Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Osiedle na obrzeżach miasteczka
Spokojna, zielona dzielnica małych bloków. Są tu place zabaw i siłownie na świeżym powietrzu, kilka sklepików i kawiarnia.

(???) - 3
Wróciłam do swojego mieszkania, zamknęłam za sobą drzwi i odwiesiłam marynarkę na wieszak, jeszcze mi się przyda. Ze specjalnego schowka w szafie wyciągnęłam mój czarny kombinezon bojowy i szybko się w niego przebrałam. Włosy upięłam w ciasny kok na szczycie głowy, a do ucha włożyłam malutką słuchawkę. Z kolejnej tajnej miejscówki wyciągnęłam dwa pistolety, dyski porażające i zasłony dymne. Włożyłam wszystkie gadżety na swoje miejsce przy pasku lub specjalnych kieszeniach, po czym wcisnęłam przycisk na słuchawce i powiedziałam:
- Agentka 19 gotowa, wyruszam na zwiad do opuszczonej fabryki. Bez odbioru.
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz
(???) - 18
Zaparkowałam samochód pod blokiem i szybko weszłam do domu. Odłożyłam na miejsce wszystkie gadżety, jednak zawahałam się przy jednym z pistoletów. Przezorny zawsze ubezpieczony, pomyślałam, po czym odłożyłam broń na stół. Podeszłam do szafy i otworzyłam ją szeroko. Przeciągnęłam wzrokiem po ubraniach, zastanawiając się, co z tych rzeczy w ogóle mi się podoba. Mogłam pozwolić sobie dzisiaj na wybór takich ciuchów, na jakie miałam ochotę. Koniec końców wybrałam czarną sukienkę, kozaki i czerwoną skórzaną kurtkę. Dobrałam do tego srebrny wisiorek z gwiazdką i zamknęłam szafę. Drzwi zatrzasnęły się, a wtedy zobaczyłam się w lustrze. Spojrzałam na swój ciasno spięty kok, uniosłam rękę do głowy i szarpnęłam gumką. Czarne, lśniące włosy rozsypały się na moich ramionach. Przeczesałam je palcami i sięgnęłam po czerwoną szminkę. Czułam się świetnie i tak samo wyglądałam. Zgarnęłam pistolet ze stołu, włożyłam go do buta i wyszłam z domu, trzaskając drzwiami.
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości