Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Użalamy się - elektroniczne zwierzątka
Smutek 
No, wiadomo o co chodzi - żalimy się na temat zwierzątek, które nie są Tamagotchi Bandai. ;P

W moim Rikou No Koibito czas za szybko płynie i w rezultacie teraz ma godzinę 23:50 i nie umiem przestawić w nim godziny. ;/
Odpowiedz
Piesio mi odszedł wczoraj ponieważ zapomniałam zgasić mu światła i zachorował. Miał 3 YR.
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
Mój kotek się zamienił w staruszka i wygląda paskudnie. -.-"

[Obrazek: tumblr_mo6dj2irrs1soif0yo1_500.jpg]
Odpowiedz
To są ogromne zmary na czole! xDDD

EDIT: Wkurzyłam się jak nigdy. Mój Gyaoppi Bird zdechł mi 3 razy pod rząd dlatego, że miał pełną tabelkę snu i mu się zachciało zdychać jak ja jeszcze spałam... Argh... Chyba go gdzieś wystawię, bo go już nie chcę, nie da się go hodować. Serio! A ja często sprawdzam zwierzaki. ;/
No więc teraz włączyłam Dinkie Dino, żeby sobie poprawić humor, bo jest takie kochane. ;3
Odpowiedz
Piesio mi jeszcze nie doszedł. Smutny

Elektroniczny pies mi doszedł działa ale nie wszystko ale jest tylko dźwięk. Smutny Nie ma wcale pikselków na ekranie. Smutny

EDIT:
Nie Nie są pikselki tylko je bardzo słabo widać właśnie tak: [Obrazek: 59sabl.jpg]
A włożyłam 2 sztuki baterii typu LR44. Nie wiem czy te baterie mają słabą moc czy to coś nie tak z moim pieskiem jest? Proszę o pomoc.
Odpowiedz
Mój ma tak samo. Nawet po przeczyszczeniu wewnątrz. A dawałam nowe baterie.
Odpowiedz
Ale ciesze się, że go mam. Widać go nawet jak jest dobrze w oświetlonym miejscu wystarczy lekko przechylić główka pikachu w dół i jest ok. Już się przestraszyłam, że mam zepsute.
Odpowiedz
Mój Pocket Puppy dalej nie urósł. o.o
Odpowiedz
Michu, zegarmistrz Ci zlutuje. Ja już z 3 razy mojego zegarmistrza prosiłam, żeby mi kabelki w zwierzątkach lutował. Tylko jeśli chcesz, żeby taniej wyszło, to zanieś mu rozkręconego. Oczko
Odpowiedz
Oooo, no, czemu nie. Duży uśmiech Aktualnie będę miała już 3 tmgc v3, więc można by pokombinować. Duży uśmiech

coś się wymyśli Oczko //Michu
Odpowiedz
Mi też w piesku głos chwilowo przestał działać jak jakiś silniejszy wstrąs miał np po uderzeniu, ale po chwili głos już był z powrotem.
Odpowiedz
Już pewnie do Świąt nie znajdę kotka ;( ...oh well, przynajmniej mam tanio Tama v4.5, i prawie 2 tygodnie na zabawę nim. ;p

PS. Dogz20, uderzeniu pieska? Język
Odpowiedz
To v4.5 to Twoje czy dla kogoś?

Pocket Puppy nie urósł. ;/
Odpowiedz
Dla kogoś, ale do Świąt ja mogę się nim bawić. ;>
Odpowiedz
(13-12-2013, 11:14)zima napisał(a): PS. Dogz20, uderzeniu pieska? Język

Tak jak niechcący mi wypadł z ręki to nie było przez chwilę dźwięku, ale potem się ustabilizuje.
Odpowiedz