MyTamagotchi
Niezarejestrowany
29-04-2011, 14:07
Dołączyłam do zabawy

Drogi Pamiętniku dzisiaj mój tamagotchi był chory

Zasmuciło mnie to gdyż niedawno miał chory ząbek i pewnie kolejna nieprzyjemność źle wpłynie na jego samopoczucie...Na szczęście mój tamagotchi nie przejmuje się tym i lata sobie po ekraniku

Karmie go na razie jabłuszkiem żeby oswoił się z wyrwanym ząbkiem

Na razie to tyle z życia mojego Tamagociątka

Na razie pamiętniku !!!
![[Obrazek: images?q=tbn:ANd9GcSyfq_Wcg9bhe0jbPaBWXU...RBUTkdEv4A]](http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSyfq_Wcg9bhe0jbPaBWXUrsLduf8rgvaO6ll46SKoxRBUTkdEv4A)
[/font]
Liczba postów: 126
Liczba wątków: 11
Tamagotchi: v3, v4, v5, v5, v6
Przy każdym zdaniu nie dodawaj emotikonów. Pamiętnik dość krótki, ale liczę na więcej ^^.
MyTamagotchi
Niezarejestrowany
No ja wiem że emotikonów za dużo ale chce jakoś wyrazić emocje
MyTamagotchi
Niezarejestrowany
Drogi Pamiętniku !
Wczorajszą rozmowę z Tobą przerwał mi mój tamagotchi ! Otóż moja Lucy zamieniła się w nastolatka ! I to jakiego

W Mametchi !!! Teraz mogę używać nowych itemów aby ją uszczęśliwić ! A oto zdjęcie Mametchi (Lucy ;] )
![[Obrazek: n31526993b7d84f4f1a858a02c60c3ff1.gif]](http://tamosy14.socjum.pl/_/spolecznosci/tamosy14/galeria/n31526993b7d84f4f1a858a02c60c3ff1.gif)
Sorka za ocene dodana prze zemnie chciałam wątek kliknąć :/
Liczba postów: 126
Liczba wątków: 11
Tamagotchi: v3, v4, v5, v5, v6
Nastolatkiem nie może być Mametchi, jeżeli już to Young Mametchi. Mametchi może być tyko dorosły. W innych wersjach np. Chamametchi zamiast być nastolatkiem jest dorosłym, co jest dziwne... o.o
MyTamagotchi
Niezarejestrowany
Drogi Pamiętniku !!!
Dzisiaj moja mała wygrała w BUMP !!! Jestem z niej bardzo dumna

W nagrodę otrzymała ponad 2000 GP :] A ode mnie pyszny kawałek ciasta <3 Widać że jest bardzo zadowolona . Mamy w planach iść na zakupy ale nie wiem czy będzie coś ciekawego : / Skąd to wiem ? Mieszkamy w małym miasteczku i nie ma tutaj takich sklepów jak w Tama Town.A do tego wybredność Lucy :$ Ale ja wiem co ona chciała by dostać ^^ Otóż Lucy marzy o pewnej rzeczy (i zbiera GP na nią ). A jest to bilet na Hawaje ! Pilnie wypatrujemy go w sklepach aby nie przegapić okazji kupienia go.Lucy było by przykro jak by dowiedziała się że bilet był ale go nie kupiłyśmy... Skąd ten pomysł podróży ? Na początku sama nie wiedziałam ale w końcu przeszukałam jej pokój i znalazłam ulotkę z biura podróży ! Nie wiedziałam skąd ją mogła mieć ale później przypomniałam sobie że niedawno byłyśmy w Tama Town i przechodziłyśmy obok biura podróży i pewni jakaś pani (lub pan) wręczył ją Lucy gdy ja oglądałam wykaz spektaklów w kinie. Niestety nic fajnego nie leciało :[ Zamierzam pójść z Lucy do Tama Town jutro ale nie wiem czy Lucy będzie miała ochotę
A oto zdjęcie z naszego ostatniego wypadu na Tama Town :
MyTamagotchi
Niezarejestrowany
30-04-2011, 20:59
Ciii... Lucy śpi .... <3
MyTamagotchi
Niezarejestrowany
Pamiętam i będę pamiętać

Drogi Pamiętniku !
Dzisiaj idę z Lucy do jej przyjaciół !!! Lucy jeszcze śpi a ja przeglądam jej szafę i wybieram ciuchy na wyjście (tak jak mnie prosiła ). Lucy ma wielu przyjaciół , a zamierza odwiedzić wszystkich więc dzień będzie dość długi ...
Najpierw pójdziemy do Memetchi :
![[Obrazek: k,Mzk4NTc1OTgsODE5ODA1,f,06-Memetchi_1_.gif]](http://pu.i.wp.pl/k,Mzk4NTc1OTgsODE5ODA1,f,06-Memetchi_1_.gif)
Później do Violetchi :
![[Obrazek: 04-Violetchi.gif]](http://i105.photobucket.com/albums/m233/tamacush/04-Violetchi.gif)
Następnie do Kuchipatchiego :
Będzie super zabawa !!!
MyTamagotchi
Niezarejestrowany
02-05-2011, 08:26
Drogi Pamiętniku !
Lucy dzisiaj zamieni się w dorosłego ^^ Czyli powoli możemy odliczać do przyjścia swatki

Lucy jest bardzo niespokojna. Co jak zamieni się w coś brzydkiego ???
Lucy interesuje się modą , więc brzydota wywołała by aferę ... Cóż ja mogę w tej sprawie zrobić ??? Jedynie trzymać kciuki ...
-Niki !
-Słucham Lucy ?
-W co ja się zamienię w ... coś brzydkiego ?
-Nie wiem kochana :/
-Ehh... a jak będę brzydka to i tak będziesz mnie kochała i nadal będziesz moją opiekunką ?
-Oczywiście Lucy !!!
-Dziękuje ...
A na koniec Lucy :
![[Obrazek: 01.gif]](http://images.wikia.com/tamagotchi/images/c/c3/01.gif)
Macie jakieś pomysły na imiona dziecka Lucy ? <3
MyTamagotchi
Niezarejestrowany
Moja Lucy urosła i zamieniła sie w ... Tsunotchi !!!
Jest śliczna i zadowolona !
Oto ona :
No i macie jakieś imiona dla dziecka Lucy ???
MyTamagotchi
Niezarejestrowany
03-05-2011, 09:57
Drogi Pamiętniku !!!
Obudziły mnie krzyki Lucy :
-Jupi!!!! Jeah !!!
-Cze...łeeh(<-ziew ) czemu krzyczysz Lucy ?
-Mam bilet na Hawaje !!!
-Doprawdy ?
-Yhm. Spójrz !
-No rzeczywiście...
-Lecisz ze mną ?
-No pewnie
Właśnie się pakujemy . Lucy jak zwykle ma problem co ze sobą zabrać...
-Kredki ? Nie... O ! Długopis !
-Już gotowa ?
-Tak

-No to lecimy
Po powrocie otrzymaliśmy palmę !
Na razie Pamiętniku !!!
MyTamagotchi
Niezarejestrowany
moje jedyne tamagotchi mi nie działa z pamiętnikiem koniec
Liczba postów: 6,588
Liczba wątków: 267
Tamagotchi: Tamagotchi: 53 Inne elektroniczne zwierzątka: 37
Co się stało z Twoim Tamagotchi zepsuł się, czy po prostu bateria się wyczerpała?
MyTamagotchi
Niezarejestrowany
Chciałabym aby bateria ale kupiłam nowa 2 tyg. temu i działała. Na początku po ekraniku latała Lucy ale nie działały guziki po 2 godz. już nic nie działało i mój tata potwierdził że jest zepsute na amen (samo z siebie :/ co jest dziwne już wolała bym aby było prze zemnie to bym wiedziała czemu jest popsute i bym się z tym pogodziła ale samo z siebie ? To nie daje mi spokoju...)
Liczba postów: 6,588
Liczba wątków: 267
Tamagotchi: Tamagotchi: 53 Inne elektroniczne zwierzątka: 37
Nie wyrzucaj Tamagotchi v3, być może uda się jeszcze kiedyś naprawić. A ile czasu posiadasz Tama v3?