![]() |
|
[SPRZEDAM] Kilka tamków.^^ - Wersja do druku +- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl) +-- Dział: Społeczność Tamafanów (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=5) +--- Dział: Ogłoszenia (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=31) +--- Wątek: [SPRZEDAM] Kilka tamków.^^ (/showthread.php?tid=3104) |
[SPRZEDAM] Kilka tamków.^^ - Ralveyn - 23-11-2015 Nim napiszę, co chcę sprzedać, chciałbym tylko dodać jedno - wiem, że ostatnio pozbywam się sporej części kolekcji, ale jest to wywołane tylko jednym faktem. Wiem, że już nigdy nie wrócę do obudów/wersji, których się pozbywam. I obecnie tak strasznie nakręciłem się na nową konsolę, że nie widzę potrzeby trzymania Tamagotchi tylko dlatego, żeby mieć jakąś, wysoką liczbę ich w szufladzie. Tak tylko to napiszę, żeby ktoś nie pomyślał, że nie lubię już Tamagotchi. C: Mix zwierzątek. Wszystko działa, prócz dinozaura. Tj. on działa, czasem. To jak loteria, raz się włączy, a raz nie. ![]() To śmieszne zwierzątko ma trochę zakurzony ekran, gdyby je rozkręcić to możliwe, że dałoby się wyczyścić, ale nie jestem pewien. Dodatkowo pixele w tym zwierzątku są średniej jakości. Ekranik konika LPS jest mocno porysowany, taki już do mnie trafił. ![]() Cena: 40 zł za komplet z wysyłką. Tamagotchi v4. Właściwie jest jak nowe, z pudełkiem i całą resztą. ![]() ![]() Cena: 60 zł z wysyłką. Tamagotchi EnTama. Również jest jak nowe, z pudełkiem. ![]() ![]() Cena: 100 zł z wysyłką. Wszystko będę wysyłał listem poleconym priorytetowym z Poznania.
RE: [SPRZEDAM] Kilka tamków.^^ - Carol - 23-11-2015 Ja bym chciala samo to smieszne zwierzatko z resetem nad ekranem. xd RE: [SPRZEDAM] Kilka tamków.^^ - Ralveyn - 25-11-2015 Sorki, ale chciałbym się "pozbyć" całości. c: Także na sztuki raczej nie będę się pozbywał. :< edit/ ten mix zwierzątek chciałbym jednak sprzedać za 30 zł z wysyłką (ale bez tego konika LPS!), dzisiaj próbowałem włączyć to zielone coś i nie wiem, czy to kwestia baterii, czy już wieku, ale nie chce się włączyć. D: RE: [SPRZEDAM] Kilka tamków.^^ - Carol - 25-11-2015 A nie bylbys zainteresowany moze jakimis pokrowcami za v4? RE: [SPRZEDAM] Kilka tamków.^^ - Ralveyn - 25-11-2015 Nope, potrzebuję teraz pieniędzy, nie pokrowców. :< RE: [SPRZEDAM] Kilka tamków.^^ - Carol - 08-12-2015 Ja musze miec to entama. Wystawie moje na sprzedaz do traders, jak pojdzie, to biore to Twoje. RE: [SPRZEDAM] Kilka tamków.^^ - Ralveyn - 08-12-2015 Trzymam kciuki zatem.:> RE: [SPRZEDAM] Kilka tamków.^^ - Carol - 08-12-2015 To ja poprosze holda, jesli mozna. XD Btw, czy Ty tego v4 juz nie sprzedales Nati...? RE: [SPRZEDAM] Kilka tamków.^^ - Ralveyn - 08-12-2015 Właśnie jakoś godzinę temu napisał do mnie Kacper (Ibisz, bywa tutaj na forum czasami c: ) i zaklepał je sobie. Jutro prawdopodobnie się okaże, czy je weźmie. Jeżeli coś się zmieni, to dam Ci znać. Yup, sprzedałem, zapomniałem posprzątać w tym temacie. Zaraz ogarnę tutaj wszystko. RE: [SPRZEDAM] Kilka tamków.^^ - Carol - 09-12-2015 NIE :<<<<<<<<<< EDIT: Dałeś je jednak na allegro? I to za niższą cenę niż tutaj? Nic nie czaję.
RE: [SPRZEDAM] Kilka tamków.^^ - Ralveyn - 09-12-2015 Na Allegro wisi od dwóch tygodni. Cena z Allegro jest ważna. |