![]() |
|
Wpisy z Pamiętnika - Wersja do druku +- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl) +-- Dział: Tamagotchi (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Moje Tamagotchi (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=18) +--- Wątek: Wpisy z Pamiętnika (/showthread.php?tid=1284) Strony:
1
2
|
Wpisy z Pamiętnika - MyTamagotchi - 29-04-2011 Dołączyłam do zabawy Drogi Pamiętniku dzisiaj mój tamagotchi był chory Zasmuciło mnie to gdyż niedawno miał chory ząbek i pewnie kolejna nieprzyjemność źle wpłynie na jego samopoczucie...Na szczęście mój tamagotchi nie przejmuje się tym i lata sobie po ekraniku Karmie go na razie jabłuszkiem żeby oswoił się z wyrwanym ząbkiem Na razie to tyle z życia mojego Tamagociątka Na razie pamiętniku !!!RE: Wpisy z Pamiętnika - VoiceOfQueen - 29-04-2011 Przy każdym zdaniu nie dodawaj emotikonów. Pamiętnik dość krótki, ale liczę na więcej ^^. RE: Wpisy z Pamiętnika - MyTamagotchi - 29-04-2011 No ja wiem że emotikonów za dużo ale chce jakoś wyrazić emocje
RE: Wpisy z Pamiętnika - MyTamagotchi - 30-04-2011 Drogi Pamiętniku ! Wczorajszą rozmowę z Tobą przerwał mi mój tamagotchi ! Otóż moja Lucy zamieniła się w nastolatka ! I to jakiego W Mametchi !!! Teraz mogę używać nowych itemów aby ją uszczęśliwić ! A oto zdjęcie Mametchi (Lucy ;] )![]() Sorka za ocene dodana prze zemnie chciałam wątek kliknąć :/ RE: Wpisy z Pamiętnika - VoiceOfQueen - 30-04-2011 Nastolatkiem nie może być Mametchi, jeżeli już to Young Mametchi. Mametchi może być tyko dorosły. W innych wersjach np. Chamametchi zamiast być nastolatkiem jest dorosłym, co jest dziwne... o.o RE: Wpisy z Pamiętnika - MyTamagotchi - 30-04-2011 Drogi Pamiętniku !!! Dzisiaj moja mała wygrała w BUMP !!! Jestem z niej bardzo dumna W nagrodę otrzymała ponad 2000 GP :] A ode mnie pyszny kawałek ciasta <3 Widać że jest bardzo zadowolona . Mamy w planach iść na zakupy ale nie wiem czy będzie coś ciekawego : / Skąd to wiem ? Mieszkamy w małym miasteczku i nie ma tutaj takich sklepów jak w Tama Town.A do tego wybredność Lucy :$ Ale ja wiem co ona chciała by dostać ^^ Otóż Lucy marzy o pewnej rzeczy (i zbiera GP na nią ). A jest to bilet na Hawaje ! Pilnie wypatrujemy go w sklepach aby nie przegapić okazji kupienia go.Lucy było by przykro jak by dowiedziała się że bilet był ale go nie kupiłyśmy... Skąd ten pomysł podróży ? Na początku sama nie wiedziałam ale w końcu przeszukałam jej pokój i znalazłam ulotkę z biura podróży ! Nie wiedziałam skąd ją mogła mieć ale później przypomniałam sobie że niedawno byłyśmy w Tama Town i przechodziłyśmy obok biura podróży i pewni jakaś pani (lub pan) wręczył ją Lucy gdy ja oglądałam wykaz spektaklów w kinie. Niestety nic fajnego nie leciało :[ Zamierzam pójść z Lucy do Tama Town jutro ale nie wiem czy Lucy będzie miała ochotę A oto zdjęcie z naszego ostatniego wypadu na Tama Town : ![]() RE: Wpisy z Pamiętnika - MyTamagotchi - 30-04-2011 Ciii... Lucy śpi .... <3 RE: Wpisy z Pamiętnika - MyTamagotchi - 01-05-2011 Pamiętam i będę pamiętać ![]() Drogi Pamiętniku ! Dzisiaj idę z Lucy do jej przyjaciół !!! Lucy jeszcze śpi a ja przeglądam jej szafę i wybieram ciuchy na wyjście (tak jak mnie prosiła ). Lucy ma wielu przyjaciół , a zamierza odwiedzić wszystkich więc dzień będzie dość długi ... Najpierw pójdziemy do Memetchi : ![]() Później do Violetchi : ![]() Następnie do Kuchipatchiego : ![]() Będzie super zabawa !!! RE: Wpisy z Pamiętnika - MyTamagotchi - 02-05-2011 Drogi Pamiętniku ! Lucy dzisiaj zamieni się w dorosłego ^^ Czyli powoli możemy odliczać do przyjścia swatki Lucy jest bardzo niespokojna. Co jak zamieni się w coś brzydkiego ???Lucy interesuje się modą , więc brzydota wywołała by aferę ... Cóż ja mogę w tej sprawie zrobić ??? Jedynie trzymać kciuki ... -Niki ! -Słucham Lucy ? -W co ja się zamienię w ... coś brzydkiego ? -Nie wiem kochana :/ -Ehh... a jak będę brzydka to i tak będziesz mnie kochała i nadal będziesz moją opiekunką ? -Oczywiście Lucy !!! -Dziękuje ... A na koniec Lucy : ![]() Macie jakieś pomysły na imiona dziecka Lucy ? <3 RE: Wpisy z Pamiętnika - MyTamagotchi - 02-05-2011 Moja Lucy urosła i zamieniła sie w ... Tsunotchi !!! Jest śliczna i zadowolona ! Oto ona : ![]() No i macie jakieś imiona dla dziecka Lucy ??? ![]() RE: Wpisy z Pamiętnika - MyTamagotchi - 03-05-2011 Drogi Pamiętniku !!! Obudziły mnie krzyki Lucy : -Jupi!!!! Jeah !!! -Cze...łeeh(<-ziew ) czemu krzyczysz Lucy ? -Mam bilet na Hawaje !!! -Doprawdy ? -Yhm. Spójrz ! -No rzeczywiście... -Lecisz ze mną ? -No pewnie ![]() Właśnie się pakujemy . Lucy jak zwykle ma problem co ze sobą zabrać... -Kredki ? Nie... O ! Długopis ! -Już gotowa ? -Tak ![]() -No to lecimy ![]() ![]() Po powrocie otrzymaliśmy palmę ! Na razie Pamiętniku !!! RE: Wpisy z Pamiętnika - MyTamagotchi - 03-05-2011 moje jedyne tamagotchi mi nie działa z pamiętnikiem koniec RE: Wpisy z Pamiętnika - Dogz - 03-05-2011 Co się stało z Twoim Tamagotchi zepsuł się, czy po prostu bateria się wyczerpała? RE: Wpisy z Pamiętnika - MyTamagotchi - 03-05-2011 Chciałabym aby bateria ale kupiłam nowa 2 tyg. temu i działała. Na początku po ekraniku latała Lucy ale nie działały guziki po 2 godz. już nic nie działało i mój tata potwierdził że jest zepsute na amen (samo z siebie :/ co jest dziwne już wolała bym aby było prze zemnie to bym wiedziała czemu jest popsute i bym się z tym pogodziła ale samo z siebie ? To nie daje mi spokoju...) RE: Wpisy z Pamiętnika - Dogz - 03-05-2011 Nie wyrzucaj Tamagotchi v3, być może uda się jeszcze kiedyś naprawić. A ile czasu posiadasz Tama v3? |