![]() |
|
Wydanie wrześniowe gazetki 2015 #3 - Wersja do druku +- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl) +-- Dział: Społeczność Tamafanów (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=5) +--- Dział: TamaGazetka (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=53) +--- Wątek: Wydanie wrześniowe gazetki 2015 #3 (/showthread.php?tid=3061) Strony:
1
2
|
Wydanie wrześniowe gazetki 2015 #3 - Ralveyn - 01-09-2015 ![]() Do wygrania w głosowaniu będą naklejki, jak tylko je kupię, to wrzucę je tutaj.^^ Jakoś nigdzie fajnych nie widziałem, więc jeszcze poszukam. Głosować można ze spokojem do 25 września. Cóż, chyba tyle. Dziękuję wszystkim, którzy zaangażowali się w ten numer. Było ciężko upchać wszystkie zdjęcia i tak dalej, ale mam nadzieję, że na chwilkę będziecie mieli zajęcie.
RE: Wydanie wrześniowe gazetki 2015 #3 - Bella - 01-09-2015 Link do gazetki prosimy, bo pod "pobierz" jest tylko okładka. :< RE: Wydanie wrześniowe gazetki 2015 #3 - Ralveyn - 01-09-2015 Poprawione.
RE: Wydanie wrześniowe gazetki 2015 #3 - Katechi - 01-09-2015 Oh, w końcu coś na ukojenie nerwów TwT RE: Wydanie wrześniowe gazetki 2015 #3 - Lyree - 01-09-2015 Gazetka jest ekstra, świetna robota! :D i wszyscy przysłali super zdjęcia, bardzo mi się podobają. <3 RE: Wydanie wrześniowe gazetki 2015 #3 - Ralveyn - 01-09-2015 Awwwwwwwwwww, jak ślicznie opisałaś Michu, dziękuuuję. ;www; Katechi, polecam polecam! ![]() ^ Dzięki!^________^ Właśnie się martwiłem, że z Twoimi zdjęciami może być problem, w sensie za dużo miejsca, więc powrzucałem baloniki. XD RE: Wydanie wrześniowe gazetki 2015 #3 - Bella - 01-09-2015 Jaki uroczy numer! <3 No i zakochałam się w dwóch zdjęciach Maćka, to ostatnie z całej gazetki i te kaczki na wodzie, piękne. RE: Wydanie wrześniowe gazetki 2015 #3 - Lyree - 01-09-2015 Mi też, musisz się dodać do ankiety, Maciek. XDD RE: Wydanie wrześniowe gazetki 2015 #3 - Ralveyn - 01-09-2015 Weźcie, one są stare jak świat, ale najbardziej pasowały do numeru. Niemniej dziękii wielkie! 8D Widoczki Carol są super, szczególnie ta czysta woda, aż chcę się tam jechać. ;www;
RE: Wydanie wrześniowe gazetki 2015 #3 - Katechi - 01-09-2015 No to po lekturze. Super okładka <3 Artykuł o Tamagezi supi, chociaż patrząc na tytuł w spisie treści liczyłam na jakieś prywatne refleksje "Jest super, ale podobno się szybko psuje" - no wiecie, coś takiego od siebie <: Szukanie skrzynek takie super *-* Znalazłam niedawno coś podobnego, ale to dotyczyło tylko miejsc w Polsce i było nieco inne. Mam zamiar się w to pobawić kiedyś *u* Jak zobaczyłam "Wakacje według Belli" to myślałam, że umrę ze wstydu, bo sama wysłałam jakieś zdjęcia lalek i nieśmieszkowe podpisy, a tu taki artykuł XDDDDD Na szczęście inni mnie pocieszyli tym, że nie napisali czegoś podobnego xD Tak czy inaczej - yay, jestem w gazetce ;u; Maciejo, weź mi wyślij to zdjęcie z kaczuszkami, jest takie piękne, że chyba umrę ;___; RE: Wydanie wrześniowe gazetki 2015 #3 - Ralveyn - 01-09-2015 ^ Dzięki.^^ Mnie się podobało Twoje posumowanie, tylko miałem problem z wymiarówką zdjęć (kwadraty vs prostokąty). Nie ma sprawy, wieczorem Ci wyślę, tylko je znajdę. RE: Wydanie wrześniowe gazetki 2015 #3 - Carol - 01-09-2015 Ej, tylko dwa glosy sa poki co, glosowac
RE: Wydanie wrześniowe gazetki 2015 #3 - Ralveyn - 01-09-2015 Mnie również bardzo się podobają, więc mam nadzieję, że na kolejny numer da radę coś napisać. ^^ Przy tym już nie chciałem gonić. Mam nadzieję, że do końca terminu się coś zbierze. W sensie, głosy.
RE: Wydanie wrześniowe gazetki 2015 #3 - Viktor - 01-09-2015 Sorry że się nie udało, latanie straszne było ostatnio po miastach i nie miastach, i tak głównie z tabletu piszę. :c W następnym numerze na pewno coś będzie. <3 Numer jak zawsze świetny.
RE: Wydanie wrześniowe gazetki 2015 #3 - Ralveyn - 22-09-2015 Przypominam o głosowaniu. :> |