Ankieta: Najlepszy zestaw należy do...
Ankieta jest zamknięta.
Bella
14.29%
1 14.29%
Lyree
28.57%
2 28.57%
Michu
28.57%
2 28.57%
Katechi
14.29%
1 14.29%
Carleesi
14.29%
1 14.29%
Razem 7 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wydanie wrześniowe gazetki 2015 #3
[Obrazek: nav1U2b.png]
Do wygrania w głosowaniu będą naklejki, jak tylko je kupię, to wrzucę je tutaj.^^ Jakoś nigdzie fajnych nie widziałem, więc jeszcze poszukam. Głosować można ze spokojem do 25 września. Cóż, chyba tyle. Dziękuję wszystkim, którzy zaangażowali się w ten numer. Było ciężko upchać wszystkie zdjęcia i tak dalej, ale mam nadzieję, że na chwilkę będziecie mieli zajęcie. 
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Link do gazetki prosimy, bo pod "pobierz" jest tylko okładka. :<
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz
Poprawione. Duży uśmiech
Odpowiedz
Oh, w końcu coś na ukojenie nerwów TwT
Odpowiedz
Gazetka jest ekstra, świetna robota! :D i wszyscy przysłali super zdjęcia, bardzo mi się podobają. <3
Odpowiedz
Awwwwwwwwwww, jak ślicznie opisałaś Michu, dziękuuuję. ;www;
Katechi, polecam polecam! Duży uśmiech

^ Dzięki!^________^ Właśnie się martwiłem, że z Twoimi zdjęciami może być problem, w sensie za dużo miejsca, więc powrzucałem baloniki. XD
Odpowiedz
Jaki uroczy numer! <3 No i zakochałam się w dwóch zdjęciach Maćka, to ostatnie z całej gazetki i te kaczki na wodzie, piękne.
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz
Mi też, musisz się dodać do ankiety, Maciek. XDD
Odpowiedz
Weźcie, one są stare jak świat, ale najbardziej pasowały do numeru. Duży uśmiech Niemniej dziękii wielkie! 8D Widoczki Carol są super, szczególnie ta czysta woda, aż chcę się tam jechać. ;www;
Odpowiedz
No to po lekturze.
Super okładka <3
Artykuł o Tamagezi supi, chociaż patrząc na tytuł w spisie treści liczyłam na jakieś prywatne refleksje "Jest super, ale podobno się szybko psuje" - no wiecie, coś takiego od siebie <:
Szukanie skrzynek takie super *-* Znalazłam niedawno coś podobnego, ale to dotyczyło tylko miejsc w Polsce i było nieco inne. Mam zamiar się w to pobawić kiedyś *u*
Jak zobaczyłam "Wakacje według Belli" to myślałam, że umrę ze wstydu, bo sama wysłałam jakieś zdjęcia lalek i nieśmieszkowe podpisy, a tu taki artykuł XDDDDD
Na szczęście inni mnie pocieszyli tym, że nie napisali czegoś podobnego xD Tak czy inaczej - yay, jestem w gazetce ;u;
Maciejo, weź mi wyślij to zdjęcie z kaczuszkami, jest takie piękne, że chyba umrę ;___;
Odpowiedz
^ Dzięki.^^ Mnie się podobało Twoje posumowanie, tylko miałem problem z wymiarówką zdjęć (kwadraty vs prostokąty). Nie ma sprawy, wieczorem Ci wyślę, tylko je znajdę.
Odpowiedz
Ej, tylko dwa glosy sa poki co, glosowac Oczko
Odpowiedz
Mnie również bardzo się podobają, więc mam nadzieję, że na kolejny numer da radę coś napisać. ^^ Przy tym już nie chciałem gonić. Duży uśmiech
Mam nadzieję, że do końca terminu się coś zbierze. Duży uśmiech W sensie, głosy.
Odpowiedz
Sorry że się nie udało, latanie straszne było ostatnio po miastach i nie miastach, i tak głównie z tabletu piszę. :c W następnym numerze na pewno coś będzie. <3

Numer jak zawsze świetny. Duży uśmiech
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
Przypominam o głosowaniu. :>
Odpowiedz