Forum Tama-World
Wydanie wrześniowe gazetki 2015 #3 - Wersja do druku

+- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl)
+-- Dział: Społeczność Tamafanów (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=5)
+--- Dział: TamaGazetka (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=53)
+--- Wątek: Wydanie wrześniowe gazetki 2015 #3 (/showthread.php?tid=3061)

Strony: 1 2

Wydanie wrześniowe gazetki 2015 #3 - Ralveyn - 01-09-2015

[Obrazek: nav1U2b.png]
Pobierz
Do wygrania w głosowaniu będą naklejki, jak tylko je kupię, to wrzucę je tutaj.^^ Jakoś nigdzie fajnych nie widziałem, więc jeszcze poszukam. Głosować można ze spokojem do 25 września. Cóż, chyba tyle. Dziękuję wszystkim, którzy zaangażowali się w ten numer. Było ciężko upchać wszystkie zdjęcia i tak dalej, ale mam nadzieję, że na chwilkę będziecie mieli zajęcie. 

RE: Wydanie wrześniowe gazetki 2015 #3 - Bella - 01-09-2015

Link do gazetki prosimy, bo pod "pobierz" jest tylko okładka. :<

RE: Wydanie wrześniowe gazetki 2015 #3 - Ralveyn - 01-09-2015

Poprawione. Duży uśmiech

RE: Wydanie wrześniowe gazetki 2015 #3 - Katechi - 01-09-2015

Oh, w końcu coś na ukojenie nerwów TwT

RE: Wydanie wrześniowe gazetki 2015 #3 - Lyree - 01-09-2015

Gazetka jest ekstra, świetna robota! :D i wszyscy przysłali super zdjęcia, bardzo mi się podobają. <3

Awwwwwwwwwww, jak ślicznie opisałaś Michu, dziękuuuję. ;www;
Katechi, polecam polecam! Duży uśmiech

^ Dzięki!^________^ Właśnie się martwiłem, że z Twoimi zdjęciami może być problem, w sensie za dużo miejsca, więc powrzucałem baloniki. XD

RE: Wydanie wrześniowe gazetki 2015 #3 - Bella - 01-09-2015

Jaki uroczy numer! <3 No i zakochałam się w dwóch zdjęciach Maćka, to ostatnie z całej gazetki i te kaczki na wodzie, piękne.

RE: Wydanie wrześniowe gazetki 2015 #3 - Lyree - 01-09-2015

Mi też, musisz się dodać do ankiety, Maciek. XDD

Weźcie, one są stare jak świat, ale najbardziej pasowały do numeru. Duży uśmiech Niemniej dziękii wielkie! 8D Widoczki Carol są super, szczególnie ta czysta woda, aż chcę się tam jechać. ;www;

RE: Wydanie wrześniowe gazetki 2015 #3 - Katechi - 01-09-2015

No to po lekturze.
Super okładka <3
Artykuł o Tamagezi supi, chociaż patrząc na tytuł w spisie treści liczyłam na jakieś prywatne refleksje "Jest super, ale podobno się szybko psuje" - no wiecie, coś takiego od siebie <:
Szukanie skrzynek takie super *-* Znalazłam niedawno coś podobnego, ale to dotyczyło tylko miejsc w Polsce i było nieco inne. Mam zamiar się w to pobawić kiedyś *u*
Jak zobaczyłam "Wakacje według Belli" to myślałam, że umrę ze wstydu, bo sama wysłałam jakieś zdjęcia lalek i nieśmieszkowe podpisy, a tu taki artykuł XDDDDD
Na szczęście inni mnie pocieszyli tym, że nie napisali czegoś podobnego xD Tak czy inaczej - yay, jestem w gazetce ;u;
Maciejo, weź mi wyślij to zdjęcie z kaczuszkami, jest takie piękne, że chyba umrę ;___;

^ Dzięki.^^ Mnie się podobało Twoje posumowanie, tylko miałem problem z wymiarówką zdjęć (kwadraty vs prostokąty). Nie ma sprawy, wieczorem Ci wyślę, tylko je znajdę.

RE: Wydanie wrześniowe gazetki 2015 #3 - Carol - 01-09-2015

Ej, tylko dwa glosy sa poki co, glosowac Oczko

Mnie również bardzo się podobają, więc mam nadzieję, że na kolejny numer da radę coś napisać. ^^ Przy tym już nie chciałem gonić. Duży uśmiech
Mam nadzieję, że do końca terminu się coś zbierze. Duży uśmiech W sensie, głosy.

RE: Wydanie wrześniowe gazetki 2015 #3 - Viktor - 01-09-2015

Sorry że się nie udało, latanie straszne było ostatnio po miastach i nie miastach, i tak głównie z tabletu piszę. :c W następnym numerze na pewno coś będzie. <3

Numer jak zawsze świetny. Duży uśmiech

RE: Wydanie wrześniowe gazetki 2015 #3 - Ralveyn - 22-09-2015

Przypominam o głosowaniu. :>