teraz: Poznajcie Barta - Tama-Go ![]() Bardzo trudno robi mu się zdjęcia, ma jajowatą ochronę i jest raczej bardziej skryty niż Nicole. Niki i Bart, by wzmocnić swoje więzi, zrobili sobie mini zawody. Pierwsze trzy dyscypliny wygrała Nikola, a następne trzy Bart. ![]() Dzisiaj był bardzo wyjątkowy dzień - dziś był pierwszy koncert Tamah!! Wszyscy byli podekscytowani. Niestety, na koncert przyszedł tylko jeden tamek - Guest, kim mógł być Bart, ponieważ pojawia się w v6 jako ta postać. ![]() Poza tym Nicole osiągnęła 999 punktów we wszystkich kategoriach Jutro Bart i Nicole poznają jeszcze 3 kolegów - idę kupić baterię do mojego v5. Oby się polubili Na zakończenie daję wam zdjęcie Barta, który także entuzjazmuje się świętami. Czyż on nie jest słodziutki? ![]() P.S. Może podacie mi, jak wiecie, od czego jest każdy sędzia w Music Star? Bo nie mogę zaliczyć tylko tego trzeciego sędziego, inni mają pozytywne opinie, tylko on stawia ciągle krzyżyk przy przesłuchaniach. Możecie mi napisać? Szukałam w sieci, ale każdy pisze coś innego. RE: (Nie)zwykłe Życie Gwiazdy - Katechi - 01-05-2014 Halo, halo. Jak można przerywać pisanie tak dobrego pamiętniczka ;_; PS Śliczna obudowa Tama-Go <3 |