Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
tamagotchi 4u pytania i odpowiedzi
Mam pewien problem z 4u.Wysyłam swojego pupila do każdego nauczyciela,ten odsyła go do domu i tamek płacze.Co robić?
[Obrazek: 2dkbrs5.jpg]
Odpowiedz
Z tego, co wiem, to do szkoły są potrzebne itemki. Ale jakie - nie wiem. Podejrzewam, że jeden do nauki każdej umiejętności.
Popraw tytuł, napisałeś "tamagotci".
Odpowiedz
(09-10-2014, 20:17)Carleesi napisał(a): Z tego, co wiem, to do szkoły są potrzebne itemki. Ale jakie - nie wiem. Podejrzewam, że jeden do nauki każdej umiejętności.
Popraw tytuł, napisałeś "tamagotci".
No właśnie w tym problem,że kupiłem taki zeszycik,który był wyświetlony w szkole,a poźniej go nie było i wyrzucali mojego tamka,a zamiast dyrektora dreamschool pojawiła się taka mumia przy wejściu do szkoły.
Odpowiedz
Przecież mówię, że różne itemki do różnych przedmiotów. Stawiam, że do nauki będzie ta fiolka z kwiatkiem, do sportu piłka, i tak dalej.
Odpowiedz
Mam jeszcze pytanko.Czemu appka tmgc 4u nie działa na wifi i internetu mobilnego na galaxy s3.Michu powiedziała,żeby wifi włączyć i nie działa.
Odpowiedz
Jesteś pewny że masz NFC włączone?
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
Słyszałam, że jak kupiliście Tamagotchi 4u raz była ta karta a raz nie od czego to zależy?

Carol, u którego sprzedawcy w eBayu kupiłaś 4u? Uśmiech
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
Dogz:

(09-10-2014, 17:56)Michu napisał(a): Z tego co czytałam, to tylko określona liczba, tych tama, które zostały najwcześniej oddane do sprzedaży je mają.

[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Mam S3 i sama aplikacja mi perfekcyjnie działa, łączyć - łączy się, ale nie da się przesłać itemków.
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz
To chyba coś takiego jak te foldery przy iDL/P's. Sklepy dostały określoną liczbę kart i je dodają do tama przy zakupie do wyczerpania zapasów.
Odpowiedz
Ja miałam tak jak Inka z telefonem T. przed aktualizacją - jak zaktualizowałam do 4.4 to już w ogóle nie łączy.
Odpowiedz
(10-10-2014, 17:08)Inka napisał(a): Mam S3 i sama aplikacja mi perfekcyjnie działa, łączyć - łączy się, ale nie da się przesłać itemków.
A mi właśnie nie działa nawet przy nfc włączonym,jest napisany tam jakiś komunikat w krzaczkach.
Odpowiedz
Ja mam wersje systemu Android w Samsungu S4:
4.4.2
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
Poróbcie screeny tych komunikatów a ja kolegę japończyka zapytam co tam chcą.
Odpowiedz
Instalowałem cynogenmoda 11,wczoraj sensation s5 rom 7.0 i nadal to samo komunikat w krzaczkach.
Odpowiedz