01-11-2010, 08:25
Człowieku, tu nawet nie ma zdjęć.
|
Drugi pamiętnik tutaj!
|
|
01-11-2010, 08:25
Człowieku, tu nawet nie ma zdjęć.
01-11-2010, 09:08
Inuś, kochanie, są na pierwszej stronie tematu. : D
01-11-2010, 09:09
Omfg, sry, myślałam, że to nowy temat. D:
04-11-2010, 06:23
Sorry, ale zgubiłam kabel od aparatu. ._. Jak wrócę ze szkoły będzie nowa notka, niestety bez zdjęć.
Oki, zmieniam na pamiętnik MS. ![]() Hejkaa! Jestem sobie mała.. Nama. XD Zresetowałam swoje MS i postanowiłam rozpocząć nowe życie Tamka. ![]() Tutaj jak widać jest (nie)wyraźnie pokazane, że od razu ją nakarmiłam i zabawiłam. Jak ja to kocham. o3o ![]() Ale postanowiłam sobie z nią pograć w nutki, bo by nie miała punktów rytmu. ^^ To znienawidzona przeze mnie gierka. ![]() Przez to moje męczenie zgłodniała niestety. Ale mogła mnie nabrać. XD Właściwie... I tak nie było jej nic a nic z głodu. ![]() A więc oki, dałam jej te jedzenie i już mnie nie zadręczała. XD Ale spać to jakoś nie poszła. :dry: O tej godzinie? W życiu! ![]() Postanowiłam zrobić zapasy na nastoletni bunt. A raczej głód. Oczywiście bułeczki są pycha! ![]() Postanowiła zwinąć bułki, ale ja jej dałam po łapach. - Nie wolno! - krzyknęłam- ćwicz lepiej! ![]() A, że była młodsza to wiadomo, musiała ćwiczyć. Oczywiście ja miałam satysfakcję. Oczywiście po chwili skończyła, na moje nieszczęście miała dużo stressu. To się pobawiłam i było spoko. ![]() Postanowiłyśmy pójść do TT. I było bardzo fajnie. Oprócz czekania aż się naładuje, jak na zdjęciu powyżej. ![]() Nietypowe User Name? XD Nudziło mi się. Zalogowane. ![]() Poszłyśmy jako kobiety do Swirly Sweet City. Czy jakoś tak. Zagrałyśmy w papier, kamień i nożyczki... przegrała za drugim razem. ![]() Później poszłyśmy do starego apartamentu... I było super. Małej spodobała się jej własna wanna. ![]() Wszystko co dobre kiedyś się kończy... Zacięło się i musiałyśmy wyjść z TamaTown. ![]() A zło zapanowało nad Namą. Zachorowała (zaraziłam ją >D). Wyleczyłam tą malutką dziewczynkę i zwyciężyło dobro. ^.^ ![]() Wreszcie poszła sobie słodko spać, a ja poszłam się napić (odwodnienie nie jest chyba fajne). Kiedy wróciłam.. ![]() .. ona ewoluowała na gwiazdkę! (nie pamiętam nazwy XD). Potem przyszła przedszkolanka. I wszyscy żyli długo i szczęśliwie. Przepraszam za jakość, trzęsłam się i wyszły rozmazane. To tyle. Pa!
06-06-2011, 08:33
Hmm pamiętnik fajny ale ja wolę jednak pamiętniki z akcją :>
ale na ikonce wagi piszę jaki masz rodzaj tama
06-06-2011, 18:49
A poza tym, autorka się kasnęła :*
08-06-2011, 15:38
Temat zamykam, za dużo offopu będzie. Jeżeli owa osoba będzie chciała, na jej prośbę otworzę.
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
|
|
Pamiętnik Viktora | Viktor | 20 | 2,245 |
08-10-2019, 16:40 Ostatni post: Viktor |
| Pamiętnik Lyree | Lyree | 132 | 13,204 |
02-01-2019, 17:21 Ostatni post: Ralveyn |