01-05-2011, 20:09
Memetchi ?
|
Przebojowe Tamki
|
|
01-05-2011, 20:09
Memetchi ?
02-05-2011, 19:02
Michu: http://i55.tinypic.com/2dty8w6.png
8D Ecco: mi też się nigdy nie chce grać. XD MyTamagotchi: Chodzi o konkurs? : ) ![]() PRECZ Z ACTA! GŁOSUJ NA OSU! xD od Cheer <3
02-05-2011, 19:18
Tak
![]()
02-05-2011, 22:03
(12-04-2011, 22:41)Michu napisał(a): Jak ty to robisz, że masz Belutchi? Mi zawsze się wszystkie dziewczynki przemieniają w tą ciemną brzydką gwazdkę. Niby ona jest za złą opiekę, ale ja zawsze dobrze dbam, i i tak nigdy nie mam Belutchi. : ( Michu, ta gwiazdka chyba nie jest za złą opiekę, a dostajesz po prostu albo belutchi albo hoshitchi losowo. Dopiero później gdy tamek dorasta liczą się care missy. (sprawdzałam tabelę wzrostu przed chwilką).Bardzo fajny pamiętnik Uwielbiam te zdjęcia i wzorek obudowy MSa <333.Zazdroszczę iD D: dajdajdaj ^^. Oby tak dalej! ![]() ![]()
03-05-2011, 20:10
MyTamagotchi: Możesz powiedzieć dokładnie o które Ci chodziło? Bo jeżeli chodziło o pierwsze to Scalee już odpowiedziała poprawnie- ringotchi. : )
Saku: Też wydaje mi się, że to losowo. A iD nie oddam. 8D Dziękuję wszystkim za komentarze. ^_^ Notka osiemnaście ~~przebojowe tamki~~
Gen 4, iD Lolek Ledwo przemienił się w nastolatka, a już jest dorosły. o_o Wyewoluował w Kikichi'ego. Żeby go zdobyć musiałam się nieźle postarać (a właściwie to go mocno olewać, bo jest to postać najgorsza z najgorszych). Po godzinach bez opieki Lolek się fochnął. :< ![]() Musiałam dać mu koniczynkę by był taki jak dawniej. Uff, wystarczyła tylko jedna. Jego dane były "troszkę" puste, więc dla uszczęśliwienia mojej małpki poszliśmy do różnych restauracji. Zjadł pizzę, pączka a na końcu bananowy deser. ![]() I tym sposobem mamy pierwszą literkę. Jutro zbierzemy następne. ^^ ~~ Gen 3. Music star Zack Tak jak Lolek, Zack wyewoluował w Kikitchi'ego. : D W ms miałam pierwszy raz tą postać. ![]() Zaraz po spektakularnej przemianie odwiedził nas nauczyciel szkoły muzycznej. Zackowi Wręczył coś takiego co ma Dj ( to jest to?). ![]() Po chwili znajdowaliśmy się w szkole. Zack swój zespół nazwał happy, a następnie zagrali razem dla mnie i nauczyciela. ^^ ![]() Pięknie im to wyszło! Sami byli szczęśliwi. A co do jego danych to... nie sądziłam, że to powiem, ale... idzie jak burza~! 8D tone: 666 (buhahaha~!) rhythm: 540 orginal: 690 A teraz tak: przed sekundką ewoluował, zgadujcie w kogo! Podpowiem, że jest to postać w starszej wersji- v4- nie zbyt dobrej opieki (a w ms nie wiem, jak to jest, przecież się opiekowałam. :<).
~~Midlana & przebojowe tamki~~ ![]() PRECZ Z ACTA! GŁOSUJ NA OSU! xD od Cheer <3
04-05-2011, 18:56
666 - numer do Baby Jagi. Buahahaha xD X
Bardzo łądny pamiętniczek. Ze wszystkiego co obejrzałam chyba masz największe szanse A ja najmniejsze TwT Ale cóż. Ja tu nowa. W pewnym sensie <.<
06-05-2011, 13:11
Dziękuję. ^_^ Ale nie zgodzę się, że masz najmniejsze szanse. Świetnie piszesz. ;3
![]() PRECZ Z ACTA! GŁOSUJ NA OSU! xD od Cheer <3
31-05-2011, 17:42
Notka dziewiętnaście ~~przebojowe tamki~~ Gen 4, iD Lolek Loleczek zebrał już wszystkie litery, łącznie z ostatnią. Zdobyliśmy ładny znaczek i poszliśmy do swatki. Swatka jak zawsze miała trzy kandydatki. A wśród nich: piękna Memetchi, urocza Lovelitchi i słodka Chamametchi. :3 Loluś zdecydował się poślubić Chamametchi. Trochę się tego spodziewałam. ; ) Kikitchi po randce z Chamame i po zabawie z małą zieloną kupką uciekł ode mnie. Zostawił tylko maluszka. ~~ Gen 3, music star Zack Nie wiem dlaczego, ale Zack wyewoluował w Ninje. D: Co nawaliłam? Czy po prostu w ms jest to "dobra" postać (dla mnie nią nigdy nie będzie :<)? Już sama nie wiem. Jednak pewne jest to, że jeśli mój tamek wyewoluuje to i rośnie cały jego zespół. I oznacza to też, że należy zagrać koncert dla sędziów. Ale najpierw przygotowałam go. Sprawdziłam czy jest zestresowany- oj, 25. Dałam mu zabawkę, i troszkę pysznego jedzenia. Zagrali. Byłam (chyba) bardziej zestresowana niż oni, ale... UDAŁO IM SIĘ! Pierwszy tamek w tym pamiętniku, któremu udało się zostać gwiazdą (jeszcze nią nie są, ale będą na pewno, na pewno. )!~~ Jako, że jest to już ostatnia moja notka- chciałabym wszystkim serdecznie podziękować~~! C: Za te budujące komentarze, za to, że byliście cały czas ze mną i z moimi przebojowymi tamkami! DZIĘĘĘĘKUUUUUJEEEMYYY! ~~ Midlana & przebojowe tamki~~
![]() PRECZ Z ACTA! GŁOSUJ NA OSU! xD od Cheer <3 |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|