Ocena wątku:
  • 7 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Przebojowe Tamki
Memetchi ?
Odpowiedz
Michu: http://i55.tinypic.com/2dty8w6.png
8D
Ecco: mi też się nigdy nie chce grać. XD
MyTamagotchi: Chodzi o konkurs? : )
[Obrazek: e16h3q.jpg]
PRECZ Z ACTA! GŁOSUJ NA OSU!
xD
od Cheer <3
Odpowiedz
Tak Uśmiech
Odpowiedz
(12-04-2011, 22:41)Michu napisał(a): Jak ty to robisz, że masz Belutchi? Mi zawsze się wszystkie dziewczynki przemieniają w tą ciemną brzydką gwazdkę. Niby ona jest za złą opiekę, ale ja zawsze dobrze dbam, i i tak nigdy nie mam Belutchi. : (

Michu, ta gwiazdka chyba nie jest za złą opiekę, a dostajesz po prostu albo belutchi albo hoshitchi Uśmiech losowo. Dopiero później gdy tamek dorasta liczą się care missy. (sprawdzałam tabelę wzrostu przed chwilką).

Bardzo fajny pamiętnik Duży uśmiech Uwielbiam te zdjęcia i wzorek obudowy MSa <333.
Zazdroszczę iD D: dajdajdaj ^^.
Oby tak dalej! Duży uśmiech
[Obrazek: RLwYm11.png]
Odpowiedz
MyTamagotchi: Możesz powiedzieć dokładnie o które Ci chodziło? Bo jeżeli chodziło o pierwsze to Scalee już odpowiedziała poprawnie- ringotchi. : )
Saku: Też wydaje mi się, że to losowo. A iD nie oddam. 8D
Dziękuję wszystkim za komentarze. ^_^

Notka osiemnaście ~~przebojowe tamki~~

Gen 4, iD
Lolek

Ledwo przemienił się w nastolatka, a już jest dorosły. o_o Wyewoluował w Kikichi'ego.
Żeby go zdobyć musiałam się nieźle postarać (a właściwie to go mocno olewać, bo jest to postać najgorsza z najgorszych). Po godzinach bez opieki Lolek się fochnął. :<
[Obrazek: hvov7p.png]
Musiałam dać mu koniczynkę by był taki jak dawniej. Uff, wystarczyła tylko jedna.
Jego dane były "troszkę" puste, więc dla uszczęśliwienia mojej małpki poszliśmy do różnych restauracji. Zjadł pizzę, pączka a na końcu bananowy deser.
[Obrazek: 2j3lavo.png]
I tym sposobem mamy pierwszą literkę. Jutro zbierzemy następne. ^^
~~
Gen 3. Music star
Zack

Tak jak Lolek, Zack wyewoluował w Kikitchi'ego. : D W ms miałam pierwszy raz tą postać.
[Obrazek: 2cdzeiw.png]
Zaraz po spektakularnej przemianie odwiedził nas nauczyciel szkoły muzycznej. Zackowi Wręczył coś takiego co ma Dj ( to jest to?).
[Obrazek: 2ltlgjo.png]
Po chwili znajdowaliśmy się w szkole. Zack swój zespół nazwał happy, a następnie zagrali razem dla mnie i nauczyciela. ^^
[Obrazek: 2h396xe.png]
Pięknie im to wyszło! Sami byli szczęśliwi.
A co do jego danych to... nie sądziłam, że to powiem, ale... idzie jak burza~! 8D
tone: 666 (buhahaha~!)
rhythm: 540
orginal: 690
A teraz tak: przed sekundką ewoluował, zgadujcie w kogo! Podpowiem, że jest to postać w starszej wersji- v4- nie zbyt dobrej opieki (a w ms nie wiem, jak to jest, przecież się opiekowałam. :<).

~~Midlana & przebojowe tamki~~

xD
od Cheer <3
Odpowiedz
666 - numer do Baby Jagi. Buahahaha xD X
Bardzo łądny pamiętniczek. Ze wszystkiego co obejrzałam chyba masz największe szanse Język A ja najmniejsze TwT Ale cóż. Ja tu nowa. W pewnym sensie <.<
Odpowiedz
Dziękuję. ^_^ Ale nie zgodzę się, że masz najmniejsze szanse. Świetnie piszesz. ;3
xD
od Cheer <3
Odpowiedz
Notka dziewiętnaście ~~przebojowe tamki~~

Gen 4, iD
Lolek

Loleczek zebrał już wszystkie litery, łącznie z ostatnią. Duży uśmiech Zdobyliśmy ładny znaczek i poszliśmy do swatki. Swatka jak zawsze miała trzy kandydatki. A wśród nich: piękna Memetchi, urocza Lovelitchi i słodka Chamametchi. :3 Loluś zdecydował się poślubić Chamametchi. Trochę się tego spodziewałam. ; ) Kikitchi po randce z Chamame i po zabawie z małą zieloną kupką uciekł ode mnie. Zostawił tylko maluszka.
~~

Gen 3, music star
Zack

Nie wiem dlaczego, ale Zack wyewoluował w Ninje. D:
Co nawaliłam? Czy po prostu w ms jest to "dobra" postać (dla mnie nią nigdy nie będzie :<)? Już sama nie wiem.
Jednak pewne jest to, że jeśli mój tamek wyewoluuje to i rośnie cały jego zespół. I oznacza to też, że należy zagrać koncert dla sędziów. Ale najpierw przygotowałam go. Sprawdziłam czy jest zestresowany- oj, 25. Dałam mu zabawkę, i troszkę pysznego jedzenia. Zagrali. Byłam (chyba) bardziej zestresowana niż oni, ale... UDAŁO IM SIĘ! Pierwszy tamek w tym pamiętniku, któremu udało się zostać gwiazdą (jeszcze nią nie są, ale będą na pewno, na pewno. Duży uśmiech)!

~~
Jako, że jest to już ostatnia moja notka- chciałabym wszystkim serdecznie podziękować~~! C: Za te budujące komentarze, za to, że byliście cały czas ze mną i z moimi przebojowymi tamkami!
DZIĘĘĘĘKUUUUUJEEEMYYY!
~~ Midlana & przebojowe tamki~~
xD
od Cheer <3
Odpowiedz
Nie no!!! Twój pamiętnik jest... CUDOWNY ^^
[Obrazek: 9iwzs7.png]
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości