![]() |
|
Prezenty? ^_^ - Wersja do druku +- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl) +-- Dział: Społeczność Tamafanów (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=5) +--- Dział: Konkursy (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=32) +---- Dział: Zakończone (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=45) +----- Dział: Świątecznie (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=68) +----- Wątek: Prezenty? ^_^ (/showthread.php?tid=2039) |
RE: Prezenty? ^_^ - Viktor - 08-12-2012 No to zbiór wszystkiego o dostałam- -Oden-kun za własną kasę Co dopiero dostanę- -+C z allegro za własną kasę+mama dołoży -Furby oryginalny i z 2005 Jeszcze nie kupione: -Furby 2012 -Tamagotchi P's Na mikołajki klasowe dostałam... zapachowe świeczki, eugh. I jeszcze od mamy chomika nowego. RE: Prezenty? ^_^ - Dogz - 08-12-2012 Prezenty właściwie kupiłam sama: Sony Play Station 2 i gra na PS2 RAYMAN M Na PC Rayman M mi nie działał. Będzie mi służyć ta konsola do odtwarzania filmów DVD na ekranie telewizora. Właściwie marzyłam o tej konsoli od dawna.![]() Kupiłam sobie drobny prezent na mikołajki, brelok do Tama ID. W tamtym breloku wisience cyrkonia się urwała i nie miała uroku. ![]() I nowe P2 w oryginalnym opakowaniu i Music Star ![]() ![]() Tama z bliska: ![]() RE: Prezenty? ^_^ - OsuMesu - 08-12-2012 O, Hilla i Dogz, super prezenty dostałyście. ^^ Hilla, jak nazwałaś chomiczka? :3 I super, że doszukałaś się + Colora na allegro. XD I widzę, że jesteś Furbymaniaczką. A eBay'a je bierzesz, tak? Dogz, też gratuluję. Zwłaszcza perełki czyli nowego P2. Lubię przezroczyste obudowy, są przepiękne. *_* I PS2 to super konsola, dokup sobie koniecznie kilka gier. :3 Ja na moje mam tylko jedną i muszę sobie w końcu jakieś dokupić. Ja jeszcze nie wiem, co dostanę. A co chcę? Sama nie wiem. XD RE: Prezenty? ^_^ - Nattie - 08-12-2012 Na pewno chcę nowy telefon bo z moim starym gratem się niezbyt lubimy, a na Mikołajki dostałam bluzę, koszulę i Harry Potter i Komnata Tajemnic po angielsku~ RE: Prezenty? ^_^ - Lyree - 09-12-2012 Na Mikołajki dostałam 2 czekolady i marcepan. 8D Na szkole perfumy i laurkę. a na święta chcę telefon, błagam, już ten naprawdę praktycznie umarł. Tylko nie wiem jaki chcieć nowy. ;-; RE: Prezenty? ^_^ - Viktor - 09-12-2012 Osu, chomik imienia jeszcze nie ma, bo nie wiem jeszcze jaka płeć. XD Furby są z allegro. RE: Prezenty? ^_^ - Mizu :D - 10-12-2012 No to tak od Mikołaja domowego dostałam: (pewnie pół rzeczy zapomnę xd): - kolorowy szal "komin" - zielone spodnie rurki - biała narzutka - kalendarz z pieskami - ozdoby na choinkę - dużooo słodyczy - film - 2 staniki xd. - dezodorant - żel do twarzy - TOFIEFI nie zaraz... Toffifee . ;d . No i chyba tyle ;d. Aa no i w sobote jeszcze od cioci. ;d - Pandolety soryy pantalony z Birmy lub Kambodży (kij wie) , to takie kolorowe szerokie spodnie xd. - sukienkę w kwiatki chyba z Wietnamu - Merci - słodycze na choinkę - fioletowo-czarny sweter z Housa - miodowy sweter z Moodo. ![]() No i tyle ;d .Ale wolałabym narty jak moi kuzyni hihi. RE: Prezenty? ^_^ - Tarjei - 10-12-2012 (10-12-2012, 16:28)Mizu :D napisał(a): - 2 staniki xd.Widać nie tylko ja chwalę się dziwnymi rzeczami. ;__; RE: Prezenty? ^_^ - Viktor - 16-12-2012 Dostałam jeszcze 3 misie, jeden taki duży z biedronki. No i jeszcze 3 furby dostane dodatkowo. (kolejne, bede miec 6.) I kombinuje by dostac jeszcze jednego. A tak poza tym dostalam tez ksiazke od siostry (Istoty Chaosu), 3 czesc wiec nie przeczytam. RE: Prezenty? ^_^ - Herbata - 18-12-2012 Hilla, furby *-*. Ostatnio szukałam jak to się nazywało, dzięki za przypomnienie . Ja miałam dwa, bodajże Ale gdzie są to nie wiem Na Mikołajki: *słodycze *i naszyjnik taką sowę, ale to chyba tylko jej głowa O.o Na święta chciałabym dostać: *4 książki z serii Pretty Little Liars ( już kupione, czekają u mamy w pracy ) *zestaw do robienia bransoletek z koralików, czyli takie fajne coś na co się nakłada nić, a potem się przekłada koraliki wygląda z daleka jak z mulin ach zrobię sobie taką bransoletkę jak w PLL <3 *mnóstwo rzeczy związanych z harcerstwem typu kubek, książki, bluzka... I pewnie jeszcze rodzice dorzucą się do nowego śpiwora, bo stary zajmuje dużo miejsca i nie jest taki cieplutki, a mamy zniżkę w Decathlonie, więc... A teraz co dam: * mama - zestaw krem do rąk+peeling do rąk * tata - żel pod prysznic i magnes Legia * brat - dwa gumowe zwierzaki ( hipopotam i krowa) i kręgle * babcia - serce z filcu * Magda - stojak na biżuterię, świecznik i świeczki ![]() RE: Prezenty? ^_^ - Lyree - 21-12-2012 Marzenia się spełniają, będę mieć na święta telefon, już zamówiony. :'D RE: Prezenty? ^_^ - mijam - 21-12-2012 Ja na Boże Narodzenie ogólnie dostanę bilety na Lane w Berlinie i Iphone5. <3 RE: Prezenty? ^_^ - Chell - 23-12-2012 Na święta dostanę: PS2 i 8 gier XD, szystkie części Assasin's Creed i trzy dodatki + plakaty i inne gadżety, cały pierwszy sezon gry The Walking Dead, cztery paczki Pocky (1 czekoladowe, 1 truskawkowe, 1 o smaku mango i 1 o smaku porzeczkowym), 1000 zł i płytę Kyary Pamyu Pamyu "Moshi Moshi Harajuku"~~ Teraz to, co dam: Mama: jakaś płyta Michaela Jacksona i Pocky czekoladowe (tak, moja mama też je lubi) Tata: gra "Hitman:Rozgrzeszenie" Babcia: perfumy Euphoria Dziadek: Wielka Księga Sportu czy coś takiego XDDD Brat (aka: Godzilla): gra "King Kong" XD Siostra: płytę Deadmau5 i mały zestaw z Sephory Uff, wszystko~~. :3 RE: Prezenty? ^_^ - Vollmer - 23-12-2012 iPad mini : D. <Hurrrrrrra! ;D>. I być może coś jeszcze. Na klasową chyba dostanę płytę, jedną z tych, które sama wybrałam, ale nie wiem, bo mnie nie było. A dam <razem z rodzicami>: -babcia: perfum + balsam Cacharel Amor Amor; -dziadek: perfum Davidoff Champion; -tata: to samo co dziadek; -mama: perfum Versace; -ciocia: sukienka; -wujek: w sumie to nie wiem xD, chyba spodnia narciarskie. RE: Prezenty? ^_^ - Dogz - 24-12-2012 A ja dostałam w Wigilię: 50 zł, Czekoladki Lindor, Ptasie Mleczko. |