Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[SPRZEDAM] Kilka tamków.^^
Język 
Nim napiszę, co chcę sprzedać, chciałbym tylko dodać jedno - wiem, że ostatnio pozbywam się sporej części kolekcji, ale jest to wywołane tylko jednym faktem. Wiem, że już nigdy nie wrócę do obudów/wersji, których się pozbywam. I obecnie tak strasznie nakręciłem się na nową konsolę, że nie widzę potrzeby trzymania Tamagotchi tylko dlatego, żeby mieć jakąś, wysoką liczbę ich w szufladzie. Tak tylko to napiszę, żeby ktoś nie pomyślał, że nie lubię już Tamagotchi. C: 

Mix zwierzątek.
Wszystko działa, prócz dinozaura. Tj. on działa, czasem. To jak loteria, raz się włączy, a raz nie. 
[Obrazek: 2EwQ6LL.png]
To śmieszne zwierzątko ma trochę zakurzony ekran, gdyby je rozkręcić to możliwe, że dałoby się wyczyścić, ale nie jestem pewien. Dodatkowo pixele w tym zwierzątku są średniej jakości. Ekranik konika LPS jest mocno porysowany, taki już do mnie trafił.
[Obrazek: QQi8vEm.png]
Cena: 40 zł za komplet z wysyłką.

Tamagotchi v4.
Właściwie jest jak nowe, z pudełkiem i całą resztą.
[Obrazek: 0p1jVSt.png]

[Obrazek: oJlNWDZ.png]
Cena: 60 zł z wysyłką. 

Tamagotchi EnTama.
Również jest jak nowe, z pudełkiem.
[Obrazek: zxgP625.png]

[Obrazek: OkoQOMl.png]

Cena: 100 zł z wysyłką.

Wszystko będę wysyłał listem poleconym priorytetowym z Poznania.  Śpiący
[Obrazek: usRtoXY.png]
Ja bym chciala samo to smieszne zwierzatko z resetem nad ekranem. xd
Sorki, ale chciałbym się "pozbyć" całości. c: Także na sztuki raczej nie będę się pozbywał. :<

edit/
ten mix zwierzątek chciałbym jednak sprzedać za 30 zł z wysyłką (ale bez tego konika LPS!), dzisiaj próbowałem włączyć to zielone coś i nie wiem, czy to kwestia baterii, czy już wieku, ale nie chce się włączyć. D:
A nie bylbys zainteresowany moze jakimis pokrowcami za v4?
Nope, potrzebuję teraz pieniędzy, nie pokrowców. :<
Ja musze miec to entama. Wystawie moje na sprzedaz do traders, jak pojdzie, to biore to Twoje.
Trzymam kciuki zatem.:>
To ja poprosze holda, jesli mozna. XD
Btw, czy Ty tego v4 juz nie sprzedales Nati...?
Właśnie jakoś godzinę temu napisał do mnie Kacper (Ibisz, bywa tutaj na forum czasami c: ) i zaklepał je sobie. Jutro prawdopodobnie się okaże, czy je weźmie. Jeżeli coś się zmieni, to dam Ci znać. Uśmiech
Yup, sprzedałem, zapomniałem posprzątać w tym temacie. Zaraz ogarnę tutaj wszystko.
NIE :<<<<<<<<<<

EDIT: Dałeś je jednak na allegro? I to za niższą cenę niż tutaj? Nic nie czaję. Smutny
Na Allegro wisi od dwóch tygodni. Cena z Allegro jest ważna.