Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Alfabet do Plus Color
[Obrazek: k,NDY2ODM0MzksNDU4ODUyMDM=,f,kanachart.gif]
Takie same mamy w naszym colorku! Teraz już wszystko możesz rozszyfrować! Źródło: Miałąm zapisane in the pulpit wzięłam z google images
[Obrazek: a4mw45.png]

Buahahahahahaha! Herbata powraca!
Google images nie bierze tych obrazków znikąd, tylko konkretnej strony w internecie. Wejdź proszę jeszcze raz na Google images, sprawdź, z jakiej strony pochodzi obrazek i podaj poprawne źródło (podejrzewam tama-zone.com, bo chyba już kiedyś to tam widziałam, ale sprawdź dokładnie).
Tak, to z TZ. Wiem, bo zawsze jak chcę nazwać Tamka z jakiegoś japońskiego Tama, to tam wchodzę. :3
A nie! Znalazłam to na blogu Bartka, który powiedział, że mogę żywcem kopiować z jego bloga co mi się podoba.
[Obrazek: a4mw45.png]

Buahahahahahaha! Herbata powraca!
A Bartek zerżnął to z Tama-zone. Powinniście zawsze starać się dotrzeć do tego, kto oryginalnie coś stworzył, a nie tylko podawać źródła do blogów kopiarzy i jeszcze robić im reklamę.

Poradnik nie zostanie oceniony dopóki nie znajdziesz tego na Tama-zone i nie podasz źródła dokładnie - z linkiem do tematu i nickiem autora, tak w ramach treningu korzystania z google.